92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

kızlar slmmm ... bnm aşkım bitlis/tatvnda..sorgunda..ordaaskeri olan var mı???????????????????yada doğuda????????????*

benim askerimin arkadaşı ve bnm kız arkadaşımın sevgiliside oraya düştü canım
92/2'Lerin çoğu doğuya düştü canım %70 kadarı yani benim sevdiğim bitanecik askerimde Van/merkez'de

Şafak 391..

BöLük önü Dizi DizidiR ,
HeR YeR PoStaL izidiR ..
Komutaan (!) ÇoK aLıStın Ama ,,
391 Gün SonRa ''O'' Yar Benimdir ♥ :))

benim askerimin arkadaşı ve bnm kız arkadaşımın sevgiliside oraya düştü canım
92/2'Lerin çoğu doğuya düştü canım %70 kadarı yani benim sevdiğim bitanecik askerimde Van/merkez'de

adları ne askerlerin?? ayy cnm sennki de vandamı..umarım merkzde kalır hep..yani hayırlısı olsun işteee...tatvan sakinmiş genelde umarm heeep öyle kalır

adları ne askerlerin?? ayy cnm sennki de vandamı..umarım merkzde kalır hep..yani hayırlısı olsun işteee...tatvan sakinmiş genelde umarm heeep öyle kalır

canım Ali ve ahmet ..inşallah canım ama bu aralar her yerde olay var vandada başladı bizim şansımıza

ohaa ya kzıım bunu sakın kaçırma wallahi bak çok ciddiyim biz anca birbirimizi yedik ilk çarşımızda sırf kavga kapatcağına yakın bi karıcım dedi o kdr çoookkk yoruldum artık

kaçırmk mı saçmlama n kaçrması :) aklımı kaçırırım onu kaçrmm :) :) kıyamm sana yha napcnz böle siz

cnm bzm çoğmz doğuda ama bitlis değil 2/2 misnz

yaa işte mayısta basladı acemiliğine..geç gitti o yani yaşı byk işte..sizde bnm yaşadklarımı yasadnz mı??brzcık alıştım sayılır ama her olmsz hbrde psikolojm dağılıo..ilk gttiğinde hele asırı karamsardm yani çook korkuodum bşy olursa diye..yavs yavs normale dönmeye basladm ama bgn aradı konustk..silh egitimi yapıolarmış ve cok sıkıymış orası cok sinirliydi..sinirleri yıpranmış..şu 3 gün gecmedi dedi..beni de üzdü..ama anlıorum tabiki bebeğim bnm((((((((((ikmalci olark gtti..yazıcı olma ihtimali var..inşallh..hayrlısı ya işte..ne biliiimmm

canım Ali ve ahmet ..inşallah canım ama bu aralar her yerde olay var vandada başladı bizim şansımıza

evet yaa sorma..sizinkileri bi de sınıra götürmeye basladılar (((((((((umarım sennki gitmez cnmmmm...tam karışık zamana denk geldi..malesef elden bişi gelmıor..heleki pispisine baskalrınn çıkarı için yalan dolan peşinde sürüklüorlar mehmetçiğimizi...allah hepsini korusa keşke...

Tartışmanın dibine vurduk resmen..çok kötüyüm ya hiç mutlu edememişim sanki hep öyle konuşuyo onu yalnız bırakıyomuşum onu üzüyomuşum anlamıyormuşum sakinleştirmiyormuşum..Değişmem diyoduu benliğimi kaybediyorum diyor evet artık anlayamıyorum ve berbat bi durumdayım pamuk ipliğince cambazlık yapıyoruz sanki ne yapsam ne desem hep ters anlıyor bnde kendime hakim olamıyorum son 1 haftadır..tartışma üstüne tartışma bitirmek asla istemiyorum ama herşeyi benden bekliyor..ben yaparsam o bana kat kat daha ii şeyler yaparmş sadece bni çıldırtma diyo sen bni mutlu et bnde seni göklere çıkartcm diyor.s kafayı yemek üzereyim büyüycekmişim biraz olgunlaşcakmışım.ben onu göklere çıkartıyomuşm snra yere vuruyormuşum anlayamıyorum artık ve sanırım yoruLduuumm

amiin canıım inşallah..rabbim hepimizi sınıyor ve biliyorum koruyorda ama biz çoğu zmn şeytana uydğmzdan göremiyoruz bazı şeyleri

anları anlarına tutmuyo bi tartışma konusu başlayınca ufacık neden de olsa kapanmıyo devamı geliyo alttan almaya çalış benım yenı yöntemım iyi geliyo anlamaya çalış napıcaz başka çaremiz yok kimse değişmiyo demesin hem de çokkkkk değişiyolar üzme sen de kendini bi şekilde düzelir aranız bitirmeyi de sil at kafandan

bitircek değilim zaten ama çocuk gibi aynı benim burda ailemde daha çok sorunlarım var zaten ona hiç bişey yanstmamak için uğraşıyrm onu mutlu etmek için ne bileyim güldürmeye çalışıyorum hep altnda bişeyler arıyo her sözümün altında bişeyler arıyo beni hep deniyor şunu desem napıcak diye bizim ayrılmamızı bekleyeen o kadar çok insan varki ben herşye rağmen onunlayım ama o beni anlamıyor işte

:119::119::119::119::119::119:

Şafak 372 = Kapkaranlık

Mehtap 1 = Apaydınlık

:119::119::119::119::119::119:

ağlama ya kıyamam sen de gerilmişsin bebeğim ya off off benımde aklım almıyo artık napmaya çalıştıklarını

hepimz aynı durmdaydk ve hala aynı durmda olanlarımz var cnm alışılmıo ama dayancz napalım daha yolun başndays nelere suscz dayancz böle herşyde bırkma kndni daha 13 ayımz var böle yaprsan zor daynrsn :S rbbm hepsini korusn onlrada sbr versn bu askerlk baştan aşağı saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…