• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

hepimiz geçtik padma o zorlu yollardan neler yaşadık .hepimz gibi sizde geçiceksiniz o zorlu yollarlardan geçip sizde arkanıza bakmadan şafakları yiceksiniz hep birlikte bizde depük geceleri yapıcaz :)

İnşallah. :) yalnız bu depük gecesi nedir, ismi hoş ama anlamadım :D

Kızlar askerim aradı sonunda ya sesi çok iyiydi :61:
Telefon hep kesilip durdu ama olsun konuştuk yine de :47: Çok özlemişim ya şafağımız daha 448 nasıl geçecek bu günler hiiç bilmiyorum :50:

Telefon hep kesilip durdu ama olsun konuştuk yine de :47: Çok özlemişim ya şafağımız daha 448 nasıl geçecek bu günler hiiç bilmiyorum :50:

daha dün bnmde 448 di canım....
gecyo smdi 350lerdeyiz saymyrm bile:1:
11 aymız war...
klasik ama gecyoo emin ol:34:

daha dün bnmde 448 di canım....
gecyo smdi 350lerdeyiz saymyrm bile:1:
11 aymız war...
klasik ama gecyoo emin ol:34:

Aahh ahh o günlerde gelecek mi acaba şafak hiç atmıyor sanki canım ya :50:
Allah kavuştursun sizide,nerde askerin?? :61:

Aahh ahh o günlerde gelecek mi acaba şafak hiç atmıyor sanki canım ya :50:
Allah kavuştursun sizide,nerde askerin?? :61:

hepmz kavsalım canm:72:
ilk zmnlar bnada öle oldu amaa...gecti iştee..
hele ilk üç gn zorlandm agladım...allahtan alştm cnkü zaten ilşkmzi uzak sehrlerde gtrydk...
alışmam kolay oldu...telde aryo sürekli mesajlaşyrzda...sanki bnm için askerlik yapmyo gbi...
izmirde uzunada daa...bahriyeli....
senn kii nerde?

hepmz kavsalım canm:72:
ilk zmnlar bnada öle oldu amaa...gecti iştee..
hele ilk üç gn zorlandm agladım...allahtan alştm cnkü zaten ilşkmzi uzak sehrlerde gtrydk...
alışmam kolay oldu...telde aryo sürekli mesajlaşyrzda...sanki bnm için askerlik yapmyo gbi...
izmirde uzunada daa...bahriyeli....
senn kii nerde?

Benimki bilecik söğüt jandarma ulaştırma tatlım :)
Ya inşallah bizimde geçecek şu 400 ü bi atlatsak hayırlısıyla.. Usta birliğine telefon sokuluyor yani değil mi canım??
Sizin acemi birliğiniz nerdeydi blue'cim :72:

Benimki bilecik söğüt jandarma ulaştırma tatlım :)
Ya inşallah bizimde geçecek şu 400 ü bi atlatsak hayırlısıyla.. Usta birliğine telefon sokuluyor yani değil mi canım??
Sizin acemi birliğiniz nerdeydi blue'cim :72:

hımm çok gzel....
atlatcaksnz emn ol...:34:aklna getrmemeyee calş oyalancak seyler edn kendne...
zaten o seni aradkça kontkça mutlu olysn bdahki aramasnı bklysn ve zmn gecyo:31:
bzm acemi hatay/iskenderunda yaptı 25 gn bahryeli oldgu için...
1 hafta iznden snra izmire geldi...
tel kullanyo ama akşamları mesela açyo 3 5 saat...
gndüz acablyo arada...sürekli acık rahat bi şeklde kullanyo dersem yalan olr....
ama iyi yani...komtanlar cok oldgu için yakalnma riskleri war...
ustada askerlerin hepsi gnelde kullanablyo.:51:
rahat olyo...usta...inş.sennkde kullanır..

bende çok soruyorum bu soruyu ' geçermi ? ' yok diyorum yaa yok 15 ay geçmez. sonra bakıyorum çıkacak yol bulamıyorum ' geçecek ' demek zorunda kalıyorum ki zaten geçecek . anlıcagın mecbur geçecek dedirtiyo bu askerlik bize. onlar orda askerlik yapıyo bizde burda. onları onlardan çok düşünüyoruz, yemek yedimi? hastamı? neden aramadı bugun ? bu sorular 15 ay sürekli beynimizde olcak ama sabretcez. insanlar nelere sabretmiyoki ..! geçer be güzelim geçecekkk geçmek zorundda

bende çok soruyorum bu soruyu ' geçermi ? ' yok diyorum yaa yok 15 ay geçmez. sonra bakıyorum çıkacak yol bulamıyorum ' geçecek ' demek zorunda kalıyorum ki zaten geçecek . anlıcagın mecbur geçecek dedirtiyo bu askerlik bize. onlar orda askerlik yapıyo bizde burda. onları onlardan çok düşünüyoruz, yemek yedimi? hastamı? neden aramadı bugun ? bu sorular 15 ay sürekli beynimizde olcak ama sabretcez. insanlar nelere sabretmiyoki ..! geçer be güzelim geçecekkk geçmek zorundda

Doğru vallahi öyle ya da böyle mecburen geçecek. Geçmek zorunda.. Geçenin nasıl geçiyor değil mi ama. Dediğin doğru canım onlar orda askerde bizde burda.. 2 gün aramadı da aklıma bin türlü şey geldi eskiden her istediğimde mesaj atıp arayıp ulaşabildiğim sevgilime ulaşamadım elim kolum bağlı bekledim öyle çok zor.. Şu usta birliğine geçtiklerinde telefon götürseler de az da olsa rahatlasak

Doğru vallahi öyle ya da böyle mecburen geçecek. Geçmek zorunda.. Geçenin nasıl geçiyor değil mi ama. Dediğin doğru canım onlar orda askerde bizde burda.. 2 gün aramadı da aklıma bin türlü şey geldi eskiden her istediğimde mesaj atıp arayıp ulaşabildiğim sevgilime ulaşamadım elim kolum bağlı bekledim öyle çok zor.. Şu usta birliğine geçtiklerinde telefon götürseler de az da olsa rahatlasak

usta birliginde sokarlar telefon canım askerlerin nerdeyse hepsi sokuyo. evt dedigin gibi her dk konuştugun insana ulaşamıyosun bekliyosun ki arasında sesini duyayım. Rabbim sınıyo bizi böyle sınavlar olmasa insanlar sabretmeyi, şükretmeyi nasıl ögrencekti dimi ama ? daha yeni aradı benmde askerim sesini duydum ama yetmiyo inan yetmiyo yine canım sıkılıyo hatta daha beter suratım düşüyo nedennnn diye bagırasım geliyo bütün şehri ayaga kaldırasım geliyoo ' neden yarimi aldınız benden ' diye ama yapamıyorum katlanmak zor ama askerimiz için , gelecekdeki yuvamız için katlancaz...:14:

usta birliginde sokarlar telefon canım askerlerin nerdeyse hepsi sokuyo. evt dedigin gibi her dk konuştugun insana ulaşamıyosun bekliyosun ki arasında sesini duyayım. Rabbim sınıyo bizi böyle sınavlar olmasa insanlar sabretmeyi, şükretmeyi nasıl ögrencekti dimi ama ? daha yeni aradı benmde askerim sesini duydum ama yetmiyo inan yetmiyo yine canım sıkılıyo hatta daha beter suratım düşüyo nedennnn diye bagırasım geliyo bütün şehri ayaga kaldırasım geliyoo ' neden yarimi aldınız benden ' diye ama yapamıyorum katlanmak zor ama askerimiz için , gelecekdeki yuvamız için katlancaz...:14:

hımm çok gzel....
atlatcaksnz emn ol...:34:aklna getrmemeyee calş oyalancak seyler edn kendne...
zaten o seni aradkça kontkça mutlu olysn bdahki aramasnı bklysn ve zmn gecyo:31:
bzm acemi hatay/iskenderunda yaptı 25 gn bahryeli oldgu için...
1 hafta iznden snra izmire geldi...
tel kullanyo ama akşamları mesela açyo 3 5 saat...
gndüz acablyo arada...sürekli acık rahat bi şeklde kullanyo dersem yalan olr....
ama iyi yani...komtanlar cok oldgu için yakalnma riskleri war...
ustada askerlerin hepsi gnelde kullanablyo.:51:
rahat olyo...usta...inş.sennkde kullanır..

İnşallah canım ya çok zor oluyor böyle kulübeden. Kesiliyor hep telefon arayamadığı oluyor.. Daha alışamadım bende haliyle:50:
Tel yakalanınca askerlik uzuyormuş galiba Allah korusun doğru mudur ?? :(

İnşallah canım ya çok zor oluyor böyle kulübeden. Kesiliyor hep telefon arayamadığı oluyor.. Daha alışamadım bende haliyle:50:

burdan biri söyledi onu canım ama söyle düşün tel götürmeyen asker yok denecek kadar az yakalandıgını düşün hiçmi birinin askerligi bitmicek herkes götürüyo artık hem yakalanmaz korkma. artık şimdi msjlaşıyolar konuşuyolar usta birligi öyle canım daha rahat ... bi su günleri atlatsaydık bizim acemiligimiz 75 gün askerim anca 2 buçuk ay sonra dagıtıma gelcek. siz çok sanslısınız.burdaki birçok kişide bir ay yapcak. off offf:5:

yok yaa ceza werp süründrrler....
bu knda yapcak bseymz yok onlar dkkat edcekler...
bzmkler saklyolar mesela...
braz dkkatli kullanmaları grekyo:51:

Evet tatlım onlar bir nevi bizler içinde ordalar.. İlerdeki yuvalarımız için katlanıcaz mecbur..Rabbim sınıyor böyle,mesela askere gittikten sonra ben daha bir aşık oldum sanki ona..

Evet tatlım onlar bir nevi bizler içinde ordalar.. İlerdeki yuvalarımız için katlanıcaz mecbur..Rabbim sınıyor böyle,mesela askere gittikten sonra ben daha bir aşık oldum sanki ona..

aynen öylee canım sevgii artar. önceki yaptıkları hataları ne onlar ne biz yapmayız artık ( inşallah) biz askerimle tanıştıgımzdan beri hiç ayrı kalmadık kesinlikle hiç görüşemessek bile haftada bi kesin görüşürdük ama şimdi çok uzun gelcek bize. buda biizm için hayırlı bence askerimde aynı fikirde. bizi birbirimize daha çok bagladı dedigin gibi. kıymet bildik oda bende.

aynen öylee canım sevgii artar. önceki yaptıkları hataları ne onlar ne biz yapmayız artık ( inşallah) biz askerimle tanıştıgımzdan beri hiç ayrı kalmadık kesinlikle hiç görüşemessek bile haftada bi kesin görüşürdük ama şimdi çok uzun gelcek bize. buda biizm için hayırlı bence askerimde aynı fikirde. bizi birbirimize daha çok bagladı dedigin gibi. kıymet bildik oda bende.

Bizde sizin gibiydik canım. Aynı semtte oturuyoruz yani düşün nerdeyse hergün beraberdik o yüzden bir türlü alışamıyorum ya yokluğuna.. Ama aynen öyle yani zaman geçiyor öyle ya da böyle bizi daha da bağlayarak..

Bizde sizin gibiydik canım. Aynı semtte oturuyoruz yani düşün nerdeyse hergün beraberdik o yüzden bir türlü alışamıyorum ya yokluğuna.. Ama aynen öyle yani zaman geçiyor öyle ya da böyle bizi daha da bağlayarak..

tabiki öyle .... bana diyoki askerim, gelim dizinin dibinden ayrılırsam eşşek olım :D diyo. bakalım artık nekadar dogru olcak :D

Back
X