92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

cnm tabi seni tanımıyorum belki o belki de sen haklısındır...ama benm nişanlım her zmn beni alttan alır, anlayışılıdır..amaben brz cadıyımdır..tartışmaya hep ben götrmüşümdür olayları genelde..o hep yatştrmaya çalışmıştır..bitnm aşkım bnm...ama askere, dağıtım yerine gittiğinden beri işte 5gündr çok sinirli..aşırı hassaslaştgını farkedebliorum sesnden konuşmalarmzda..bnm demk istedgmi yanlş yere çekiiyo..sennki doğu-güneydoğudamı bilemıorum..ama bnm sevglm btlis/tatvanda..eminmki çok daha riskli yerde askeri olanlar da var burada...onlar alıştkları hayttan koparılıp hiç bilmedkleri bi ortama sokuluolar..bi sürü sıkıntı görüolar belki coğunu da söyleyemiyolar..burda bizim daha anlayşlı olmamz gerekiyor..onlara bişey olacak korkusuyla günlk hayata devam etmye calşmanın zorluğunu ben de cook ii biliorum..ama beklicez ve onlar da inşallah hepsi dönecekler bize...bunlarn dısında aranzda baska problm varsa bilemem tabi..ama gencecik yaşlarnda oralara gidip o psikolojyi yaşamak onlar için nasldır???bence sen alttan almalısısn..ama gitmeden önceki ilşkinize,bağınıza bağlı tabi dediklerim cnm..takma fazla..

ŞAFAK 385
askerimin son izin günü
usta birliğine qdıo ANkaraya
ooooooooofffffffff ne çabuk gectı bu dagıtım izni yaaaaaaaaa !

:119::119::119::119::119::119:

Şafak 371

Mehtap Doğan Güneş

:119::119::119::119::119::119:

ŞAFAK 385
askerimin son izin günü
usta birliğine qdıo ANkaraya
ooooooooofffffffff ne çabuk gectı bu dagıtım izni yaaaaaaaaa !

Şafaklar da izinler kadar çabuk geçse değil mi? Neyse kesin dönüş yapmak için gidiyorlar böyle düşün canım...

ayyy kıyamam sana beenn :)
elele gezen çiftlere sinir oluodukya, kafalarına bi kova su dökelım dıoduk
şimdiii tut eşinin eliniii yürü =)
o kıskanclıklarımızın hırsını al

ayyy kıyamam sana beenn :)
elele gezen çiftlere sinir oluodukya, kafalarına bi kova su dökelım dıoduk
şimdiii tut eşinin eliniii yürü =)
o kıskanclıklarımızın hırsını al

Öyle yapacağım canım gün gelecek daha güzellerini yapacağız, hırslıyımdır evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…