92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

napım canım çok agır bi yük kaldıramıyorum başkalarınki arıyo görünce dahada parçalanıyorum çok agır egitim hiç mola vermiyoruz diyo nasıl dayanır insan buna arayabilseee ahh .

HAKLISIN cnım bişey diyemiyorum ki sen hep böyle olunca

napım canım çok agır bi yük kaldıramıyorum başkalarınki arıyo görünce dahada parçalanıyorum çok agır egitim hiç mola vermiyoruz diyo nasıl dayanır insan buna arayabilseee ahh .

hepimiz için ağır bu durum sevdiğimizden ayrıyız içimiz yanıyor nefesimiz kesiliyor biz böyle olunca onlar çok üzülüyor o gittiğinde yemek yemedim aç bıraktım kendimi o orda aç kalırken benim boğazımdan da geçmedi 9 kilo verdim bni öyle görünce ağladı hırpalama kendini yapma bana bunu diye üzme kendini benm tek tesellim sensin desteğim sensin üzgün olursan ağlarsan yorgunluğum özlemim yüküm 2 kat olur demiş ti yani sen metanetli ol dik dur sabır et ve dua et bol bol rabbime ona yardım et benim gönlümü ferah tut diye en büyük yardımcımız şüphesiz rabbimiz üzme yapma böyle onun için sakın yapma böyle sadece onun için lütfen yaren kardeşimm

tamam hepimiz üzülüyoruz ama askeri aramayan varsa yemek yiyemeyen egitimleri agır olan fırsat bulamıyan o beni daha iyi anlar. diyorum ya şimdi benmle beraber askerilerini gönderenler arıyosa eger içleri rahattır benmde ilk aradıgında sürekli gülücük dagıtıyodum etrafıma ama arayamıyo günde 1 defa onuda 2 dk zorlaaa çok agırmış bu yük. arasa rahatlıcam kimilerinki günde 2_3 kere arıyo onlarda rahatlıyo ama ben hep nefesim daralıyo

Bir konuşabilsek sorucam da. :/

önceki sayfalarada yazmıştım canım benim askerimde etimesgutta acemisinide ustasınıda orada.birliğini öğren aslında şubeden verilen kağıtta yazılıdır. eğer aynı yerlerdeyse yardımcı oluruz.orası çok büyük bir yer herkesin dediği gibi ve fazlasıyla birlik var dolayısıylada çok kalabalık arayamazsa merak etme canım yerleşene yeri belli olana kadar evraktı koğuşuydu derken arayamayabilir . ALLAH kavuştursun tekrar

Son düzenleme:

ayy kıymm bn onlara onların içinde bnmkide vardır kesn o gn :S:S:S ewd cnm öleymş 1 kişi ynlş yapıomş bütün tabur ceza yiyomus bnmkide dio manga başı oldğu içşin 1 kişi hata yapsa bnm bölükten lafı ben yiom dedi :S bnde bnm tabura bağırınca bna bozuluolr dedi :S kıyamm 2 arada bi derede kalıo :S ama çok ii yermş 12 tane anksör varmş aynn c.tesi pazr rht arıodu dün o kdr sık arıyamadı :S :S bide hasta olmş kıymm sesi kısılmştı :s

gormusuzdur seninkini de belki, hatta cay bahcesinde oturuyorduk, sirf askerdi etraf hepsinin elinde kucuk cantalar, kafalar trasli :)

ah yazik burdur`un havasindandir o... biliyorsundur belki ama, oraya giden herkes faranjit olur sesi kisilir oyle donermis :)

benimkini biraktim carsamba gunu, istanbul`a dondum gece hicbirsey yok, persembe sabah uyandigimda sesim kisikti benimde! hakkaten havadan.. asiri sicak ve nemli garip bi havasi var, golgeye kacinca da donuyorsun, ses kisikligi bogaz agrisi oluyor haliyle..

bozuluyor benim nisanlimda, laf dinlemiyor kimse habire ceza diyor.. napalim oyle oyle alisacaklar ogrenicekler, herkes yapti geldi askerligini.. yiyip bitircez safaklari biz de, zaman bu gececek illa ki! durcak hali yok ya :)

ilk iki gun zaman gecmiyordu durmus gibi geliyordu ama, calisinca geciyor valla bir bakmissin aksam olmus, bir gun daha gecmis :) kafayi mesgul tutunca rahat atlaticaz sanki :)))

canlarımm nolurrr yardım edin ben yine aynı konudan muzdaribim ilgilenmıo hiç dayanamıorum asker psikolojisi diceksiniz bneımkı çok rahat daha şınav bile çekmemişler her şey harikaymış ama bna çok ktü sizin askerleriniz size neler diyomiuş okuynca içim parçalanıo bna napıyon nasılsın derslerin nasıl diyip kapatıo bıktım dayancak gücüm kalmadı benım ortada olmaktan bıktım ne seni özledim ne de seni seviyorum gibi cümleler kurmuo aklım çok karışık anladım ki onun aşkı buradaykenmiş bitirmek istemıyorum yapamam inanın arkadş gibi konuşmaktansa hiç aramaması daha iyi askerleri arayamayanlar hiç üzülmesin nolur simdi kendinizi benım yerime koyun ne yapamam gerekir aslında aklımda bir şey war bir kaç kez benı aradığında açmamayı dşünüyorum içim parçlanıo ama değerimi anlaması için iyi mi nolur cevaplarınızı bekliyorum

aa aaaa... olmaz oyle sey... sakin ol biraz.. rahat diyorsun da.. askerlikte birtek egitim mi var sence? dusunsene, hic tanimadigi bir suru insanla birlikte, icinde iyisi kotusu var, hayatinda ilk kez gordugu adamlarla ayni kogusta yatiyor, istedigi zaman yemek yiyemiyor, istedigi zaman telefon acamiyor, dus alamiyor..ve daha bir suru sey..

hic bilmedigi bir sehirde hic bilmedigi insanlarla, ona o kadar zor ki alismak! benimkine napiyorsun diyorum, iyiyim iste yaa alisiyorum diyo donuk donuk.. o demesin sen soyle ona seni seviyorum diye..

egitim yok diye rahat deme, cok zor iclerinde bulunduklari durum, ana kuzulari gitti oraya simdi eziliyorlar. alisana kadar boyle olur bir muddet. icini ferah tut, oyle telefona cevap vermiicem falan olmaz, o zaman hic alisamaz, hic zaman gecmez ona.. sen hep destek ol, esirgeme hic destegini..toparlar merak etme.. hem ne kdar konusabiliyorlar ki canim, iki dakikadan bu kdr sonuc cikarip uzme kendini

kendine eziyet etme

halime şükretmeliyim galiba . çok şükür. canım üzülme nolur dedign gibi açma bikaç kez seni merak eder ozman. neden böyle yapıyosa sanki sen burda yanıp tutuşurken ahh bu erkekler. inşallah kıymetini bilr canım içini ferah tut senin için dua etcem bol bol... Rabbimde askerine kıymet bilmeyi nasip etsin inşallah. ilk arayışında kızlar degişmiş çok güzel şeyler söyledi dersin inşallah ccanım.

kimsenin moralini bozmak istemem zaten böyle bir amacımda olamaz sadece farkına varmanız ve ona göre davranmanız için 3 aylık tecrübemedayanarak yazıyorumm.ben acemide geçirdiği 75 günün çok iyi geçtiğini sanıyordum çünkü sesi iyi geliyordu beni üzmemek için söylemeyeceği hiç aklıma gelmemişti bizde yalan yoktur sözde vermişti ama orası başka bir dünya başka bir hayat .... işin özü şu sana iyi diyeblir ama iyi olmayabilir bunu yansıtmamak iiçin farklı davranıyor olabilir bu yazı sadece sana değil hepinze canlarım şimdi yeniisniz kavgalar vs suan için uzak ama elbet olucakk asla ve asla üstüne gitmeyim oan sinirini sizden çıkaramaması baskasından cıkarması demek buda basına daha acemide bela almak demek dikkatli ve anlayıslı olun asla üzüldüğünüzü belli etmeyin aslaa.... sua n cok yeniler gittiklerinde muayneydi sonrasında kğostu taburdu yeriydi işiydi derken arayamayabilir merak etmeyin.hava değişimi olacağı için hastada olacaklar ,isyanda edecekler,ağlayacaklar ama sonunda alışacaklar bizde destekolacağız nede olsa bizim için gittiler ve yine bizim için dönecekler hayırlısıyla.buraya sürekli uğruyorum yaşadıklarımı hatırlamak acımı tazelemek için mazoşist değilim sadece yaşadıklarımı unutmamak ve unutturmamak için dğer kıymet bilmek için :) cok konustm üzülmeyin alışılıyorrr geçecekte nasıl geçecek kısmındasınız suan :)

benmkide acemiligi 75 gün. nasıl geçmiş, ne zorluklar varmış anlattımı sonradan. off korktum şimdi.

Kızlar tertibim durumu çok iyi açıklamış, biraz sabırlı olun lütfen....

benmkide acemiligi 75 gün. nasıl geçmiş, ne zorluklar varmış anlattımı sonradan. off korktum şimdi.

Canım gözünüz korkmasın, önemli olan zaten komutanları... Aslında çoğu kişi için en rahat oldukları zaman acemilik zamanları da diebiliriz.. Ne zorluklarla karşılaşanlar oluo ama hiçbir şey insanların altından kalkamayacağı kadar da olmas... Onlar zoruda yaşayacaklar kolayı da... Aslında bazen bu zorluklar onların akıllanmalarına bile yol açıyor, değer kıymeti d edaha iyi anlıyorlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun, içinizi rahat tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…