Ankara etimesgut soran biri vardi, benim bir arkadasim yeni geldi ordan, rutbeli cok oldugu icin biraz fazla sikilar, selam vermekten yuruyemiyoruz derdi benim arkadasim.. ama yine ayni sebepten temizlik, duzen biraz daha iyi diye biliyorum :)
Allah kavustursun herkesi
Ben sormuştum. :) İnşallah iyidir. Sesini duyana kadar rahatlayamiyicam ama bakalım. Biraz daha alıştım gibi. Bir de konuşabilseydik..
daha hic haber alamadin galiba degil mi? telefon karti almis miydi yanina? eger almadiysa inan o kantin kart olayi buyuk problem, onu cikarmadan da alisveris yapamaz alamaz kart3 gunde anca cikardi bizimkiler ki dusun etimesgut dunyanin en buyuk tumenlerinden, o kalabalikta o kart cikacak, kart varsa bile vakit olacak, sira bekleyecek, sira gelecek... o yuzden icini ferah tut, yoktur bir problem arkadasim da gittiginde bir hafta hbr alamamistik biz..
Secret yapiniz iyi seyler dusununuz iyi seyler olsun :))
2 .tabur 4.bölükmüş bebeğim her aradğnda daha güsel şeler sölüo çok şükürtek derdm sensn dio :S eğitim ypmamşlr bgn komutanları demş çok şanslısınz türkiyenn en raht yerne düştnz demş dio hiç komutanlar komutan gibi deil arkdş gibler çok rht konuşurken kartı bitti gülückleri eksk kaldı :S mezuniyetimin ertelendiğii duyunca resmen sewnçten bağırdı manyk öle işte bebeğim sennki n anltıo biliosndr blki 22 sinde yemn töreniymş 23 .ünde bırakcklrmş onlrı
Gideceği gun aksam ararım demişti. Aradı ama ben açamadım bir karışıklık oldu. Ondan beride haber yok. Hiç konuşamadık. O zaman aradıysa herhalde vardır kartı yanında bilmiyorum ki. Benimki cok stres yaptı son zamanlarda, soru sorunca boğuluyorum diyordu bende sormamaya çalıştım ne kadar merak etsem de. Bilmiyorum o yüzden cogu şeyi. Konusunca sorarım ama. Kalabalık olmasıda kafamı karıştırıyor evet.
Rabb'ime dua ediyorum, secret a gerek yok.
Dua et cnm.. Gonlunu ferah tut, yoktur birsey.. Vakit bulamamistir simdi ilk gunler sindirmek icin cok ustlerine gidiyorlar orada..
Tez zamanda iyi haberlerini al insallah... Bosuna endiselenmisim aradi iimis diye de yaz buraya)
Âmin inşallah yoktur bir şey. :) yazarım yazmaz miyim hiç, söyleyecek baskasıda yok zaten. :)
benmkide acemiligi 75 gün. nasıl geçmiş, ne zorluklar varmış anlattımı sonradan. off korktum şimdi.
kızlar nasılsınız.. ne durumda keyifler?
kuzum bugun benım içimde garip bi sıkıntı var.. aslında bugun 2 kere konustuk 8bucukta aradı en son. ama ne bıleyım yıne arasında bi içim rahatlasın dıye telefona bakıp druyorum( askerim ayagından amelıyat olmustu 3 sene önce futbol hayatı btmıstı.. ciddi bı amelıyattı.. dün zorlamış herhalde ayagını. şişmiş topallıyorms fln. doktrmu yokmustu ne öle bişiler yarın merkezdekı nrmal hastaheneye göturecekmısler.. htta gezdrıcekler bnı ddı. yarn arıcam senı netten de göruselm dedı. iyi güzel hoş ama içimde cok acaip bi sıkıntı var..
kızlar ben bu geceki nöbetimi ağlayarak sonlandırıyorum... çok zormuş bu askerlik.. kelimelerim tükendi,dur diyorum kendime yapma diyorum ama.. daha çook uzun bir zaman var önümüzde.. ya bişeyler değişirse, ya yeteri kadar moral veremezsem ona, evli olanlar için daha zor ama nişanlı biri olarak beklemek de ayrı zormuş.. umudunu yitirme diyorum kendime, dayan herşey güzel olucak diyorum, bak herkes bitirmiş gelmiş siz de öle olucaksınız diyorum ama sonra bir bakıyorum ki daha 447 gece daha var ayrı geçicek, daha 447 gündüz var hasretle yanacağım.. sanki o acımasızlıgın icinde kaybolucak yarim.. garip korkular var yüreğimde bu gece.. onunlayken hiç aklıma gelmeyen, ama simdi aklımdan çıkaramadığım.. kırgınım içten içe,aldılar yarimi benden diye.. kalbim paramparça..
kızlar ben bu geceki nöbetimi ağlayarak sonlandırıyorum... çok zormuş bu askerlik.. kelimelerim tükendi,dur diyorum kendime yapma diyorum ama.. daha çook uzun bir zaman var önümüzde.. ya bişeyler değişirse, ya yeteri kadar moral veremezsem ona, evli olanlar için daha zor ama nişanlı biri olarak beklemek de ayrı zormuş.. umudunu yitirme diyorum kendime, dayan herşey güzel olucak diyorum, bak herkes bitirmiş gelmiş siz de öle olucaksınız diyorum ama sonra bir bakıyorum ki daha 447 gece daha var ayrı geçicek, daha 447 gündüz var hasretle yanacağım.. sanki o acımasızlıgın icinde kaybolucak yarim.. garip korkular var yüreğimde bu gece.. onunlayken hiç aklıma gelmeyen, ama simdi aklımdan çıkaramadığım.. kırgınım içten içe,aldılar yarimi benden diye.. kalbim paramparça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?