92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ıspartada.. gitmeden önce araştırmıştı kötü diyolardı ama bukadar beklemiyodum.. kızlar çok kötüyümmm biri bana yardım etsin nolurrr askerimi görmek istiyorum yanına gitmek istiyorum

Canım benm askerimde burdurdaydı yol arkadaşıda askerdi ıspartaya gidiyomuş sıkma canını canım beniim yakın mısın ıspartaya ? yakınsan git belki moral oluur

Canım benm askerimde burdurdaydı yol arkadaşıda askerdi ıspartaya gidiyomuş sıkma canını canım beniim yakın mısın ıspartaya ? yakınsan git belki moral oluur

nasıl gidim ki gidemem ((((((((((((((((( 6 saat arası ...saatten degil fırsatım olsa onun için dünyanın öbür ucunada giderim

araya bilse konuşabilsek geçer 15 ayy ama onun orda zor durumda oldugunu bilmek sesini duyamamak öldürüyo beni 3 gündür rahattı içim hatta mutluydumda diyebilirim ama şimdi ahh askerim seni çok özledi meleginn

araya bilse konuşabilsek geçer 15 ayy ama onun orda zor durumda oldugunu bilmek sesini duyamamak öldürüyo beni 3 gündür rahattı içim hatta mutluydumda diyebilirim ama şimdi ahh askerim seni çok özledi meleginn

tatlım dualarım seninle.. ben de bugün konuşabildim nişanlımla.. benim askerim de izmir bornova da ama eğitimleri inanılmaz ağırmış.. değil seni arıcak nefes alıp dinlenicek vaktimiz olmuyor diyor.. ilk aradığında da çok dayak var burda demişti.. mahvolmuştum bende..
elimizden ne gelir ki canım benim, sabır dilemekten, güç dilemekten onlar için dua edip hayırlısını dilemekten başka ne gelir.. geçicek bu zor günlerde.. güzel haberlerini duyursun allahım hepimize..

şafak arkadaşııım buukeeet nerdesiin canıım senin askerin hangi manganın başıydı ben benimkini öğrendim bugün bölüğünü falan aynı yerdediler belkiii :18:

2 .tabur 4.bölükmüş bebeğim her aradğnda daha güsel şeler sölüo çok şükür tek derdm sensn dio :S eğitim ypmamşlr bgn komutanları demş çok şanslısınz türkiyenn en raht yerne düştnz demş dio hiç komutanlar komutan gibi deil arkdş gibler çok rht konuşurken kartı bitti gülückleri eksk kaldı :S mezuniyetimin ertelendiğii duyunca resmen sewnçten bağırdı manyk öle işte bebeğim sennki n anltıo biliosndr blki 22 sinde yemn töreniymş 23 .ünde bırakcklrmş onlrı

şafak arkadaşııım buukeeet nerdesiin canıım senin askerin hangi manganın başıydı ben benimkini öğrendim bugün bölüğünü falan aynı yerdediler belkiii :18:

2 .tabur 4.bölükmüş bebeğim her aradğnda daha güsel şeler sölüo çok şükür tek derdm sensn dio :S eğitim ypmamşlr bgn komutanları demş çok şanslısınz türkiyenn en raht yerne düştnz demş dio hiç komutanlar komutan gibi deil arkdş gibler çok rht konuşurken kartı bitti gülückleri eksk kaldı :S mezuniyetimin ertelendiğii duyunca resmen sewnçten bağırdı manyk öle işte bebeğim sennki n anltıo biliosndr blki 22 sinde yemn töreniymş 23 .ünde bırakcklrmş onlrı

Ay forum okumaktan iyice kafam karisti kizlar... Burdur di mi sizinde yeriniz?

Benimki de yemin toreni 22 si dedi, ayni gun cikarcaklarmis bizi dedi, gidicez alicaz cikicaz diye planliyorduk bak sizinkiler 23uymus, benimki yanlis mi anladi acep... Ucak bileti aliyordum az daha almiim bari... :) Ya da manga manga boldukleri icin mi farkli acaba...

Bu arada teslim oldugundan beri arayamiyor diyenler, yanlarinda telefon karti yoksa arayamamislardir belki, kantinlerde para gecmedigi icin kart kayitlari..vs uzun surmustur isleri... Belki bilmeyen vardir haberiniz olsun, icinizi ferah tutun :)

Ankara etimesgut soran biri vardi, benim bir arkadasim yeni geldi ordan, rutbeli cok oldugu icin biraz fazla sikilar, selam vermekten yuruyemiyoruz derdi benim arkadasim.. ama yine ayni sebepten temizlik, duzen biraz daha iyi diye biliyorum :)

Allah kavustursun herkesi

sabır dile dua et bol bol canım..

ayy benmkide 3. tabur 7. bölükmüş canııım bugün şınav çekmişler öyle ot toplamışlar kapardım hep dedi kıyamam sonra aramadı zaten uyuyamıyorum artık ya uff

sennkide doru olablr cnm kesn blgi vermiolr dedi :s sen tam öğren askern nddyse odur bnada hbr ver

sennkide doru olablr cnm kesn blgi vermiolr dedi :s sen tam öğren askern nddyse odur bnada hbr ver

:) bakalim kac gundur gunde birkac kez ariyordu(haftasonu olunca biraz daha rahatti herhalde), dun bir kez anca arayabildi... cok uzun suruyor hersey dedi, habire ceza yiyorlarmis, cokmekten bileklerim agridi artik diyordu. pek birsey soramiyorum ben, motor gibi konusup icini dokuyor :) uzatmiyoruz pek, sira var cok herkes telefon acicak diyor hemen kapatiyoruz :)

biraz zaman gecsin hersey kesinlesir rayina oturur herhalde.. ogreniriz nedir ne degildir, ama kesin bildigim birsey var, yemin torenine 5 kisi gidebiliyor yakinlari olarak. herkese 5 kisi izin vermisler. gidecekseniz haberiniz olsun.

Kisla inanilmaz buyuk bir yer ... oradaki kalabalikta iyi arayabiliyorlar yani, cok sukur Allahima, ben arayamaz saniyordum :) birakmaya gittgimizde gordum ben kapida teslim olan kuzulari... hepsi saskin saskin bakiniyordu etrafa nereye dustuk napicaz der gibi.. kiyamam..

ahh canım ya çok zor beklemekde .. böyle onların agzından bunu duymakda daha zor. benmkide çok zor egitimleri dedi. arayamıyorum dinlendirmiyolar bile dedi cANIM askerimm

ahh askerim sen nasıl bi yere düştünn kıyamamm ben sanaa

nasıl bi yükdür bu kaldıramıyorum galibaa. sevdigimin sesini duymak istiyorum((( yüzünü göremiyorum sesinide yalvarırım sabırduyamıyorum off Rabbim sabırrrrr ... ne taburunu sorabiliyorum ne bölügünü nede neler yaptıgını neden herkes gibi bende duyamıyorum sevdigimin sesini((((((((((((((((((((

YAPMA böyle güzelim üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…