92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Bilecik söğüt jandarma ulaştırma
Şimdiden özledim yaa napıcam bilmiyorumm off

alışırız inşaaalh bizdee

alışmaya mecburuz en kötü ihtimal bizde gider alayın önüne çadır kurarız allah yardmcmz olsn şimdi 91 /2 lerin yarenleri bu yazdklrımızı okuyup bize acıyordurlar kimbilir onlarda geçen sene bzm gibiydler geçicek ve biz alışıcaz sabır ve zamn bizim sewgilerimizi yğüceltcek şimdi böle knştğma bakmayn saat 22 00 sularnda ben salya sümük size yazıo olucam :d

Cidden çok zormuş kızlar yaa şimdiden deli gibi özledim sesini duyunca heyecandan ölüyorum

[video=youtube;p1rP-dDvnSc]http://www.youtube.com/watch?v=p1rP-dDvnSc[/video]

Çeken bilir şu gurbetin acılarını
Uykusuz geçen gecelerin sancılarını
Kim özlemez ana baba bacılarını
Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı

Kızlar az önce askeirmle konuşuyoduum msnde gülüyoduu ya kurban olduğuum üzülme sevgiliim ben askerliğe değil sana kavuşmak için gün saymaya gidiyorum dedii asker slmı verdi ve gitti

Kızlar az önce askeirmle konuşuyoduum msnde gülüyoduu ya kurban olduğuum üzülme sevgiliim ben askerliğe değil sana kavuşmak için gün saymaya gidiyorum dedii asker slmı verdi ve gitti

allahım kavuştursun hepimizi canım hayırlı yolculuklar hyrlı tezkereler alsnlar inş. güsel yerlere düşerler gidip gelicekler ve 460 günün acısını bi ömür beraber kalarak çıkartıcaz allhn izniyle birbirimizi teselli edersek belki daha dik dururuz :S

Amiiin canııım amiiiin ama dün ben teslli ediyodum kızları ama çok zormuş ya nefs alamıyorrum resmeen

Amiiin canııım amiiiin ama dün ben teslli ediyodum kızları ama çok zormuş ya nefs alamıyorrum resmeen

canımm kıyamam sizlere benım 4. günüm nasıl geçti anlamadım yemınler ediyorum size inanın ölüme çare yok aklınızın bir yerlerinde hep duruyo ama alışıyosunuz sonunu düşünün ewliliği falan inanın işe yarıo
atarsa 453 ççokkk karanlık beklemeye değer .s.s

Diğer sayfada Kayra95e yazmıştım bunu sizde okuyun kızlar ,,

Kıyamam sana canım ya
Zor canım biliyorum ne desem boş gelir belki sana ama zamanla alışcaksın daha iyi olacaksın düşün ilk günün acısı gibi olsa hergün dayanılır mı bu acıya ..

Örnek vereyim insanların anaları babaları ölüyor ertesi gün yemek yiyorsun uyuyorsun mecbursun yasamak için...

Seninki askere gitti sizin için gitti önünüz açılsın mutlu olun diye gitti.. Öyle ya hepimizin ki öyle ..
Bende karalar bagladım agladım neler yasadım ama bak plakalara geldim sayılır ..
Yıpratma kendini sen bilinçli bi kardesimsin konusmalarından hep onu anlıyorum..

Bana teyzem gönderdiğim zaman askerimi şöyle bir kelime demişti,,, Evet Yasemin sıra önünüzdeki kocaman dagı un ufacık etmekte ..
O koca büyük engeli aşıyoruz işte,, sizinde öyle olacak merak etme ..

Şükret bi yerde Agustosa kalmadı agustos gelince 3 ayınız bitmiş olacak,,, hep ii taraftarlarından düşün tamam mı kuzum..

Ben hep söylerim bunu bitme ihtimali olan birşey değil bitecek olan birşey sayılı gün..
Bu sayfada olmak içimi çok acıtıyor anılarım canlanıyor kötü oluyorum buruk oluyorum ama sizede destek olmak istiyorum yardımcı olmak istiyorum ..
Kıyamam size ya

sevgilim gitti sanki canımdan can gitti herşeyi bilipte gözyaşlarına dur diyememk bu susamıorm konuşamıorm bağıramıorm boğzmda yumruk gibi düğüm gibi bişey kulağımda sesi allahm bu nsl bişeymiş böle allahıma emanet olsunlar hepsi allh hpmze yrdm etsn sbr versn

Amin canım amin Rabbim hepimize sabrını versin. Sevdiklerimize sağ salim kavuşalım inşaAllah.. sımsıkı sarılalım yine. Rabbim sonumuzu hayır etsin. Sevdiklerimizle hayırlı yuvalar nasip etsin. Nasıl canım yanıyor anlatamam ama her zor şey gibi buda bitecek. Bitmek zorunda. Bak bir yerinden başladık işte böyle böyle inanıyorum ki 1 haftamız kaldı diye sevineceğimiz günleride göreceğiz. Birbirimize yazacağız çokk mutluyum diyee. Buna inan buket'cim. Ne kadar inanılması zor gözüksede ben kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum.

sanırım bnmde böle yapmam lazım n kdr zor olsada ağlamamayı dik durmayı bilmm lazm desteğinn için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…