92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

sokmaz olurlarmı canım bi zmandan sonra artık kimse bişe demiyomuş. öbür yarenn topiklerine git sor istersen msjlaşanımı ararsın, konuşanımı ararsın rahatlar yani.

aynen cnm tek derdmz acemi birliği usta birliğinde telfnda sıkıldkça ara zaten keyf yapıo olcklr muhtemelen bu günlernde tadını çkralım kızlar geldğinde kavga sebebi bn seni bkledim sen bni aramdn öküz diyelm :

sokmaz olurlarmı canım bi zmandan sonra artık kimse bişe demiyomuş. öbür yarenn topiklerine git sor istersen msjlaşanımı ararsın, konuşanımı ararsın rahatlar yani.

Çok sağol canım yaa hemen zıplıyorum topiklere

:):) hiç gülesim yoktuu yaa Allahda seni güldürsün bebegim.

aaa nasıl yanii tatlım?? Bizimki niye almadı o zaman yaa :26:

giderken götürmüştü tatlım bütün gece konuşmuştuk ora varınca dışarıya bıraktı ortama baktı bi içerde sonra bıraktığı çocuğu aradı oda sakladyıp getirdi
her yer aynı değil ama benimkinin kmutanı bnmkine telefn açar onu bunu getir derdi usta birliğine gittiğinde pek mümkn değil dyor yerine göre değişiyor tabii
yakalanırsa tutanak falan tutulup askerlik uzuyor şimdi sokamıyor lduğu yerde yakalananlar olunca onlardan duymuş

kızmazmıııı kızardı tabi. yazık kıyamam ben ona dün diyo sen aglarsan ben naparım buralar da diye.. ama yapamıyorum iştee

bence sen yapmak istemiosun istesen beynine emir versen yaparsn ağla ama hep değil üzül ama kendine haytı zndan etcek kdr deil yapma onuda üzceksn orda aradğnda baktın kndini tutamıon sewinçten ağlıyrm ben asker yareniyim gururdan ağlıyrm de ama elnden geldiğince ağlama onuda üzme onlrıda düşünlm biraz garibanlar iğneleride yedi koyun gibide dizildiler birbrlerne bkıolr arkda sewdkleri ve sayılı gün onlarda böle bi fırsatta yk bak biz birbrmze destek oluoz onlr birbrni tnımıolr ble yapa gel kndne hadi ölüm kdr acı değil hçbşy ölüme bile alışıo insanlr şartlandırma kendini

discoya atarlar acemlkte yakmasnlar kendilerini bu sefer hç arıyamazlar

baktıgım heryerde o var . kapı zili çalıyo ona üzülüyorum omu gelcek diyee odama çıkıyorum gömlegi, bayragı, saati, parfümü herşeyi odamda gene üzülüyorum napcamı şaşırdım.

amn amnde sen gül önce o neydi öle bu kdr sıkma kendini rht ol biraz aradığı zmnda bol bol seni sewiorm de içinde klmsn

insan kaybedince anlıyo degerini demi. şimdi diyorum keşke daha fazla konuşsaydık msjlaşsaydık diyee... bazen oluyo bişeyim yok bazende okadar agır basıyoki hasreti napcamı bilemiyorum.

baktıgım heryerde o var . kapı zili çalıyo ona üzülüyorum omu gelcek diyee odama çıkıyorum gömlegi, bayragı, saati, parfümü herşeyi odamda gene üzülüyorum napcamı şaşırdım.

disko ya atarlar tutanak tutup askerliği uzatırlar bazı nadir yerler yapanlar yaa eskisi gibi sıkı değil yani

1 hafta boyunca ona ait hçbirşeyi etrfnda bulundrma bnce bk bn resimleri videolrı kldırdm kndme ceza verdm özlemek mi al sana özlemek dedim ona ait hiçbişy olmsn etrafndada gör gününü n zmn kndne geldn o zmn alcaksn o eşyaalrı dedim ve 1 hafta sonra kndmi onlrla ödüllendrcem sende öle yap bnce sabretmek ve mücadele etmk bu kvramları öğrendnmi ztn gerisi gelr

usta birlikde telefon sokmayan yokki hangi birinin askerligini uzatsınlar.

aynn uzatma yok 2 yada en fazla 4 gün bi odaya atıolr hçbişy yk sadece ktp var ytk var wc bile orda dşrı çıkamıosn buna disco diyrlr orya atrlr ve orda kldğı gn boynca telfnla konşmnz yalan olur

ne güzel başarabiliyosun ... ama ben onun gömlegiyle uyumak istiyorum dün gece öyle yaptım ve 455 gün boyuncada öyle yapcm. nekadar esyalarını saklasan da kalbinden gitmiyo demi

ben sadece söyledim size sokarlar yakalanırsa komutanın insafına bağlı yakalatmadığı sürece sorun yok yakalatırsa beklersiniz 7 ay daha

insan kaybedince anlıyo degerini demi. şimdi diyorum keşke daha fazla konuşsaydık msjlaşsaydık diyee... bazen oluyo bişeyim yok bazende okadar agır basıyoki hasreti napcamı bilemiyorum.

daha ii işte sewginin değerini bilen kaybtmez biz kaybetmcz allahn izniyle güçlencek sewgmz

Tehlikeli ama canım ya askerliğin uzaması var bide Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…