92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kızlar anca girebildim internete,hemen koştum topiğe Neler olmuş bir kart mevzusu var anlayamadım ben açıklayın ne olur ya fransız kaldım resmen..
Askerim 2 gündür aramıyor bugünde aramazsa 3 olacak
şafak 448

yalnız değilsin canım ailen gibi olamayız belki ama biz de burda bi aile oluruz birbirimize. etimesgut çok sıkı bi yermiş , onlar orda biz burda nasıl dayanıcaz bilmiyorum ama onlar için güçlü olmak zorundayız.

Benim yarimde etimesguttaydı acemiliğinde
Ne günlerdi

hoşbulduk canım..burda olmak biraz olsun güç verdi bana günlerim çok zor geçiyor evden dışarı adım atmıyorum kimseyle konuşmak bile istemiyorum ilk defa ayrı kaldık inşallah son olur. bazen çıldırıcak gibi oluyorum düşündükçe. sen ne durumdasın? konuşabiliyor musunuz?

evet etimesgut çok sıkı disiplinli bi yerdir , rütbeli çoktur canım.
eli sürekli asker selamı pozisyonunda.

ne olursa olsun acemilik zor ve yorucudur biz orada çektik biraz acıkcası ama ustalık rahat, sıkın dişinizi biticek bu günler

etimesguttan sonra nereye gitti?

etimesgut genellikle doguya gönderiyor canım askerimin çok arkadası kıbrıs şırnak falan o taraflara gitti.
benimkide dahil olmak üzere bir kaç arkadası İzmire düştü.

etimesgut genellikle doguya gönderiyor canım askerimin çok arkadası kıbrıs şırnak falan o taraflara gitti.
benimkide dahil olmak üzere bir kaç arkadası İzmire düştü.

ben de öyle duymuştum kıbrıs ve doğu gönderiyormuş.sağol canım.aklım hep onda kıbrısa giderse çok sevinicem.ama doğu beni çok korkutuo.bugün meslek seçimleri varmış ama benimkini seçmemişler

Hakkınızda hayırlısı olsun canım bende yanıma İst e düşsün diye çok dua ettim ama olmadı İzmirdeymiş kısmetimiz.
Rabbim kavustursun hepimizi.
Zor bir süreç.

etimesguttan sonra nereye gitti?

birliğine bağlı canım birde ne oalrak gittiğinde.mesela benimkide etimesguttaydı leopard 2 usta birliğinde ankarada kaldı genelde leopard 2 leri kıbırs ,tekirdağ,çanakkale,istanbula gönderiyorlar. Ankara'dan çok doğuya düşen duymadım ben aslında ama bu işler birazda şans

Son düzenleme:

ben şimdi konuştum komutanı sizin birlik doğuya gidicekler demiş kapatma telefonda dur nefesini duyıyım dedi askerim perişanım şuan durmadan ağlıyorum

Onun morali bozuk olmasa ben gene dayanırım da, onun sıkıntılı haline dayanamıyorum. Şimdi aradı konuştuk. Girişte onlara kağıt imzalatmışlar bir sürü. Ne yazdığını okumamıza izin vermediler diyo. Kamuflajın icinden çıktı o imzaladığımız kağıtlar bir gun sonra dedi. Bakmış maddelere, neler neler imzalamışım haberim yok diyor. Böyle olmaz, psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum kafam cok bozuldu dedi. Ama psikiyatriye gidenlerde psikopat muamelesi yapıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Ooooof of.

ben şimdi konuştum komutanı sizin birlik doğuya gidicekler demiş kapatma telefonda dur nefesini duyıyım dedi askerim perişanım şuan durmadan ağlıyorum

Ağlama canım ya, :S Doğu ya gitmek zor ama yolun sonu değil ki, bakarsın iyi bir yere denk gelir. Bende cok korkuyorum dogu işinden ama yapacak bir şey yok. :/

Ağlama canım ya, :S Doğu ya gitmek zor ama yolun sonu değil ki, bakarsın iyi bir yere denk gelir. Bende cok korkuyorum dogu işinden ama yapacak bir şey yok. :/

dayanamıyorum sesini kötü duyduğum zaman aynen senin gibiyim o iyi olsun başka isteğim yok seninki hangi alayda biliyor musun?

kızlarr bakın üzülmeyi artık bırakın ve bol bol dua edin .doğuya düşermi düşmezmi bilemeyiz şans komutanı der ama bir sey olur ve belki sizinkiler için istisna olur.doğuya bile düşse belki siizin için hayırlısı olacak olandır belki batıdan çok daha rahat olacaktır.sunu bilin batı daha zor ve daha sıkı ,doğu batıya göre daha rahat gideceği yer çok önemli.sadece dua edin.padma ve diğer arkadasım yari ankarada olan.suan öyle olmaları çok doğal ama inanın alışacaklar ankarada acemililk biraz zordur benim askermde yaşadı ama sonu iyi olsun önemli olan ve o.bol bol dua edin.

çok dogru kızlar dogu batı diye dua etmeyin hayırlısını isteyelim. benim askerimde ağrı dogubeyazıtta. zor tarafları tabiki var alıştık çok şükür.inşallah hepinize hayırlı yerler gelir. Allah tüm askerlerimizi korusun Allaha emanetler

Aşkolsun kızlar ya bir soru sordum hiç görmediniz vallahi,özlenmemişim herhalde
Askerimde aramıyor zaten 3 gündür

dayanamıyorum sesini kötü duyduğum zaman aynen senin gibiyim o iyi olsun başka isteğim yok seninki hangi alayda biliyor musun?

1. Alayda.

ErreS, inşallah dediğin gibi olur. Gitmiyor böyle.

PTT den 5 veya 10 liralık konuşma kartı alıp, yarimize bizi aramasi icin verebilirmisiz. Onun nasil olacağını anlattılar da. :)

günde 2 kere konuşuyoruz bazen 1 kere araya biliyo olsun sesini duymak yetiyo bana. ahh canım benim aynen hepimiz öyleyiz günler zorlada olsun geçiyo geçmek zorunda RABBİM daha büyük ayrılık vermesin. bitirip gelcekler umudumuz var RAbbim umutsuz bırakmasın kuzum. ne durumdayım??? söyleyim ... çok zor onsuzluk, onun kokusu olmadan yaşamak, gün geçirmek, uyumak çok zor. sabır diliyorum RAbbimden başka elimden bişe gelmiyo. askerlerimizin canı sagolsun yeter buda geçer...

1. Alayda.

ErreS, inşallah dediğin gibi olur. Gitmiyor böyle.

PTT den 5 veya 10 liralık konuşma kartı alıp, yarimize bizi aramasi icin verebilirmisiz. Onun nasil olacağını anlattılar da. :)
hepimiz geçtik padma o zorlu yollardan neler yaşadık .hepimz gibi sizde geçiceksiniz o zorlu yollarlardan geçip sizde arkanıza bakmadan şafakları yiceksiniz hep birlikte bizde depük geceleri yapıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…