92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ee anlat kuzum siz neler konuşuyosunuz? yetiyomu sana ?

Yeter mi hiç bebeğim ya 5 saat konuşsak yine yetmez,o kızdığım hareketlerini bile özledim vallahi. Ne konuşalım genelde oraları anlatıyor bende buraları. Geleceği günü konuşuyoruz mehtabımızı falan Çok özledik hem o,hemde ben ondan bahsediyoruz. Seninle konuştuktan sonra koğuşa gidene kadar o yol bitmiyor,burnumda tütüyorsun diyor kıyamam ben ona. Geleceğimizi konuşuyoruz nişan yapalım dönünce falan diye Siz nişan,söz falan düşünüyor musunuz canım dönünce?

canım biz 1 senelik nişanlıyız gelince dügün istiyor hemen yapalım diyo ama sonbahara denk geliyo yaz gelini olmak isterdim bakalım nezman yaparız dügünü bilmem. insan bi zmandan sonra ne konuşcanı şaşırıyo ' özledim, seviyorum ' ee başka ne anlatım diyoruz. sonra teli kapıyoruz aklımıza geliyo sunuda sorsaydık diye geçen bana diyo orda havalar nasıl ? ' deli herifim benim havayımı merak ediyosun ' dedim bende orda çok yagmur yagıyomuş ondan sormuş :):) aynen sabaha kadar konuşsak yetmez valla... ahh ne iyi olurdu şimdi arasada hiç kapatmasa

Ay ne güzel nişanlın yani o senin :)) İnşallah dönünce bizimde bir adımız,yüzüğümüz olacak Aynen öyle bir yerden sonra insan konuşacak bir şey bulamıyor özledim diyorsun seviyorum diyorsun tıkanıyorsun ama o telefonuda kapatmak istemiyorsun kalıyorsun öyle

Son düzenleme:

olur inşallah sizinde kuzum... çok güzel bişe onun yüzügünü taşımak ayrı bi güç veriyo sanki bana

olur inşallah sizinde kuzum... çok güzel bişe onun yüzügünü taşımak ayrı bi güç veriyo sanki bana

Çok özendim şimdi rabbim bize de nasip etsin inşallah Kaç yaşındasın canım,nerde yaşıyorsun?

aminnnnnn gülüm aminnnnnn 20 yaşındayım aksarayda yaşıyorum sen ?

Bende 20 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum canım ismim Elif :) Bizimkiler benim nişan işine pek bir soğuk bakıyorlar küçüksün diyorlar ama ben istiyorum sen sizinkileri nasıl ikna ettin Allah aşkına ??

kolay olmadı tabiki . hele babam asla askerlik yapmayan adama kız vermem derdi taa küçüklügümden beri büyük konuşmuş heralde. ama babamın bana saygısı sevgisi çok fazla mutlulugumu ister hep. bazı babalara şahit oldum kızının mutsuz olcagını bile bile nuh diyolar peygamber demiyolar. nasıl ikna ettim bilmiyorum aslındautana utana söyledim aslında ablama söylettim sonrada babamla ben konuştum. sonra yarim geldi tek başına konuşmaya bizimki biraz fazla yürekliydi hiç korkmazdı ya bişe söylerlerse ya vermezlerse diye hiç düşünmedi babamda onun cesaretini sevmişti. bide illa istiyorm diyince korktular kaçarmı acaba diye verdiler. sizinkilern hiçmi haberi yok canım. zor oluyodur askerinle konuşmak felan. nişanlı olsaydınız izne geldiginde bile hep yanında olurdu. ne zman söylemeyi düşünüyosunuz?

Canım benim annem babam ayrı. Babam biliyor anlayışlı böyle konularda ama bu yaşta nişan falan düşündüğümüzden haberi yok tabiki
annem falan büyük sorun bu yaşta karşılar nişan,söz,evlilik falan ama inan ki ben çok istiyorum.. Belki erken ama olsun herkes 26 yaşında evlenicek diye bir kanun mu var sanki. Evet konuşmak falan zor oluyor biraz haliyle.. Ama ne yapalım idare ediyoruz ben askerliğin bitmesine 5 ay kala ya da döndükten sonra açıklamak istiyorum ama çok korkuyorumm :44:

sen askerinle yuva kurmak istiyomusun gerisini boşvercen ve pat diye söylicen ısrar edecen korkma aman yaa boşver siz mutlu olun yeter.heralde yaa herkes 25_26 sında evleniyo diye bizdemi öyle evlencez. saten gelim dügün hazırlıgı felan derken 22 buçugu bulur yaşımız yeterr de artar bile okadar hasretlik biz beraber uyuyup beraber uyancamız günün hayaliyle yaşıyoruz nasip eder inşallah RAbbim . hemen gelsin askerim evlencem çoluk çocuga karışcam ayyy düşünsene sevdiginden bi parçan varrr offf zoruma gitti yaaa inşallah o günleride görürüz.

İstemez olur muyum ölüyorum yani o derece Aynen ya herkes 26-27 yaşında evlenmek zorunda mı bizde 3-4 sene erken kaçarız ne yapalım Beraber aynı yastığa baş koymak istiyorum ben Ayy hele ki ondan bir parçam olsun daha ne isterimm amin amin inşallah görürüz.. Bizimkiler inşallah kabul eder tatsızlık olmaz

inaşallah canım inşallah yok felan illa derler erken oldugu için ama bunlara sakın üzülme. ben çok yıpranmıştım hergün aglardım beni ona vermicekler diye . çok parçaladım kendimi. sonradan sunu ögrendimki herşey olacagına varıyomuş kaderimde vardı yaşadım , olmasaydı nekadar aglasamda olmzdı. sende öyle düşün üzme kendini hakkında hayırlısıyla askerin olsun ( ben bazen çok istegim şey oldugu zman hakkımda hayırlısı olsun derler ya ben ' hakkımda hayırlısıyla o olsun diyorum ' ) hem hayırlısı hem askerin

Amin tatlım inşallah yaa İllaki dicekler küçüksün,olmaz falan ama elimden gelen çirkefliği yapacağım vallahi Eninde sonunda kabul edeceklerdir herhalde 16 yaşında değilim sonuçta,seviyorum ne yapayım.. Haklısın canım kaderinde varsa oluyor vallahi

askerin sana nekadar mesafe uzaklıkda. yemin törenine gidebilcekmisin tatlım?

askerin sana nekadar mesafe uzaklıkda. yemin törenine gidebilcekmisin tatlım?

Askerim bilecik/Söğütte canım bana 3 saat uzaklıkta gideceğim kısmetse 22'sinde yemin törenimiz.. Senin askerin nerde canım,sana ne kadar uzaklıkta? İsmin neydi bu arada?

Askerim bilecik/Söğütte canım bana 3 saat uzaklıkta gideceğim kısmetse 22'sinde yemin törenimiz.. Senin askerin nerde canım,sana ne kadar uzaklıkta? İsmin neydi bu arada?

al işte bende şimdi özendim :))) offf bana 6 saat uzaklıkda askerim ıspartada canım. bende gitmek istiyorum nasip olursa gitcem. ismim züleyha.

al işte bende şimdi özendim :))) offf bana 6 saat uzaklıkda askerim ıspartada canım. bende gitmek istiyorum nasip olursa gitcem. ismim züleyha.

Memnun oldum canım :) İnşallah usta birliğinde daha da yakın yerlere düşerler bebeğim yaa

Memnun oldum canım :) İnşallah usta birliğinde daha da yakın yerlere düşerler bebeğim yaa

bende memnun oldum kuzum. inşallah yaa yakın olmasını geçtim inşallah iyi biyere aklımın kalmıcagı biyere düşer .. askerinin ailesiylemi gidiyosun.?

bende memnun oldum kuzum. inşallah yaa yakın olmasını geçtim inşallah iyi biyere aklımın kalmıcagı biyere düşer .. askerinin ailesiylemi gidiyosun.?

İnşallah canım ya aklımızın kalmayacağı hayırlı bir yere düşsünler.. Evet canım askerimin ailesiyle gideceğim kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…