ne güzel başarabiliyosun ... ama ben onun gömlegiyle uyumak istiyorum dün gece öyle yaptım ve 455 gün boyuncada öyle yapcm. nekadar esyalarını saklasan da kalbinden gitmiyo demi
kızlar ben nişanlıyım 1 sene oldu gitti işte . sizler ?? sevgilinizmi,, nişanlınızmı
kızlar ben nişanlıyım 1 sene oldu gitti işte . sizler ?? sevgilinizmi,, nişanlınızmı
kalbmden giderse biterim işte o zmn ölürüm ztn burda olmamnda bi anlmı olmz ona ait eşyaları at demiyrm sadece uzaklaş bu seni rhtltcak bnde sadece şuan saati var kolumda zmn onunla akıp gidioo ztn bn kndimi üzersem kendimede zarr vermş olurm sadece gömleğiyle uyu tek sığınağn o olsn diğerleri seni ağltmk için tek bahane unutma bebğim
Nişanlı olmak çok zor biz son 2 hafta her dk beraberdik. sevgili olsak okadar yanyana gelemezdik. tabi 2 haftanın verdigi yakınlıkda şimdi üzüyo bizi çok alışmıştık birbirimize. 2 buçuk sene olcak biz çıkalı sizler?
biz 3.5 senedir çıkyrz ve 3 haftdr hep berberdk sbh güne onla bşlıor akşm ymk saatnde ayrılıodm bnm içinde zor ama dayanmamz gerk ve bnm p.tesi mezunyt törenm var n durmda nrde olcm :S
Allahım bi şekilde sabrını verir
tk dayanağım rabbm zaten o bnm önüme tertmz bi gelecek koydu biliorm ve banada sabır yükledi çek kulum kaldırırsan zafer senn dedi rabbmn izniyle başarıcam sizlerde başarıcaksnz ölüyorum bittimler geride kalck bu gnlere gülücez glücez
çek kulum kaldırabilirsen zafer senin ...muhteşemsin..
allahm çok mutluyum askermm aradı çığlık ata ata açtm seni çok sewioprm die bğırdmmmm kurbağa gibi dizdiler bizi asqm 2 tane hemşire biri bi koluma biri bi koluma aynı anda sapladı iğneyi dedi canım nsl yandı o öle dedğind :S ama çok rahtmş daha yeni kıyftlerimzi giydk dedi burdurdan tell bekleyenlere müjdem olsn birazdan ararlar sizinkilerde inş..
Bukett aradı mı??? Kaçırdım ya
allahm çok mutluyum askermm aradı çığlık ata ata açtm seni çok sewioprm die bğırdmmmm kurbağa gibi dizdiler bizi asqm 2 tane hemşire biri bi koluma biri bi koluma aynı anda sapladı iğneyi dedi canım nsl yandı o öle dedğind :S ama çok rahtmş daha yeni kıyftlerimzi giydk dedi burdurdan tell bekleyenlere müjdem olsn birazdan ararlar sizinkilerde inş..
aradı bebeğim dedi daha yeni asker olduk ilk ben telfn acyrm sende m.etme arıcaktır boş zamn arıodur o emn ol komandoları seçmişler bizimki gözlükten yırtmış doğu düşcek die dert etme artk dedi nsl mutluyum anlatamm allahm inş. sizinklerde arar ve böle mutlu olursunuz sanki naneli şeker yedim içim ferahladı
benmki neden aramadıAllah kaldıramıyorum nolur arasın nolur.[/Qarıcak canım sabır ben senden haber bekliorum sennde bnm gibi delirdiğin anı bkliorum bırakma kendini sabret arıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?