bn kndimi suçlu hissettm ama şimdi yha :S sabredin arar her yerin aynı olmuoki :S
benmki neden aramadıAllah kaldıramıyorum nolur arasın nolur.[/Qarıcak canım sabır ben senden haber bekliorum sennde bnm gibi delirdiğin anı bkliorum bırakma kendini sabret arıcak
olmuyo be canım çok agır tutamıyorum gözyaşlarımıara artıkk gücüm tükendi.
olmuyo be canım çok agır tutamıyorum gözyaşlarımıara artıkk gücüm tükendi.
bende aynn senn gbi dua ederkn çldı telfnm sennde bianda çlcak çığlık çığlığa ağlcksn ama şmdi üzlmenn anlmı yokki
bende aynn senn gbi dua ederkn çldı telfnm sennde bianda çlcak çığlık çığlığa ağlcksn ama şmdi üzlmenn anlmı yokki
sen mutlu oldun yaa çok şükür inşallah bizede nasip eder RABBİM .
sen mutlu oldun yaa çok şükür inşallah bizede nasip eder RABBİM .
inş. bebeğimm inş.
ya bebeğim allh razı olsun bende salağım işte anlayışsızım ama elimden bir şey gelmıo arıo allha şükür aama arıcağına pişman edio beni konuşmak bile gelmıo içimden benımkı bıraz çocuk ruhlu sewinıodum oraya gdınce benım değerimi anlıcak die ama her şey başka işlio benım safak 452 :))) 21 nde sewk tarihiyldi 22 snde yola çıktı 23 oglen teslim oldu
aradı kavga ettik
bismillah deli gibi arasın die beklediğin insan aradı ve kavga ettniz nsl becerdiniz ayptr sorması :S
4 ay bitcek ya bebeğim ailevi bir konu onun ailesi yüzünden benim kinin bir kuzeni var umani diye bnmde arkadasım atnı zamanda ailesi kıza emreyle aranda bişey mi var diyor hep kızda bana anlattı sinirlrndim bnm ki arayınca sesimden bildi söyleynce amannn boşver dedi delirdimm
ah be canım neden anlatıysnki :S n diceğimide bilemedm ben şimdi :S dert derdi çekio habire :S üzülme bida aradğndada unut olan biteni düzgnce konuş o utansn :S
bu sürekli oluyor ve çok sıkıldım benim varlığımdan haberdar bu insanlar neden derler anlamıyorumçok üzdüm ağır konuştum ama bende dayanamyrum bi başkası ile adının geçmesine
iide cnm o takmıo sen neden bu kdr takıosunki o konuyu sen ona hatrlttıkça oda o tarafa kaycak belli zmndan sonra yapma sen sadece 2 nize odaklan dışarıya tıka kulaklarını :S bu o insanların ayıbı sen hiç takma bile aman de geç bebeğim emn ol derecen yükselir
sen sabhtan beri onu bekliosn arasn die n die üzüonuz birbrnzi bebeğim boş şeler bunlar :S
çok doğru söylüyn da tutamadım kendimi bi an :S
olmuş bitmiş bebğim sadece unut geçmişi geçti gitti sen bida ardğnda hçbişiy olmamş gibi davran ona onu n kdr sewdiğini ve gururla onu bekldğini söle belki belli etmez ama dünyaları ona vermş olcksn emn ol
tamam tatlım :)çok teşekkür ederim :)
hiç önmli deil bebğim birbrmze destek olmamz gerek yoksa öle mal gibi kalcz ortda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?