92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ne demek canım tabiki birbirimize destek olacağız bu topikte bu yüzden varız :) İnşallah ustalıklarıda iyi yerelere düşer askerlerimizin.. Rabbim utandırmasın kimseyi,benim askerimde bana 3 saat uzaklıkta inşallah hep orda kalır. Sıhhiye mi? Ne iş yapıyordu eniştemiz? :)

canım sennki teslim oldktan sonra aradımı ?

İns canim amin.bende diyorum ins hep samsunda kalsa diye surekli dua ediyorum bakalim:)dun gece cok kotüydum .sitede benimle ayni duyguyu yasayanlari gordukce, dertlestikce inan cok iyi geldi:) az once konustum yaklasik yarim saat konustuk ,cok rahatmis oldugu yer seside cok iyi geliyordu sesini duymak cok cok iyi geldi:) ALlahim yar ve yardimcilari olsun her zaman tum askerlerimizin .bu arada nisanlim eczaci teknisteni

Son düzenleme:

Amin canım amin. Bende hep Bilecikte kalsın diye dua ediyorum. Benim askerimde çok memnun yerinden. Onlar rahat olsunda aman. Aynen canım bende çok kötüydüm,ne zaman ki bu topiğe geldim kendime geldim yani :) amin canım Rabbim yanlarında olsun inşallah

offf ciddimisiniz bende telefon bekliyorm belki ilk gün arayamam merak etme dedi ama genede bekliyorum biliyorum arıcak bırakmaz o beni çok özledimmmmmmmmm

hepimz aynı durmdays cnım :S arıcak hadi motive olalım aramckmş gibi düşünelm ardğnda süpriz olsn n diceğimide bilmiom sçmldm glba :S

Aradığı anda seni çok seviyorum diye açacağım telefonu

dün gece hep ara ara konuştuk oyüzden rahattım şimdi kalbimee cigerimee bi ateş düşmüş gibi yanıyo kavruluyo.. ölüyorum kızlarrr sabır Rabbim sabır sesini duymak istiyorum nolur araaa askerim nolurr araa

hani dayanamazdın bana hani kıyamazdın nolduuuu nerdesin haniiii((((((((((( kulagına bırakma beni demedim miii nolur gitme demedim mi neden bıraktınnn biri su yüregimdeki acıyı koparıp alsınn. nefesimmmm gittii

Sorma canım benimkide dün aramadı Allahım ne olur 1 dk bile olsa sesini duyayım bugün yalvarıyorumm Bilmez miyim canım insan çok kötü oluyor hepimizin çok yeni.. Askerin nerde,şafak kaç?

yaa kızllarr sevgilisi soğuk davranan yalnız benmıyım ya gittiğinden beri sürekli napıon beni merk etme derslerine ve ailene bak ben iyiyim beni dşünme gibi laflar edip kapatıyo sen nasılsın die sorduğu yok gribim onu bile anlamadı ismimi bile hitap etmedi ve biz 3 yıldır çıkıyoruz üç yıldır sewqi sözleri söylemıom die 1 hafta trip yapan adaam yok sanki bi benımkı mı değşti napmam lazım nolur yardm edin sakın anlamaya çalış asker psikolojisi demeyin domuzzluğu eksik daha hiç koşmamışlar bile selam wermeyi fala öğreniyolarmış (((((((((

rabbm acılarını göstermesn cnm deme öle ciğerime ateş düştü fln allha isyan olur töbe de ölüm değil bu sadece sayılı gün bak biz şafak attıra attıra plakalara gelcez sende bizle saycan tek değilsn unutma onn yerini tutamayıs ama senn gibi yarenler burda en azndan içini döksen seni en ii anlck biziz ama dikktli konuş rabbimin zoruna gider ağlama sakın ağlamk ağlamayı çağırır rabbm korusun onları bak bugnde bitio gece 12 de 1 tane daha şafk atcz ömründen gün eksilipte bu duruma sewinen tek canlı biz yarenleriz galiba tabi bide askerlerimz

Sorma canım benimkide dün aramadı Allahım ne olur 1 dk bile olsa sesini duyayım bugün yalvarıyorumm Bilmez miyim canım insan çok kötü oluyor hepimizin çok yeni.. Askerin nerde,şafak kaç?

ıspartada canım yaa ben bu şafak olayını anlamadım şimdi bizim sülüsde 24 ünde __ 2 günde yol izni 26sında teslim yazıyodu bugun teslim oldu kaç oluyo?

ıspartada canım yaa ben bu şafak olayını anlamadım şimdi bizim sülüsde 24 ünde __ 2 günde yol izni 26sında teslim yazıyodu bugun teslim oldu kaç oluyo?

Şafağın 458 galiba tatlım sıkma canını atlatıcazz

evet görümcemde öyle diyoo gözyaşı gözyaşını çagırır diyee ama napcamı bilemiyorm inan sizlerde aynı durumdasınız anlarsınız. aramayınca çok kötü oluyorum. hadi acemilik bi şekilde atlattık yaa usta birlikde daga felan giderlerse ozman arasalar diye ölüp ölüp diriliriz napcam bilmiyorm daha ilk gün ama çok agır

neden hemen bukadar soguk davranıyoki asıl şimdi sıcak olmalı özleminle kavrulmalı anlamadım canım ya Rabbim yardımcın olsun soguklık hepsinden zor.

herkesin derdi ayrı tabi :s şimdi sen o seni sormuo die üzüldün demi peki hiç m.ettnmi nsl bi ortmda konuştuğunu yada ağlmmk için hmn konuşup kaptmaya çlştğını ? bizde 3 yıldır çıkıorz ve 1 günümz bile ayrı geçmedi seni çok ii anlıyorm sakn anlamıosn deme aynı durumdays en azndan sen sesini duydun biz hala beklioz arasın die :S ah be güselm artk ben kavramı yok şu dakikadan sonra sadece biz dicez o dicez çnkü bizim ynmzda ailemz var ama onun ynnda afedersinzde bi tabur öküz var şakaydı tabi gül die dedm ama bundanda bişiy anlmn gerek sen sadece cnm asqm de sakın kötü bişiy deme emnm o ağlamamk için hmn kptmştr yapma şafak kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…