92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ay elif yerim ben seni, yhaa enişteye ben sokturtcam o teli kıyamam herkese teli soruon sokcaz bebeğim sokcaz o teli

sen berraksudakırmızıbalık mısın???:44:

ayy korktum canımya ne gibi bilgi ???

ayy korktum canımya ne gibi bilgi ???

korkutmak için söylemedim :) bu benim şahsi fikrim olmaz olmaz bize olacağı tutar.hani tel ile ilgili soktuk sokmadık ,mesajlasıyoruz vs bunlar yasak olan seyler sonucta herkes bazen askerinin isminden alayına kdar her seyi yazabiliyor ve yazabiiyoruz .bulunmaları ve sorgulanmaları kolaylaşıyor değilmi? orada cezalara bireysel değil üstelik .orada yaşadıklarına dair her sey işte...

basacagız demi nikahı gııı ayy heycanlandım . daha hayali bile kalbime sevinç vermeye yetiyo

çok haklısın aslında ... bundan soonra daha dikkatli olcm

askerimmmmm şafak:19 ... 19 gün sonra sana sımsıkı sarılcagımmm çokk çook özledimmm ayy şimdi ben 19 gün sonra sevdicegimin kokusunumu içime çekcem, ona sarılcam, öpcem doyasıyaa öpcemmm ... seni seviyorum askerimm

' enişteye ben sokturcam o teli ' ayy ne güldüm kız sen çok yaşa emi

bebeğim ama öle yha elifim saolsn her seferde telfn sokturtmayı düşünüo hep enşte yznden 2 3 gnde bi arıo benim yarenimde napsın tel derdine düşüo inş. izmire düşer eniştede ben götrcem kendi telimi vercm yarenime okdr çok üzülüom :)

askerlik süresince izinlere geleceği zamanlara mehtap diyoruz kızlar buda ek bilgi olsun size

şafak daha iyi sanki ya :))) mehtap:19 mu dicez :) öyle dimi?

şafak, kalan gün gün sayısı mehtap ise kısa sürede kavuşacağın günün sayısı sence şuan hangi tabir güzel bir daha düşün istersen

şafak, kalan gün gün sayısı mehtap ise kısa sürede kavuşacağın günün sayısı sence şuan hangi tabir güzel bir daha düşün istersen

kalan gün şafaksa şafak 19 sa bu süper mehtapta 19 sa buda güsel e ikisndede kavuşuosak herşey çok güsel bnce sadece 19 daha güsel bi gelsnlerde mehtapta şafakta farktmz yeterki gelsnler :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…