Canım gözünüz korkmasın, önemli olan zaten komutanları... Aslında çoğu kişi için en rahat oldukları zaman acemilik zamanları da diebiliriz.. Ne zorluklarla karşılaşanlar oluo ama hiçbir şey insanların altından kalkamayacağı kadar da olmas... Onlar zoruda yaşayacaklar kolayı da... Aslında bazen bu zorluklar onların akıllanmalarına bile yol açıyor, değer kıymeti d edaha iyi anlıyorlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun, içinizi rahat tutun
deger, kıymet anlama yönünden haklısınız. ama askerim telefon açıpda ' hiç rahat degilim , çok eziyolar, arayamıyorum ' diyo yaa işte o an parçalıyo içimi Allahm yardımcıları olsun sabır versin onlarada biz bekleyenlerede
Canım şurda yaşayacakları zorluk belli bir zaman, tam o zorluğa alıştıklarında da rahatlayacaklar... Haklısın onların seslerinin en ufak bir bozulması bile canımızı yakmaya yetiyor, ama bir de şu açıdan düşün, bu zamanlar da geçecek, geriye kalan günler hep bizim olacak.. Sen de onu bu şekilde motive etmelisin... Benim acemi birliğindeyken yapmadığım şaklabanlıklar kalmadı, içim ağladı yüzüm ona hep güldü.. Allah'a şükür askerim de problem çıkarmadı pek..
Sizin de zamanla herşey yoluna girecek, şu an onlar daha bulundukları yere alışmaya çalışıyorlar, sivil hayatlarını halaa arıyorlar ama sabır herşeyin başıdır.. Siz güçlü olacaksınız ki onlar da sizden güç alabilsinler... O zaman daha rahat geçer askerlikleri....
inşallah canım yaa arasın bende ona desdek olcam aglasam bile belli etmicem ben mutluyum sende ol dicem. desdekleriniz bizler için çok önemli çok saol.
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz, tek fark ben o yola 3 ay önce başladım :) Kızma ama, hatta sizinkilerin kornalarla konvoylarla gittiklerini gördüğümde bende göbek attım, çünkü askerimin bana bir adım daha yaklaştığını hissettim... Ben ilk zamanlar senden de kötü durumdaydım, hoş şu anda çok farklı sayılmam ama insan zamanla alışıyor...
Bizim koğuşun ilk zamanlarını okuyun derim :) Ben neler solemıodum kı, bu duruma alışmak istemıorum onu istıorum bana ne askerlikten herşeyden herkesten nefret edıorum vs... Alışmıcam bu duruma alışmka zorunda deilim diodum :) Ama elim mahkum alışmaktan başka çaremiz kalmıyor ki...
Tek yapmamız gereken sabır... Allah kimseye dayanamayacağı yükü yüklemezmiş... Sabredicez ve sonunda zafer bizim olacak... Bu zamanlar geçecek geçmek zorunda, bitmek zorunda
evet BİTMEK ZORUNDA bitmeli. okuyodum bende tam sizin topigi 92/1 demi ?... nie kızayım tatlım bende askerimin gittigi ilk gün annemde dedim ki 3 ay sonra 92/3ler gitcek onlar konvoy yaparken bende arkalarından gülecem demiştim. seninde hakkın mutlu olmak,hepimizin hakkı. bende onlarla kendimi avunduruyorum Rabbim kimseye kaldıramıcagı yükü vermez ..diye. sabır diliyorum Allahımdan bütün askerlerimizi korusun başkada bişe istemiyorum. buna geçecek , gelecek sevdigim dügünümüz olcak yuvamız olcak, yüzümüz gülcek, bidaha hiç ayrılmamak üzere kavuşcaz. dilerim Rabbimden hayallerimiz gerçek ollsun
Canım şurda yaşayacakları zorluk belli bir zaman, tam o zorluğa alıştıklarında da rahatlayacaklar... Haklısın onların seslerinin en ufak bir bozulması bile canımızı yakmaya yetiyor, ama bir de şu açıdan düşün, bu zamanlar da geçecek, geriye kalan günler hep bizim olacak.. Sen de onu bu şekilde motive etmelisin... Benim acemi birliğindeyken yapmadığım şaklabanlıklar kalmadı, içim ağladı yüzüm ona hep güldü.. Allah'a şükür askerim de problem çıkarmadı pek..
Sizin de zamanla herşey yoluna girecek, şu an onlar daha bulundukları yere alışmaya çalışıyorlar, sivil hayatlarını halaa arıyorlar ama sabır herşeyin başıdır.. Siz güçlü olacaksınız ki onlar da sizden güç alabilsinler... O zaman daha rahat geçer askerlikleri....
evt cnm 92/1 topiği :) İnşallah biticek cnm bak düğündü falan muhabbetleriyle onları motive etmemiz lazım... Bizim bu haftasonunda çarşımız vardı ve düğün masraflarını beraber hesapladık tabi bu kadar detay bazen de onların canını sıkabilir... Benim askerim askerden gelince 5 ay içinde herşeyi yapmalıyım diye kendini strese sokuo :)
O da kendini hep o günlerimizi düşünerek motive edio :)
burada düğünümüzü ilan ettiğimiz zamanları da göreceğiz hayırlısıyla, işte o zaman arkamıza bakıp gülücez
ayy canım inşallah. askerim aradı geçmiyo zman diyo. dedm öyle söyleme geçecek mecbur sabretcez sen öyle söylersen ben naparım dedm. ohhh içim çok rahatlıyo aşkım arayınca.
Geçmek zorunda dediğin gibi, sizinkilerin şimdi biraz da şımarık zamanları :) Daha çok ilgi bekliyorlar...
evt cnm 92/1
ah bende sendenim canım :) kendimden birini buldu yaaa :) nerde asker tatlım
Kıbrıs'ta cnm ama istersen kendi topiğimizde konuşalım, kızların topiğini kirletmeyelim :)
yemin törenine gidiyomusun kızlar? ben çok istiyoruma ama tam belli degil. askerim özledim ne yap et gel diyo
Cnm imkanınız varsa mutlaka gidin derim, inanılmaz bir duygu...
kizlar nisanlim aradi biraz once :)
o da hastalanmis havadan, yarin tumgeneral ziyarete gidiyormus burdur`u. o yuzden inanilmaz kastiriyorlar dedi. habire selamdi, yurumeydi onlari yapiyorlarmis bugun.. zor firsat buldum dedi.. aksama belki arayamam dedi.. burdurdaki askerlerin yarenlerine haber olsun, arayamazlarsa merak etmeyin.. hazirlik kosturmacasi varmis :) surekli toplanin diip duruyorlar fenalik geldi dedi :) bizimkiler yuruyor bugun haberiniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?