• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Şafak 396..:72:
"Şafakla kafayı bozmuşsun diyenLere inat ;
-Evet bozdum, daha sırada isteme şafağı var, ,nişan şafağı var , nikah şafağı var, düğün şafağı var, bebek şafağı var:) Varda var ;))" :16:

kızlar çeyiz yapan ,yapmaya başlayan var mı :)

Evet canım ben başladım ceyız yapmaya 2,5 yıldır beraberız tek bişey bile almamıstım bundan 10 ay once nişanlandık ve ceyız yapmaya basladım once bi liste yaptım ne lazım dıye acayıp gozumde buyudu alıcaklarım ama sonrasında aldıkca sildim listeden yarısını tamamladım dıyebilirim ve onumuzde sırf askerlık ıcın 13 ay var o gelene kadar bıter dıye dusunuyorum sen hangı aşamadasın ?

Mesajlasirken uyuya kaldığım günleri özledim :43:

Canım ben hala uyuya kalıyorum ya. Gece nöbete kalkıyor bitanem mesajlaşıyoruz tabi o geç cevap verdiği için bende uyuya kalıyorum kıyamam anlıyor bir daha mesaj atmıyor uyandırmamak için at diyorum olsun yorgunsun sende uyu biraz diyorr hala benii düşünüyorr yaa yerimm onuu..
offf çooo...k özledim ben yaa heryerde herşeyde o var nasıl alışılırki. gün geçtikce daha da koyuyor özlemiiii..
Bizz hiçç bu kadar hasret çekmedikki 4 sene boyunca herzmn yanımdaydıı canım sevgilimm benimm yaa..
:14::14:

şafak attrcak adam yok topiğe bak sanki bzm kızlar askerde nöbete gtmş şunlra bak hele ben kndm attram bari 393 huhu şafağımı seveyim karanlık ama olsn sewdlm ampul alacak bigün :))

Back
X