Ay canım ne güzelde anlatmışsın öyleİçime bir umut doğdu bir anda İnşallah rabbim bize de gösterecek o günleri.. Şafağımız bitecek basıcaz nikahı :))
Askerin nerdeydi canım acemi birliği,usta birliği? Telefon sokabilmiş miydi?
Ay canım ne güzelde anlatmışsın öyleİçime bir umut doğdu bir anda İnşallah rabbim bize de gösterecek o günleri.. Şafağımız bitecek basıcaz nikahı :))
Buarada bir tavsiye daha askerinizle konustugunuz her seyi ve detaaylari bilhassa yasak olan seyleri ihlali konusundaki bilgileri burada cok paylasmayin ne olur ne olmaz sonucta sanalortam ve herkese acikaskerlerimiz icin sorun teskil emesin sadece tedbir amacli
ayy korktum canımya ne gibi bilgi ???
korkutmak için söylemedim :) bu benim şahsi fikrim olmaz olmaz bize olacağı tutar.hani tel ile ilgili soktuk sokmadık ,mesajlasıyoruz vs bunlar yasak olan seyler sonucta herkes bazen askerinin isminden alayına kdar her seyi yazabiliyor ve yazabiiyoruz .bulunmaları ve sorgulanmaları kolaylaşıyor değilmi? orada cezalara bireysel değil üstelik .orada yaşadıklarına dair her sey işte...
ay elif yerim ben seni, yhaa enişteye ben sokturtcam o telikıyamam herkese teli soruon sokcaz bebeğim sokcaz o teli
' enişteye ben sokturcam o teli 'ayy ne güldüm kız sen çok yaşa emi
askerimmmmm şafak:19 ... 19 gün sonra sana sımsıkı sarılcagımmm çokk çook özledimmm ayy şimdi ben 19 gün sonra sevdicegimin kokusunumu içime çekcem, ona sarılcam, öpcem doyasıyaa öpcemmm ... seni seviyorum askerimm
askerlik süresince izinlere geleceği zamanlara mehtap diyoruz kızlar buda ek bilgi olsun size
mehtap mehtap diyolar bende ne diyorumeyvallah
mehtap mehtap diyolar bende ne diyorumeyvallah:32
ha o zmn gel mehtap abla 19 gün sonra askerm mehtapla gelioşafak 19 daha cana yakın yha bu mehtap güsel değil şafağın 19 olduğunuda görcezmi acaba yhaaaaa
askerlik süresince izinlere geleceği zamanlara mehtap diyoruz kızlar buda ek bilgi olsun size
şafak daha iyi sanki ya :))) mehtap:19 mu dicez :) öyle dimi?
mehtap mehtap diyolar bende ne diyorumeyvallah:32
ha o zmn gel mehtap abla 19 gün sonra askerm mehtapla gelioşafak 19 daha cana yakın yha bu mehtap güsel değil şafağın 19 olduğunuda görcezmi acaba yhaaaaa
ayy inşallah görcez inşallah :):) ogün mahalleye çıkıp göbecik atcamtabi askerim oymassa kıskançtırda begefendi
şafak, kalan gün gün sayısı mehtap ise kısa sürede kavuşacağın günün sayısı sence şuan hangi tabir güzel bir daha düşün istersen
şafak, kalan gün gün sayısı mehtap ise kısa sürede kavuşacağın günün sayısı sence şuan hangi tabir güzel bir daha düşün istersen
ayy inşallah görcez inşallah :):) ogün mahalleye çıkıp göbecik atcamtabi askerim oymassa kıskançtırda begefendi
oyna kıs çağır bnde geleym valla o günü iplee çekiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?