- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
91/2 ilk hürgeneralimiz, yani nineniz Özge arkadaşımızın yarın depük gecesi var kızlar,
Hadi bize yol gözüktü
nesli, depük gecesi kovma gecesidir..
Özgenin şafağı doğan güneş oluyor, askeri 'asker' teriminden ve oradan kurtuluyor..
Bizde Özgeyi depükleyerek askerine uğurluyoruz
İşte Şafak Panosu bölümüne gel canım daha iyi anlarsın..
ayyy akşama iftara davetliyiz ama gelince hmen geleceğim gecenize kaçırırmıyım inşllh bizlerde yaparız o günleri görürüz teşekkür ederim bu arada
öyle canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur silvan kasabasımı oluyor diyarbakırın, bnmkisi merkezde olck inş. nasıl askerinin rahatı
kızlar ben bir şey soracağım size ya buraya video foto koymayı bir türlü başaramadım bi anlatsanız
ben böle topiği patlatsam kmse bana demz neden yaptın çünkü topikte dicek adam yok nerdesinz yhaww uyann öğlen oldu yeni şafak yeni gün hasrtle dolu yeni bigün daha uyanın :)::):):) bugn fazla mutluyum yarın yada öbürgün ssevglmnn çarşıı izni yüzünü görücm dokunamsamda görücmm yhaaa
Hadi gözün aydın canım o bile biraz olsun özlemini dindiriyor yaa..
saol bebeğim cnm sıkıldı braz yarn çkcaktı izne şerefsiz yazıcı perşmbeye yazmş nsl küfürler ediom anlatamm o çocuğun ben sırf kavgalılar die yapmş şerefsiz allahndan bulsun nsl sewnçliydim kursağmda bırktı inş. onunda kursağnda kalsn sewnci ağlayıp duruom çok tav oldm :S :S çrşmba günü işe başlıcm perşmbe nsl izin alcm görşcm die düşünüom hiçbişeym norml gtmio herşy ters :SS:S:: nese tek sewncm bgn 90 lar bitti şafak 389
hala anlayamadım cnım ya ben mesela youtube dan flan video ekleyemiyo muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?