- 18 Mart 2011
- 8.375
- 26.064
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askerimin arkadaşı da orda canımBende çook özlediiiim ya kokusu burnmda tütüyoo
![]()
alışırız inşaaalh bizdee
Cidden çok zormuş kızlar yaa şimdiden deli gibi özledim sesini duyunca heyecandan ölüyorum
hergün konuşup msjlaştığın gördüğün sewgili ilk günki heycanı askerde ilk telefnnda yeniden yaşatıyordur herlde
Kızlar az önce askeirmle konuşuyoduum msnde gülüyoduu ya kurban olduğuum üzülme sevgiliim ben askerliğe değil sana kavuşmak için gün saymaya gidiyorum dedii asker slmı verdi ve gitti![]()
Amiiin canııım amiiiin ama dün ben teslli ediyodum kızları ama çok zormuş ya nefs alamıyorrum resmeen![]()
allahım kavuştursun hepimizi canım hayırlı yolculuklar hyrlı tezkereler alsnlar inş. güsel yerlere düşerler gidip gelicekler ve 460 günün acısını bi ömür beraber kalarak çıkartıcaz allhn izniyle birbirimizi teselli edersek belki daha dik dururuz :S
seni çok ii anlıyorm bnmde 3 saatm kaldı(((
Amiiin canııım amiiiin ama dün ben teslli ediyodum kızları ama çok zormuş ya nefs alamıyorrum resmeen![]()
sevgilim gitti sanki canımdan can gitti herşeyi bilipte gözyaşlarına dur diyememk bu susamıorm konuşamıorm bağıramıorm boğzmda yumruk gibi düğüm gibi bişey kulağımda sesi allahm bu nsl bişeymiş böle allahıma emanet olsunlar hepsi allh hpmze yrdm etsn sbr versn
Amin canım amin Rabbim hepimize sabrını versin. Sevdiklerimize sağ salim kavuşalım inşaAllah.. sımsıkı sarılalım yine. Rabbim sonumuzu hayır etsin. Sevdiklerimizle hayırlı yuvalar nasip etsin. Nasıl canım yanıyor anlatamam ama her zor şey gibi buda bitecek. Bitmek zorunda. Bak bir yerinden başladık işte böyle böyle inanıyorum ki 1 haftamız kaldı diye sevineceğimiz günleride göreceğiz. Birbirimize yazacağız çokk mutluyum diyee. Buna inan buket'cim. Ne kadar inanılması zor gözüksede ben kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum.