92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

nesli, depük gecesi kovma gecesidir..
Özgenin şafağı doğan güneş oluyor, askeri 'asker' teriminden ve oradan kurtuluyor..
Bizde Özgeyi depükleyerek askerine uğurluyoruz
İşte Şafak Panosu bölümüne gel canım daha iyi anlarsın..

91/2 ilk hürgeneralimiz, yani nineniz Özge arkadaşımızın yarın depük gecesi var kızlar,
Hadi bize yol gözüktü

Hadı bakalım gidin artık kovuyoruz sizi geldik geleli burdasınız ya düşün yakamızdan yolumuzu açın :) Ben yarın inşallah katılıcam depük gecesıne bı kere gormustum depuklenen bı yaren kendımı onun yerıne koyup sevıncden ağlamıstım kesın yarın da öyle olcak

ayyy akşama iftara davetliyiz ama gelince hmen geleceğim gecenize kaçırırmıyım inşllh bizlerde yaparız o günleri görürüz teşekkür ederim bu arada

ayyy akşama iftara davetliyiz ama gelince hmen geleceğim gecenize kaçırırmıyım inşllh bizlerde yaparız o günleri görürüz teşekkür ederim bu arada

Gece 10-11 den sonra başlar zaten canım kutlama, gelin siz de depükleyin ki, depükleyeniniz bol olsun sonra Bizler de yavaş yavaş günler azaldıkça göreceğiz o günleri canım

öyle canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur silvan kasabasımı oluyor diyarbakırın, bnmkisi merkezde olck inş. nasıl askerinin rahatı

Diyarbakırın bir ilçesi diye biliyorum tatlım. Valla bizimki kötüde olsa üzülmeyelim diye buralar çok iyi der. Bugün konuştuk biraz mırın kırın etti çok kötü falan dedi ilk defa ama rahatlarmış yine de

bizim topik boş şafak attıran bile yok :) bikerede şurda 4 5 kişi göreyim yhaww nolur şafak 390 allahım bitio 90 lar mutluyum yhaa

Şafak 388 kızlaaarrrr kurtuldum 90lardan sonundaaa

ben böle topiği patlatsam kmse bana demz neden yaptın çünkü topikte dicek adam yok nerdesinz yhaww uyann öğlen oldu yeni şafak yeni gün hasrtle dolu yeni bigün daha uyanın :)::):):) bugn fazla mutluyum yarın yada öbürgün ssevglmnn çarşıı izni yüzünü görücm dokunamsamda görücmm yhaaa

Karanlık aydınlığa kavuşur elbet,siz o gün bayramı, kutlamayı görün...

Şafak 388

Son düzenleme:
Çok hoşuma gitti kızlar ya inşallah Rabbim bize de nasip etsin

kızlar ben bir şey soracağım size ya buraya video foto koymayı bir türlü başaramadım bi anlatsanız

bebeğim altta eklenti ekle var tıkla ona kanerda dosya yükleye bas resmi yükle en sonda en altta hepsini seç diye bir buton var bas bitir de yükle :)

Hadi gözün aydın canım o bile biraz olsun özlemini dindiriyor yaa..

Hadi gözün aydın canım o bile biraz olsun özlemini dindiriyor yaa..

saol bebeğim cnm sıkıldı braz yarn çkcaktı izne şerefsiz yazıcı perşmbeye yazmş nsl küfürler ediom anlatamm o çocuğun ben sırf kavgalılar die yapmş şerefsiz allahndan bulsun nsl sewnçliydim kursağmda bırktı inş. onunda kursağnda kalsn sewnci ağlayıp duruom çok tav oldm :S :S çrşmba günü işe başlıcm perşmbe nsl izin alcm görşcm die düşünüom hiçbişeym norml gtmio herşy ters :SS:S:: nese tek sewncm bgn 90 lar bitti şafak 389

Evet canım yazıcıların öyle bir uyuzlukları olabiliyor, sürekli nöbet bile yazıyorlar gıcık olduklarına ve buna komutanlar da göz yumabiliyormuş, dert etme canım yaa olmadı konuş iş yerinle cuma başla olmaz mı öyle:44:

hala anlayamadım cnım ya ben mesela youtube dan flan video ekleyemiyo muyuz

youtube dan ekleyebiliyorsun zaten sadece.... Konuya cevap ver bölümüne tıkladığın zaman yukarıdaki sekmelere bak, orada görürsün video ekle, grafik ekle filan der, resim yüklemek istersen grafik ekleye tıkla, video eklemek istersen video ekleye tıkla, youtubedaki ekleyeceğin videonun adres kısmındaki linki buraya yapıştırırsan o zaman videonu eklemiş olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…