- 18 Mart 2011
- 8.378
- 26.085
- 748
ne güzel canım yaa inşallah.![]()
Sende askerinin ailesiyle gideceksin sanırım tatlım ?? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel canım yaa inşallah.![]()
Sende askerinin ailesiyle gideceksin sanırım tatlım ?? :)
canım söyle düşünüyorum ben eger askerimin ailesi gelirse ( belli degil ) onlarla yemin törenine gitcem, onlarsızda giderimde ailesi olmadan dışarı çıkaramıyomussun gitmeninde anlamı yok ozman . eger ailesi gelmesse yemin töreninden sonraki çarşı izninde gitcem askerimi görmeye yani Anlıcagın RAbbim nasip ederse gitcem.
ahh canım agzından bal damlıyo:124: inşallah . çok özledimmmmm:98:
neyse canım ben kaçar . buralardaysan sen eger şafagımızı sen düşür... askerlerimizi görelim inşallah rüyamızda. iyi geceler:13:
sevgili yaren kardeşler , siteye yeni üye oldum.kimse halimden anlamıyor diye yakınırken sizin konuşmalarınıza denk geldim.daha üye olmadan kendimi hepinize yakın hissettim.hepimizin derdi bir , umudu bir.umarım beni de aranıza alırsınız. benim yarim 92/2 ankara etimesgutta yapıyor askerliğini.
bende yeni katıldım aranıza ne kadar tam yaren olmasamda aynı şeyleri paylaşıyoruz biz küs ayrıldık ama yinede beklicem o gittigi günden belli hergün aglıyorum onu çok özlüyorum hepinizin yazdıklarını okudum ne güzel sizi aramış konuşmuşsunuz inş benide ararda bizde barışırız:5
İzmir'e gitti bende çok şey yaptım arkadaşları kınasına kadar götürdüler otogara bile gittim babasıgil bütün akrabaları falan gördüler ama hiç aramadı onu beklememi hiç istemiyorduCanim ya, seninkide zormuus. Bizde az daha sizin gibi küs ayrılıyorduk, sonra cok pişman olurum diye elimden geleni yaptım, sonraya bıraktım bazı meseleleri neyseki iyiyiz suan. Üzülme ya dayanamaz arar bir süre sonra. Nereye gitti seninki?
İnşallah. :) yalnız bu depük gecesi nedir, ismi hoş ama anlamadım![]()
İzmir'e gitti bende çok şey yaptım arkadaşları kınasına kadar götürdüler otogara bile gittim babasıgil bütün akrabaları falan gördüler ama hiç aramadı onu beklememi hiç istemiyordu
inşallah canım hepimize nasip olsun.Hadi yaa.. Üzüldüm gercekten. İnşallah düzelir araniz. :/
ErreS depük gecesi he, iyiymis. Ayy o günlerinde görelim ne oluur.![]()
şiddetle katılıyorumm arkadaşıma ben gidememiştim ama içimde uktedirMerhaba kızlar. Yemin törenleri konuşulmuş ne güzelEğer imkanınız varsa mutlaka ama mutlaka gidin görün.. İnanılmaz bi ortam çünkü.
![]()
merhaba güzel hatunlaaarr
önce kendimi tanıtayım ben 90/2 devresinde sevdiğini askere göndermiş,460 gün şafak saymış,ve BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK sözüne inancını hiç yitirmemiş,10 ay önce sevdiceğini asker ocağından teslim almış vee tam 8 ay önce de sevdiceğine nikahı basmış hayallerinin ortasında yaşayan bir hatunum.
ilk olarak istediğiniz aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz
ikinci olarak da rabbim hepinizi kolaylıkla kavuştursun günler sular seller gibi çabucak geçiversin inş..
selametle kalın...