• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Evet canım yazıcıların öyle bir uyuzlukları olabiliyor, sürekli nöbet bile yazıyorlar gıcık olduklarına ve buna komutanlar da göz yumabiliyormuş, dert etme canım yaa olmadı konuş iş yerinle cuma başla olmaz mı öyle:44:

yapcm artk bişeyler :S aynen öle günde 8 saat nöbet yazıo şerefsiz komutana çıkmş bnmki arkdşyla komtn yazıcıya kızmş oda demş adam yok perşmbeye yazablrm nsl adam olmz koskoca askeriyede yha onu geçtm bizimki çok fena doldu korkuom yazıcıyla fena kapışcaklar die şerefsiz yazıcnn 13 günü kalmş defolup gitsede rahatlasa içim :S askerliğini yakacak yoksa benmki bide çok deli üstüne gtiinm, gıcıklık yaptnmı çok fna kavga edio korkuorm o yzden nsl dua ediom anlatamm resmn telfnda yalvardm bugn kendni sakın yakck bişey yapma seni beklemm bırakırım dedm yoksa kötü bişy ypck biliom :S:S

yapcm artk bişeyler :S aynen öle günde 8 saat nöbet yazıo şerefsiz komutana çıkmş bnmki arkdşyla komtn yazıcıya kızmş oda demş adam yok perşmbeye yazablrm nsl adam olmz koskoca askeriyede yha onu geçtm bizimki çok fena doldu korkuom yazıcıyla fena kapışcaklar die şerefsiz yazıcnn 13 günü kalmş defolup gitsede rahatlasa içim :S askerliğini yakacak yoksa benmki bide çok deli üstüne gtiinm, gıcıklık yaptnmı çok fna kavga edio korkuorm o yzden nsl dua ediom anlatamm resmn telfnda yalvardm bugn kendni sakın yakck bişey yapma seni beklemm bırakırım dedm yoksa kötü bişy ypck biliom :S:S

Normalde benim eşim de çok asidir, ters davranır öylelerine ama askeriyede maalesef bu işlemiyor canım, rütbeye bakıyorlar, o yüzden bence sakin davransın köprüden geçene kadar ayıya dayı demek durumundayız yoksa askerliği de zindan gibi geçer... Mecbur sakin olmak zorunda, sen onu tatlı dille ikna et, askerliğini de yakmasın yazık günah.... Sen haklısın canım ama askeriye işte rütbe önemli ileri de senin de rütben yükselecek bak zaten 13 gün sonra gidiyormuş boşver üzme kendini filan de canım... Destek olmak lazım...:34:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:72::72::72::72::72::72::72: Şafak 373 :72::72::72::72::72::72::72:

:69::69::69::69::69::69::69::69::69: Mehtap 2 - Sadece 2 :69::69::69::69::69::69::69::69::69:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:​

Normalde benim eşim de çok asidir, ters davranır öylelerine ama askeriyede maalesef bu işlemiyor canım, rütbeye bakıyorlar, o yüzden bence sakin davransın köprüden geçene kadar ayıya dayı demek durumundayız yoksa askerliği de zindan gibi geçer... Mecbur sakin olmak zorunda, sen onu tatlı dille ikna et, askerliğini de yakmasın yazık günah.... Sen haklısın canım ama askeriye işte rütbe önemli ileri de senin de rütben yükselecek bak zaten 13 gün sonra gidiyormuş boşver üzme kendini filan de canım... Destek olmak lazım...:34:

aynen öle cnm askerlik harbiden sabrını denio insann ilgin için çok saol

yapcm artk bişeyler :s aynen öle günde 8 saat nöbet yazıo şerefsiz komutana çıkmş bnmki arkdşyla komtn yazıcıya kızmş oda demş adam yok perşmbeye yazablrm nsl adam olmz koskoca askeriyede yha onu geçtm bizimki çok fena doldu korkuom yazıcıyla fena kapışcaklar die şerefsiz yazıcnn 13 günü kalmş defolup gitsede rahatlasa içim :s askerliğini yakacak yoksa benmki bide çok deli üstüne gtiinm, gıcıklık yaptnmı çok fna kavga edio korkuorm o yzden nsl dua ediom anlatamm resmn telfnda yalvardm bugn kendni sakın yakck bişey yapma seni beklemm bırakırım dedm yoksa kötü bişy ypck biliom :s:s

aman aman çk dikkatli olsun sakın dalaşmasın kmseyle ewt belki yazıcı azar işitir belki ceza alır ama sennkide alır bnm nişanlımda öle hmn parlar hakim olamz pek sinirine ama burda her şeye he diorm yeterki uzamasın die dio çk psikolojisini böle olmk ama bşka yapck hç bşi yk böle olmk zorundalar aman sn frenle cnm eşini aman diorm

saol bebeğim cnm sıkıldı braz yarn çkcaktı izne şerefsiz yazıcı perşmbeye yazmş nsl küfürler ediom anlatamm o çocuğun ben sırf kavgalılar die yapmş şerefsiz allahndan bulsun nsl sewnçliydim kursağmda bırktı inş. onunda kursağnda kalsn sewnci ağlayıp duruom çok tav oldm :S :S çrşmba günü işe başlıcm perşmbe nsl izin alcm görşcm die düşünüom hiçbişeym norml gtmio herşy ters :SS:S:: nese tek sewncm bgn 90 lar bitti şafak 389

Ayy kıyamam canım benim ya gerçekten kötü bişeymiş. ama üzme bu kadar kendini birşekilde ayarlarsınız yaa.
işede perşembe başlanırmıki ya p.tesi başlanır hep sende p.tesi başla tatlım ya. :44:

kizlar selaaamm...

gelemedim kac gunlerdir, ne var ne yok bakalim?

nasil gidiyor gun saymalar? bnmki cumartesi ilk carsisina cikti, bende gittim yanina, dolastik yemek yedik falan.. yazik ya `unuttum asker oldugumu bugunluk` dedi hep :)

ah o yazicilarrr yok mu buketim.. kiyamam ben sana :( bizim de son ana kdr kesinlesmedi cmt gunu cikacagi valla, ben biletleri resmen riskle aldim yani, cuma gunu tamam kesinlesti dedi. Cunku ust devreler birbirlerini kolluyorlar, nobetler izinler hep boyle isliyor maalesef.

Lafini dinlemediler mi benimkide bozuluyor :) allahtan yastan yirtiyor da abi diip lafini dinliyorlar bir nebze.. telefonda basini derde sokma demekten dilimde tuy bitti. 30 yasinda askere mi gidilirmis yahu, al iste boyle ugrasirsin :(

kızllaarrr günyadnnn ... çok mutluuyum dün büssürü ağlmştm bnmki dayanamamş gitmş komutana yalvarmş resmn şuan çarşıdaaa sewiormm sewglmiiii yhaaaaaa ::):) demekki bişeyn üstne gidince yapıo öküzler :) kalbm çıkck gibi yermde duramıom şmdi telfn fln alck bikaç eksk malzmesi varmş onları alck snra msn de olck çok mutluyummm yhaaa :) neslimm bnm iş ajans işi oldğndan bayram üstü 20 günlük bi iş o yüzden perşmbe bşlcm ama artk dert değil yrn deseler yrn giderm :):):):)

hepimiz kumrular gibi olalım daimaaa :))

Eklentiler

• $524050_439215926109715_169963941_n.webp
    $524050_439215926109715_169963941_n.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 55
kizlar selaaamm...

nasil gidiyor gun saymalar? bnmki cumartesi ilk carsisina cikti, bende gittim yanina, dolastik yemek yedik falan.. yazik ya `unuttum asker oldugumu bugunluk` dedi hep :)

ah o yazicilarrr yok mu buketim.. kiyamam ben sana :( bizim de son ana kdr kesinlesmedi cmt gunu cikacagi valla, ben biletleri resmen riskle aldim yani, cuma gunu tamam kesinlesti dedi. Cunku ust devreler birbirlerini kolluyorlar, nobetler izinler hep boyle isliyor maalesef.

Lafini dinlemediler mi benimkide bozuluyor :) allahtan yastan yirtiyor da abi diip lafini dinliyorlar bir nebze.. telefonda basini derde sokma demekten dilimde tuy bitti. 30 yasinda askere mi gidilirmis yahu, al iste boyle ugrasirsin :(

Ayy canım ne güzel ya yanına gidebilmişsin. keşke bizde gidebilsek :(

kızllaarrr günyadnnn ... çok mutluuyum dün büssürü ağlmştm bnmki dayanamamş gitmş komutana yalvarmş resmn şuan çarşıdaaa sewiormm sewglmiiii yhaaaaaa ::):) demekki bişeyn üstne gidince yapıo öküzler :) kalbm çıkck gibi yermde duramıom şmdi telfn fln alck bikaç eksk malzmesi varmş onları alck snra msn de olck çok mutluyummm yhaaa :) neslimm bnm iş ajans işi oldğndan bayram üstü 20 günlük bi iş o yüzden perşmbe bşlcm ama artk dert değil yrn deseler yrn giderm :):):):)

Aferimm kız askerinee hadi iyisin yinee tadınıı çıkarınn bakalımm..
Size iyi muhabbetler :16::16:

kizlar selaaamm...

Evet benim eşim de geç gitti biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok, devremiz yükseldikçe rahat edeceğiz canım, hadi güzel güzel mehtap yapmışınız sevdiceğinle, gözün aydın :34:

Biz de bir gün sonra çıkıyoruz mehtaba, çok heyecanlıyım :24:

Hadi gözün aydın canım, bak pozitif oldun her şey yolunda gitti, gör bakalım sevdiğini.... Gelince anlatırsın havalara uçarak artık :9:

ben geldmmm :)) askerimi gönderdm geldm :) çok mutlu oldm yhaa ona dokunamsmda yüzünü görmk nsl deli gibi mutlu etti bni anlatamm camdan ayrlamdk zor kapattk :) sewglmle msn de kavga etmeyi bile özlmşm yhaa kızlar inş. en kısa sürede siizede nasip olck çok değişik bi duygu yhaa :):) eşşek bide bana süprz yaptı bnm istediğim kocmn ayılar vardı bnm boymda bi ayım olsn istiodm hep kardeşne telfn açmş aldırtmş çiçekle berber ewne saat tam 2 de yollat demş bz msn deyken kapı çldı tektim ewde gttm baktm elnde ayı ve çiçekle gelen bi adama naprsnz bn kapıyı yüzüne kpttım pis sapık git burdan dedm rezl oldm yhaaa :):) snra çiçekçi oldğunu öğrndm aldm ayımla çiçeğimi msn e koştum kağıda bak dedi baktım ewlilik aşkı öldürürmüş benimle ölürmüsn yazıoduu put gibi kaldm yhaa bn sewglme odun derdm hep meğer odun benmişim yhaaaa bi çığlık atmışım ewd die bu anı hiç unutmcm yhaa çok mutluyummmmm :):)

ben geldmmm :)) askerimi gönderdm geldm :) çok mutlu oldm yhaa ona dokunamsmda yüzünü görmk nsl deli gibi mutlu etti bni anlatamm camdan ayrlamdk zor kapattk :) sewglmle msn de kavga etmeyi bile özlmşm yhaa kızlar inş. en kısa sürede siizede nasip olck çok değişik bi duygu yhaa :):) eşşek bide bana süprz yaptı bnm istediğim kocmn ayılar vardı bnm boymda bi ayım olsn istiodm hep kardeşne telfn açmş aldırtmş çiçekle berber ewne saat tam 2 de yollat demş bz msn deyken kapı çldı tektim ewde gttm baktm elnde ayı ve çiçekle gelen bi adama naprsnz bn kapıyı yüzüne kpttım pis sapık git burdan dedm rezl oldm yhaaa :):) snra çiçekçi oldğunu öğrndm aldm ayımla çiçeğimi msn e koştum kağıda bak dedi baktım ewlilik aşkı öldürürmüş benimle ölürmüsn yazıoduu put gibi kaldm yhaa bn sewglme odun derdm hep meğer odun benmişim yhaaaa bi çığlık atmışım ewd die bu anı hiç unutmcm yhaa çok mutluyummmmm :):)

ohaa ya kzıım bunu sakın kaçırma wallahi bak çok ciddiyim biz anca birbirimizi yedik ilk çarşımızda sırf kavga kapatcağına yakın bi karıcım dedi o kdr çoookkk yoruldum artık :50:

Back
X