• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Sende askerinin ailesiyle gideceksin sanırım tatlım ?? :)

canım söyle düşünüyorum ben eger askerimin ailesi gelirse ( belli degil ) onlarla yemin törenine gitcem, onlarsızda giderimde ailesi olmadan dışarı çıkaramıyomussun gitmeninde anlamı yok ozman . eger ailesi gelmesse yemin töreninden sonraki çarşı izninde gitcem askerimi görmeye yani Anlıcagın RAbbim nasip ederse gitcem.

canım söyle düşünüyorum ben eger askerimin ailesi gelirse ( belli degil ) onlarla yemin törenine gitcem, onlarsızda giderimde ailesi olmadan dışarı çıkaramıyomussun gitmeninde anlamı yok ozman . eger ailesi gelmesse yemin töreninden sonraki çarşı izninde gitcem askerimi görmeye yani Anlıcagın RAbbim nasip ederse gitcem.

Amin canım ya inşallah gideriz ikimizde görürüz askerlerimizi :72:

neyse canım ben kaçar . buralardaysan sen eger şafagımızı sen düşür :D:D ... askerlerimizi görelim inşallah rüyamızda. iyi geceler:13:

sevgili yaren kardeşler , siteye yeni üye oldum.kimse halimden anlamıyor diye yakınırken sizin konuşmalarınıza denk geldim.daha üye olmadan kendimi hepinize yakın hissettim.hepimizin derdi bir , umudu bir.umarım beni de aranıza alırsınız. benim yarim 92/2 ankara etimesgutta yapıyor askerliğini.

canım hoşgeldin aramıza.. :34: hepimizin hissettikleri çok yakın burda birbirine, oyüzden biraz da olsa için rahatlar diye düşünüyorum.. en azından biz de öle oldu:46: sen de bunaldıkça gel yaz elbet o an senin hissettiklerini hisseden bir yaren vardır buralarda.. benim yarim de 92/2 İzmir-Bornova da.. hepimiz yollarını gözlüyoruz böyle işte.. buarada bikaç gündür bakmıyordum bende an itibariyle şafak 443 :72:

bende yeni katıldım aranıza ne kadar tam yaren olmasamda aynı şeyleri paylaşıyoruz biz küs ayrıldık ama yinede beklicem o gittigi günden belli hergün aglıyorum onu çok özlüyorum hepinizin yazdıklarını okudum ne güzel sizi aramış konuşmuşsunuz inş benide ararda bizde barışırız :5::5

bende yeni katıldım aranıza ne kadar tam yaren olmasamda aynı şeyleri paylaşıyoruz biz küs ayrıldık ama yinede beklicem o gittigi günden belli hergün aglıyorum onu çok özlüyorum hepinizin yazdıklarını okudum ne güzel sizi aramış konuşmuşsunuz inş benide ararda bizde barışırız :5::5

Canim ya, seninkide zormuus. Bizde az daha sizin gibi küs ayrılıyorduk, sonra cok pişman olurum diye elimden geleni yaptım, sonraya bıraktım bazı meseleleri neyseki iyiyiz suan. Üzülme ya dayanamaz arar bir süre sonra. Nereye gitti seninki?

Canim ya, seninkide zormuus. Bizde az daha sizin gibi küs ayrılıyorduk, sonra cok pişman olurum diye elimden geleni yaptım, sonraya bıraktım bazı meseleleri neyseki iyiyiz suan. Üzülme ya dayanamaz arar bir süre sonra. Nereye gitti seninki?
İzmir'e gitti bende çok şey yaptım arkadaşları kınasına kadar götürdüler otogara bile gittim babasıgil bütün akrabaları falan gördüler ama hiç aramadı onu beklememi hiç istemiyordu

İnşallah. :) yalnız bu depük gecesi nedir, ismi hoş ama anlamadım :D

Hehe bende ilk gorunce sasirmistim :) safak dogan gunes oldugunda buradaki devre arkadaslarin seni depukluyor tekme tokat:37::37: bir nevi ugurlama yani. Buarda kizlar her ustabirliginde tel sokulur die bir genelleme yapamayiz cok sıkı yerler var sokanlarda sonradan teslim edenler oldu. Kamerali tel yakalatmanin cezasi bilenormal tel gore fazla oluyormus ceza sureside askerlikten sayilmiyor. Buda bir sans isi komutanlarina ve yerine bagli kisacasi

Buarada bir tavsiye daha askerinizle konustugunuz her seyi ve detaaylari bilhassa yasak olan seyleri ihlali konusundaki bilgileri burada cok paylasmayin ne olur ne olmaz sonucta sanalortam ve herkese acik ;) askerlerimiz icin sorun teskil emesin sadece tedbir amacli ;)

merhaba güzel hatunlaaarr

önce kendimi tanıtayım ben 90/2 devresinde sevdiğini askere göndermiş,460 gün şafak saymış,ve BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK sözüne inancını hiç yitirmemiş,10 ay önce sevdiceğini asker ocağından teslim almış vee tam 8 ay önce de sevdiceğine nikahı basmış hayallerinin ortasında yaşayan bir hatunum.

ilk olarak istediğiniz aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz

ikinci olarak da rabbim hepinizi kolaylıkla kavuştursun günler sular seller gibi çabucak geçiversin inş..

selametle kalın...

İzmir'e gitti bende çok şey yaptım arkadaşları kınasına kadar götürdüler otogara bile gittim babasıgil bütün akrabaları falan gördüler ama hiç aramadı onu beklememi hiç istemiyordu

Hadi yaa.. Üzüldüm gercekten. İnşallah düzelir araniz. :/

ErreS depük gecesi he, iyiymis. Ayy o günlerinde görelim ne oluur. :D

Merhaba kızlar. Yemin törenleri konuşulmuş ne güzel :16: Eğer imkanınız varsa mutlaka ama mutlaka gidin görün.. İnanılmaz bi ortam çünkü. :16:

Hadi yaa.. Üzüldüm gercekten. İnşallah düzelir araniz. :/

ErreS depük gecesi he, iyiymis. Ayy o günlerinde görelim ne oluur. :D
inşallah canım hepimize nasip olsun.
Merhaba kızlar. Yemin törenleri konuşulmuş ne güzel :16: Eğer imkanınız varsa mutlaka ama mutlaka gidin görün.. İnanılmaz bi ortam çünkü. :16:
şiddetle katılıyorumm arkadaşıma ben gidememiştim ama içimde uktedir :14: ailesi bile her nekadar göremesede orada olmak izlemek çok büyük bir grur:72:

[video=youtube;Dq-WLFdUokc]http://www.youtube.com/watch?v=Dq-WLFdUokc[/video]

Bu bizim Manisa'daki yemin törenimiz.. :16:

merhaba güzel hatunlaaarr

önce kendimi tanıtayım ben 90/2 devresinde sevdiğini askere göndermiş,460 gün şafak saymış,ve BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK sözüne inancını hiç yitirmemiş,10 ay önce sevdiceğini asker ocağından teslim almış vee tam 8 ay önce de sevdiceğine nikahı basmış hayallerinin ortasında yaşayan bir hatunum.

ilk olarak istediğiniz aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz

ikinci olarak da rabbim hepinizi kolaylıkla kavuştursun günler sular seller gibi çabucak geçiversin inş..

selametle kalın...

Ay canım ne güzelde anlatmışsın öyle:nazar: İçime bir umut doğdu bir anda :61: İnşallah rabbim bize de gösterecek o günleri.. Şafağımız bitecek basıcaz nikahı :))
Askerin nerdeydi canım acemi birliği,usta birliği? Telefon sokabilmiş miydi? :72:

Back
X