• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kızlar dayanamayacağım ya bu telefon neden çalmıyorr :5::5:

evet görümcemde öyle diyoo gözyaşı gözyaşını çagırır diyee ama napcamı bilemiyorm inan sizlerde aynı durumdasınız anlarsınız. aramayınca çok kötü oluyorum. hadi acemilik bi şekilde atlattık yaa usta birlikde daga felan giderlerse ozman arasalar diye ölüp ölüp diriliriz napcam bilmiyorm daha ilk gün ama çok agır:14:

bende dün gönderdm bnmde acım yeni ama dik durmasını öğrenmemz gerek 455 gün bu geçmz bu durumda ilk günn acısı bambaşka sonraları ara ara gözlermz dolck içimzdeki o boşluk 455 gün boynca olck sen hiç duydnmu batan güneş yerini geceye bırakır gece ay vardır o karamsar havaya aydnlık saçar ve sonra güneş yeniden doğar zaman durmuo cnm akıp gidio biz ise peşnden koşmk zorndays tek derdmz bnlr değil daha n dertlerimz olck allaha sadece dua et dua ilaç gibi rbbm seni hiç ynlz bırkmck emn ol sen sadece sakın ve sabırlı ol

bende dün gönderdm bnmde acım yeni ama dik durmasını öğrenmemz gerek 455 gün bu geçmz bu durumda ilk günn acısı bambaşka sonraları ara ara gözlermz dolck içimzdeki o boşluk 455 gün boynca olck sen hiç duydnmu batan güneş yerini geceye bırakır gece ay vardır o karamsar havaya aydnlık saçar ve sonra güneş yeniden doğar zaman durmuo cnm akıp gidio biz ise peşnden koşmk zorndays tek derdmz bnlr değil daha n dertlerimz olck allaha sadece dua et dua ilaç gibi rbbm seni hiç ynlz bırkmck emn ol sen sadece sakın ve sabırlı ol

RAbbime dua ettigim için ayaktayım saten :14: kaldıramazdım yoksa . bunada şükür yeterrki canı sagolsun beklemeye hazırım.

herkesin derdi ayrı tabi :s şimdi sen o seni sormuo die üzüldün demi peki hiç m.ettnmi nsl bi ortmda konuştuğunu yada ağlmmk için hmn konuşup kaptmaya çlştğını ? bizde 3 yıldır çıkıorz ve 1 günümz bile ayrı geçmedi seni çok ii anlıyorm sakn anlamıosn deme aynı durumdays en azndan sen sesini duydun biz hala beklioz arasın die :S ah be güselm artk ben kavramı yok şu dakikadan sonra sadece biz dicez o dicez çnkü bizim ynmzda ailemz var ama onun ynnda afedersinzde bi tabur öküz var :D:D şakaydı tabi gül die dedm ama bundanda bişiy anlmn gerek sen sadece cnm asqm de sakın kötü bişiy deme emnm o ağlamamk için hmn kptmştr yapma şafak kaç :D

ya bebeğim allh razı olsun bende salağım işte anlayışsızım ama elimden bir şey gelmıo arıo allha şükür aama arıcağına pişman edio beni konuşmak bile gelmıo içimden benımkı bıraz çocuk ruhlu sewinıodum oraya gdınce benım değerimi anlıcak die ama her şey başka işlio benım safak 452 :))) 21 nde sewk tarihiyldi 22 snde yola çıktı 23 oglen teslim oldu

normalde 460 degilmi.. ee 2 gün yol izni bugun teslim oldu 458 oluyyooo off biri bana ne oldugunu anlatsın...

bak haytm herkesnki 460 olmuomş bnde senn gibi önce 460 dan bşldm snra 2.dewrenn 457 saydığını öğrendm 24 ünden itibaren saymaya başladğmza göre ve bgn 2.gün oldğuna göre şafak 455 hadi gül bakayım bak senn şafağını kç gün aşağı çekti rabbm :D bizle berbr saycn sende 455 rakama bak gel beni boğ dio ama biz sewcez D:

kızlar su acemi birlik geçsede usta birlikde telefonda sokarlar içeri rahat rahat konuşurduk dimiii:5:

bak haytm herkesnki 460 olmuomş bnde senn gibi önce 460 dan bşldm snra 2.dewrenn 457 saydığını öğrendm 24 ünden itibaren saymaya başladğmza göre ve bgn 2.gün oldğuna göre şafak 455 hadi gül bakayım bak senn şafağını kç gün aşağı çekti rabbm :D bizle berbr saycn sende 455 rakama bak gel beni boğ dio ama biz sewcez D:

gerçektenmiiiii yaaa ayyy çok tşk ederim çok mutlu oldum 2 gün 2 gündür ...

Kızlar bende onu sorucam ya usta birliğine telefon sokabilirler mi acaba? :5:

Kızlar bende onu sorucam ya usta birliğine telefon sokabilirler mi acaba? :5:

sokmaz olurlarmı canım bi zmandan sonra artık kimse bişe demiyomuş. öbür yarenn topiklerine git sor istersen msjlaşanımı ararsın, konuşanımı ararsın rahatlar yani.

bebğim üzülme nolursun arıcak bak valla arıcak sende çığlık ata ata aç o teli kendi derdimi unuttum bn senn acından lütfen üzme kendini aaa sewgln görse kesn kızardı sana demi

kızmazmıııı :14: kızardı tabi. yazık kıyamam ben ona dün diyo sen aglarsan ben naparım buralar da diye.. ama yapamıyorum iştee :14:

Back
X