Kızlaaarr askerlerinizin görev yeri neresii ? Bakarsınız aynı yerlerde cıkar
ANKARA-ÇANKAYA cnm =)
Ne güzel canımm
Bizimkide Konya 3.ana jet üssü komutanlıgında. Usta birliğindeyiz artıkk
Sizin ustamı acemimi canımm?
usta bırlıgı tatlm.. acemılıgı kutahya da yaptı.. =) acemılık bttı dıe sevınıorm bnde. nereye düşçek dıe düşünmekten sıyırcaktım resmen..
aa bizimkide acemiliği kütahyadaydı canım hava er egtım tugay k. ' da :) Evet ınsan tedirgin oluyo canım ama kutahya hep iyi yerlere gönderiyo zaten
Safagınız kac ?
aaa aynı yerde yapmıslar acemılıgıı :))))
şafak 385 cnm. dagıtıma geldi işte bgn aksam gdecek ankaraya teslım olacak..
eevet canım hatta eski konusmalarımıza bakıyorumda daha oncede demisim sana kütahya güzel yerdir rahatttır diye
Bizimde 293 canım . Olsun bak yıne sanslıyız ıyı yerlere cıkmıslar Kütahyanın azizliği
herkes öyle dıyordu rahat olur dıyorlardı ama malesef bzm öle olmadı..
bidaha aslaaaa gtmem oraya dıo. kabusu oldu resmen.
kütahya deynce irkilio resmen :/
şimdi posta olrk gdıo ankaraya.umarım bunda bari bı nebze olsun rahat eder :/
insallah canım bılmem bız cok rahattık hıc bır sıkıntı olmadı ilk zamanlar alısmak harıcınde.
Sımdı Konyada 24 saat mesajlasıyoruz bıle ınsallah sızınde oyle olur canım .
Bı sure sıkıntı ollakı oluyo acemıde ustada 3 ay sonra muhakkak rahat eder.
sn askerın usta bırlıgıne gttkten snra ne kdr sure snra telefon kullanmaya basladı cnm
3,4 ay sonra canım.
oooo çokmuş ama yaaaztn tlfn kullanmaya balayınca braz daha rahatlayacagız ıkımızde.. böle cok zor cnku.. ((
bakalm inş tlfn sokablr. posta olrk gdecek askerm. cok rhatlıkla tlf kullanır dıolar ama bakalm.. :) inş
özlemle baş edemeyince hırçınlaşır kadın, acısınıda özlediğinden çıkarır;özlenenin vay haline :) şafak 387
kızlar çok kötüyüm ya ben ya askerimi çokkkkk özledim dayancak gücüm kalmadı artık sokağa çıkmaktan bile soğudum deli gibi eğlenen sevgilileri gördükçe çok ağrıma gidiyo meğer sadece sevgilim askere gitmemiş her şeyiyle gitmiş dostum abim sırdaşım deli gibi sabahtan akşama kadr eğlendiğim arkdaşım off napsam bilemiyorum ne desem cümlelerim yarım kalıyo çokkkk özledim çokkkk
ama böyle yaparak kendine işkence çektirirsin canım askerinde seni öyle görse eminimki çok üzülür hayattan kopma oldukça aktif olmaya çalış değilse geçmez günler
diyosun da olmuyo siz dışarda el ele bi çift görseniz içiniz burkulmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?