92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

e sen bzden daha şanslısn o zmn :d nereydi yeri ?

bismillah deli gibi arasın die beklediğin insan aradı ve kavga ettniz nsl becerdiniz ayptr sorması :S

4 ay bitcek ya bebeğim ailevi bir konu onun ailesi yüzünden benim kinin bir kuzeni var umani diye bnmde arkadasım atnı zamanda ailesi kıza emreyle aranda bişey mi var diyor hep kızda bana anlattı sinirlrndim bnm ki arayınca sesimden bildi söyleynce amannn boşver dedi delirdimm

ah be canım neden anlatıysnki :S n diceğimide bilemedm ben şimdi :S dert derdi çekio habire :S üzülme bida aradğndada unut olan biteni düzgnce konuş o utansn :S

ah be canım neden anlatıysnki :S n diceğimide bilemedm ben şimdi :S dert derdi çekio habire :S üzülme bida aradğndada unut olan biteni düzgnce konuş o utansn :S

bu sürekli oluyor ve çok sıkıldım benim varlığımdan haberdar bu insanlar neden derler anlamıyorum çok üzdüm ağır konuştum ama bende dayanamyrum bi başkası ile adının geçmesine

bu sürekli oluyor ve çok sıkıldım benim varlığımdan haberdar bu insanlar neden derler anlamıyorum çok üzdüm ağır konuştum ama bende dayanamyrum bi başkası ile adının geçmesine

iide cnm o takmıo sen neden bu kdr takıosunki o konuyu sen ona hatrlttıkça oda o tarafa kaycak belli zmndan sonra yapma sen sadece 2 nize odaklan dışarıya tıka kulaklarını :S bu o insanların ayıbı sen hiç takma bile aman de geç bebeğim emn ol derecen yükselir
sen sabhtan beri onu bekliosn arasn die n die üzüonuz birbrnzi bebeğim boş şeler bunlar :S

çok doğru söylüyn da tutamadım kendimi bi an :S

çok doğru söylüyn da tutamadım kendimi bi an :S

olmuş bitmiş bebğim sadece unut geçmişi geçti gitti sen bida ardğnda hçbişiy olmamş gibi davran ona onu n kdr sewdiğini ve gururla onu bekldğini söle belki belli etmez ama dünyaları ona vermş olcksn emn ol

tamam tatlım :)çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…