92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

sanırım bnmde böle yapmam lazım n kdr zor olsada ağlamamayı dik durmayı bilmm lazm desteğinn için çok saol

Rica ederim tatlım sonuçta hepimizin derdi sıkıntısı bir burda. Birbirimize tabi ki destek olacağız,kendini sakın yalnız hissetme

Gozüme uyku girmiyor bende bugün vedalastim askimla .cok zor ya cok zorr.her an her saniye aklimda .ayrildigimizdan beridir resimlerimize videolarimiza bakip agliyorum mahvoldum.nasil geçecek koca 15 ay napicam bilmiyorum çok çaresizim

Gozüme uyku girmiyor bende bugün vedalastim askimla .cok zor ya cok zorr.her an her saniye aklimda .ayrildigimizdan beridir resimlerimize videolarimiza bakip agliyorum mahvoldum.nasil geçecek koca 15 ay napicam bilmiyorum çok çaresizim

Hepimiz aynı durumdayız inan dilaracım. ama mecburuz. Bende 2 gün önce uğurladım.. Vatani görev yapmak zorundalar er yada geç. Şöyle düşün bir yerinden başladık işte şafak atmak zorunda.. Unutma, Asker gidecek,geri gelecek!!

bir sekilde kabullenmek , karamsar olmamak lazim ama elimde degil.aklima her turlu sey geliyor.ozlem,korku hepsi bir arada.gittiginden bu yana mahvoldum.ilk gundenmidir bilinmez saatler gecmek bilmiyorinsallah zamanla alisilir bu duruma yoksa cidden kafayi yemek uzereyim cok fenayim otobuse bindi bineli telefon elimde bekledim resmen oturup saatlerce aradi sesini duydumya bir dunyaya bedeldi benim icin.icim yaniyoya ya dayanamiyorum

Ah bilmez miyim canım ya bilmez miyim. benimde çok yeni 2 gün oldu daha. Ama bak şafak 1 daha attı 1 saat önce :) öyle düşün. yerinde saymayacak ne de olsa. o ilk anki acı yı bilirim. insanın boğazına bir şey oturur yumruk gibi. gözleri dolar boşalır falan ama faydasız tüm bunlar ben inanıyorum ki plakalara da geleceğiz. geçenin nasıl geçiyorsa bizimde öyle geçecek. nerde askerin?

Sagol canimya destegin icin cok .allah sevdiklerimizi bize bagislasin ins.sanirim biraz karamsarim ondan kaynaklaniyorbenimki samsun sahra sihhiyeye dustu acemiligi.bama 3 saat mesafede aslinda.ins ustaligida iyi,yakin yerler olur diye surekli dua ediyorum.iyi olsun oradada baska bir sey istemiyorum.o orada askerlik yapiyor ben evde resmen.gozlerim sisti gece tshirt unesaril aglayarak uyumusum.suanda aramasini bekliyorum sabah ararim demisti bakalim bi sesiniduysam yeterdi.

kızlar gitti askerim ... yarimmm gitti . nasıl dayanırım bn buna yaa. otagara gidene kadar agladım son bi sarılışı yokmu mahvetti beni. beni bırakma nolur dedm yapma böyle diyip sımsıkı sarıldı bana. seni çok seviyorum bitanemmm sagsalim gittin inşallah sagsalimde gelirsin senin için hergün dua etcem. bunada şükür RABBİM agır acılar vermesin. dayanılması çok agır bi yük ama dayancagım askerim senin için aşkımız için, gelecekdeki yuvamız için.gözyaşına ölürüm ben

1.5 saat sonra askerimi yolcu ediyolar ve ben burda elim bağlı bi şekilde oturuyorum ağlayamıyourm gülemiyorum dondum kaldım resmen allahımm bana yardm et

askerimi ugurlamak için yola çıkacagımız vakit. 30 dk önce felan yerimde duramıyodum. askeriminde elini tuttum oda benm gibi titriyodu o otobüse bindi ilerlemeye başlayınca çaresiz kaldıgımı ozman hissettim istiyordum ama onu yanıma getiremiyordum. kim yanımdaysa o an ona sarıldım bıraktı beni gitti diye. kimse dayanamadı aglayışımıza ayırdılar bizi RAbbim çok zorr çok agırr

bende çok kötüydüm ama inanın kendinize sonra kızcaksınız silkelenn ve kendnze geln bnde çok ağldm bağırdm konuşamadm sustum ama sadece yarım saat içinde kendime geldm n yapıyrm bn dedm insanlar ana babalarınn ölümüne dayanıo ben en kutsal görev için bile isyan edip ağlıyrm biliorm elimzde değil korku özlem hasret ayrılık ama sadece bizde bitio iş hayr ben iim ben ağldkça askerm mutsz olck bn güülmeliyimki oda mutlu olsun bnde dün akşm 10 da gönderdm askermi suan onsz 12 saatn içindeym gece hç uyumdm 4 5 kere aradı ve her aradğnda aynı heycan kalp yernden çıkacak ve senden mutlusu yok bu durum bile bizm aşkımızn güçlenmesi demk hadi sizde bnm gibi yapın ağlayn ama yeri geldiğinde gururla ağlyn isyanla değil unutmayn gittiği gibi dönecek ve bizim olcak safak 455

ahh canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz suan. dün gece hep dua ettim Rabbim bize ve bizim gibilere sabır ver die hep sizler burdakiler aklıma geldi çok zormuş gerçekden yaşamayan desdek olamaz gömlegini giderken çıkardı bana vermişti bide asker bayragı vardı eşarp gibi olanlar varya ondan oda omzundaydı giderken benim boynuma asıp gitti o an yıkıldım ayakda duramıyodum resmen o eşarba ve gömlegine sarılıp uyudum gece 4_5 kere aradı askerim sesini duydukca huzur buldum aglamasınnn askerim o aglarsa bende hissederim dayanamam

banada saatliyle sapkasını bırktı insan saatte sewdiğinn kokusunu bulurmu ben buldm içime çekip duruorm :S ben ağldkça annemde bnmle bi,rlikte ağlıo annemn koynunda buluorm onn bıraktığı huzuru :S çok zor bişeymiş bu ben bilmezdm bu kdr zor oldğunu arkdşlrmn sewglisi gittiğinde zmn çbk geçio hem bak en aznda belli bi yerde aklın kalmz onda diodm meğersem bn küfür ediomuşum arkdşlrmada haberm ykmş :S ama dayancam bzm için askerm için vatan için dayancm başka çaremz yk :S

içimi okuyosun sanki banada verdi saatini aynen senin gibi kokladım bende. herşeyini bıraktı bana gitti sevdigim

içimi okuyosun sanki banada verdi saatini aynen senin gibi kokladım bende. herşeyini bıraktı bana gitti sevdigim

hepimz aynı duyguları yaşıyoruz canım emin olablrsn bizim tek destekcimiz birbirimzz artk :S her anımzı birbirimze yazıp mutlu olalm

Kızlar rabbime çok şükür askerimle sabah 10 dk görüştüm öptüüm kokladıım sarıldıım kokusu üzerime sindii ve ağlamadk biz herşeye inat güldüük söz verdik ağlamıycaaaaz ve şu an aradı teslim oluyorum sevgilim dedi hakkını helal et üzme kendini ben arayablrsem arıycam seni dedii ama gözlerim doldu iştee off gittti sanırıım

benide en son teslim oluyorum diyearadı arıcam dedi yine ama hala bekliorum telfonumn ynnda oturdum öle bkliorm ağlmcm inat ettm o tlfn çalacak biliorm (

benide en son teslim oluyorum diyearadı arıcam dedi yine ama hala bekliorum telfonumn ynnda oturdum öle bkliorm ağlmcm inat ettm o tlfn çalacak biliorm (

iğne olur geliş kayıtları yapılır
sonra
sıraya sokarlar
bölük tabur falan belli olr
koğuş belli olur
snra malzemelerini verirler
kamuflaj verirler falan filan derken akşamı bulucak gibi allahım sabııır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…