- 18 Mart 2011
- 8.378
- 26.085
- 748
Ben yarimde etimesgutta. Anlıyorum canım ben seni hemde nasil. Sen gene rahatsin bana gore, aileler biliyormus. Bende o da yok, icimde yasiyorum bu sıkıntıyı, kafayı yemek uzereyim. Konuşamıyoruz bazen o ariyor acamiyorum.. O da orda berbat bı ruh halinde. Ooff.
hoşgeldin kuzum :):) aramızahepimiz burda askerlerimizi bekliyoruz birbirlerimizi daha iyi anlıyoruz. günlerin nasıl geçiyo zorlanıyomusun? canının sıkıldıgı an gel burya yardımcı oluruz tatlım. evet kimse anlamaz seni şimdi sadece senin gibi bekleyenler ve askerin anlar tekrar hoşgelmişsin aramıza
yalnız değilsin canım ailen gibi olamayız belki ama biz de burda bi aile oluruz birbirimize. etimesgut çok sıkı bi yermiş , onlar orda biz burda nasıl dayanıcaz bilmiyorum ama onlar için güçlü olmak zorundayız.
etimesguttan sonra nereye gitti?
etimesgut genellikle doguya gönderiyor canım askerimin çok arkadası kıbrıs şırnak falan o taraflara gitti.
benimkide dahil olmak üzere bir kaç arkadası İzmire düştü.
ben de öyle duymuştum kıbrıs ve doğu gönderiyormuş.sağol canım.aklım hep onda kıbrısa giderse çok sevinicem.ama doğu beni çok korkutuo.bugün meslek seçimleri varmış ama benimkini seçmemişler
etimesguttan sonra nereye gitti?
birliğine bağlı canım birde ne oalrak gittiğinde.mesela benimkide etimesguttaydı leopard 2 usta birliğinde ankarada kaldı genelde leopard 2 leri kıbırs ,tekirdağ,çanakkale,istanbula gönderiyorlar. Ankara'dan çok doğuya düşen duymadım ben aslında ama bu işler birazda şans
yalnız değilsin canım ailen gibi olamayız belki ama biz de burda bi aile oluruz birbirimize. etimesgut çok sıkı bi yermiş , onlar orda biz burda nasıl dayanıcaz bilmiyorum ama onlar için güçlü olmak zorundayız.
ben şimdi konuştum komutanı sizin birlik doğuya gidicekler demiş kapatma telefonda dur nefesini duyıyım dedi askerim perişanım şuan durmadan ağlıyorum
Ağlama canım ya, :S Doğu ya gitmek zor ama yolun sonu değil ki, bakarsın iyi bir yere denk gelir. Bende cok korkuyorum dogu işinden ama yapacak bir şey yok. :/
kızlarr bakın üzülmeyi artık bırakın ve bol bol dua edin .doğuya düşermi düşmezmi bilemeyiz şans komutanı der ama bir sey olur ve belki sizinkiler için istisna olur.doğuya bile düşse belki siizin için hayırlısı olacak olandır belki batıdan çok daha rahat olacaktır.sunu bilin batı daha zor ve daha sıkı ,doğu batıya göre daha rahat gideceği yer çok önemli.sadece dua edin.padma ve diğer arkadasım yari ankarada olan.suan öyle olmaları çok doğal ama inanın alışacaklar ankarada acemililk biraz zordur benim askermde yaşadı ama sonu iyi olsun önemli olan ve o.bol bol dua edin.
dayanamıyorum sesini kötü duyduğum zaman aynen senin gibiyim o iyi olsun başka isteğim yok seninki hangi alayda biliyor musun?
Kızlar anca girebildim internete,hemen koştum topiğeNeler olmuş bir kart mevzusu var anlayamadım ben açıklayın ne olur ya fransız kaldım resmen..
Askerim 2 gündür aramıyor bugünde aramazsa 3 olacak
şafak 448
hoşbulduk canım..burda olmak biraz olsun güç verdi bana günlerim çok zor geçiyor evden dışarı adım atmıyorum kimseyle konuşmak bile istemiyorum ilk defa ayrı kaldık inşallah son olur. bazen çıldırıcak gibi oluyorum düşündükçe. sen ne durumdasın? konuşabiliyor musunuz?
hepimiz geçtik padma o zorlu yollardan neler yaşadık .hepimz gibi sizde geçiceksiniz o zorlu yollarlardan geçip sizde arkanıza bakmadan şafakları yiceksiniz hep birlikte bizde depük geceleri yapıcaz :)1. Alayda.
ErreS, inşallah dediğin gibi olur. Gitmiyor böyle.
PTT den 5 veya 10 liralık konuşma kartı alıp, yarimize bizi aramasi icin verebilirmisiz. Onun nasil olacağını anlattılar da. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?