456dan mı sayıyım ben
Canım zaten herkesin askerliği 460 gün diye birşey yok, mesela biz 2.tertiplere 458 denk gelmişti...
Ay çekimleri değişiyor ya , kimi devrenin 457 kiminin 454 sanırım sizin ki 457 dediğin gibi
Şafak söyle com da sen askerliğin bütün izinlerini kullanmıs gibi en kaba haliyle say biz hepimiz öyle saydık sonra düşersin izinleri duruma göre..Bizde öyle yaptık..
Daha yenisiniz izinleri kurcalama zamanla oturur
Sülüs tarihini yaz, izinleri 30 yap ne çıkarsa şafağın odur
Umarım anladın/anlatabildim
hesapladm 456 oluo çok teşkkür ederm canım yhaa ay nsl mutlu oldm beleşten 4 günşu durumda bile gülebildim görende 56 gün kaldı sancak çok teşkkr ederm yha
hesapladm 456 oluo çok teşkkür ederm canım yhaa ay nsl mutlu oldm beleşten 4 günşu durumda bile gülebildim görende 56 gün kaldı sancak çok teşkkr ederm yha
Uyku haram olmaya başladı artıık Allah sabır versin canıım yarn akşam 7.30da biniyo bnm askeriiim öğlende burdurda olucak inşallah gittiği gbi gelir ayrıldığımz gbi kavuşrz inşşaallah
Uyku haram olmaya başladı artıık Allah sabır versin canıım yarn akşam 7.30da biniyo bnm askeriiim öğlende burdurda olucak inşallah gittiği gbi gelir ayrıldığımz gbi kavuşrz inşşaallah
1.5 saat sonra askerimi yolcu ediyolar ve ben burda elim bağlı bi şekilde oturuyorum ağlayamıyourm gülemiyorum dondum kaldım resmen allahımm bana yardm et
canım bu arada bnm arkdşn sewgliside burdura çıkmş 2 gün önce teslm olmuştu çocuk sürekli arıyomuş p.tesiye kadar hiçbişiy yapılmckmş 2 .dewrenn hepsinin gelmesini bkliolrmş çok güsel ve rhtmş yemkler fln intrnt cafeside varmş bu durumda oh demkten bşka bişiy diyemiorm sende öle yap bnce
burdura son 4 saat ve mal gibiyim ne ynnda olablyrm ne yolcu edeblyrm öle mal mal burduru araştryrm yüz ölçümüne kdr ezberledm
Canım rahat etsin yeter ya burdur bana 5 saat uzaklıkta ama ne biliyiim askerlik işte adı yetiyo yürek yakıyo
aynen canııım ayneeen haritadaki alayın olduğu sokağa kadar inceliyoruz ezberliyorum burdurla igli herşeyi okuyorumm kafamı dağıtmak için ama yok saat sanki kafamın içinde
;aynen :S:S hiçbişiy deilde ayrılık hasret özlem vuruo insana 3 senenin ardından kocama bi hüzün kucağmda :S
boşuna uğraşma canım bu saatin bugn bize gıcığı var zaman bugn su gibi akıo bundan sonrada geçmk bilmez :S:S
;
Aynen canım böyle çok garip yavaş yavaş yürek yakıyo ama o otobüse bindiği zaman asıl ağrılar sancılar başlıycakk
Ağlamk istiyoruum ağlamazsam daha kötü oluuurmherşeyim birtanem askerde şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?