he aradi yine simdi, nasil oldun iyimisin.. yemek yicen di mi ac kalma zorla kendini... benimki pimpiriktir cook hemde.. yok cnm kuru havadan degil :) arkadaslara gittik kalmaya benimki buradayken, habire cik balkona sigara ic, iceri gir klimayi ac derken carpildik :))) gostere gostere oldu yani, hakettik :)
ay kiyamam sana benoyle oluyor inan anlayabiliyorum cnm, ben de biseyle bakiyorum alasim gelmiyor vallahi o olmadan soyle beraber evimizi dosesek ne guzel olurdu di mi :S insallah atlaticaksin cnm bu gunleri de yapma boyle valla sen yataklara duseceksin asil boyle giderse :S cok yipratiyorsun kendini kiziyorum valla.. haklisin ama yapma bu kdr kendine cnm bnm alma sende hicbisi artik, bi ara ver bakalim biraz girme oyle magazalara fln.. kendine yogunlassana sen bu aralar yahu.. kendini simart birazcik, ceyizdi, askerlikti, ailesiydi derken yiprandi sinirlerin iyice ((
ya hatunlar.. ben fenalardayım.. yarimi usta birliğine gönderdiğimden beri uyku yok gözümde.. iki dakika dalıyorum kabuslar görüp uyanıyorum.. sonra toptan gidiyo uyku.. çok özledim ben ya.. böle görüp göndermek de ayrı bi kötüymüş.. sanki yemin töreninden sonra gitmicekmiş gibi geldi.. napcaz bunun çaresi yok ki alış diyorum kendi kendime.. saçmalama diyorum.. yapma diyorum ama boş.. çok özledim ya canım yanıyo nasıl geçer bu zaman.. kızları gördükçe utanıyorum da kendimden.. diyorum herkes yolladı yarini,doğuya batıya kuzeye güneye.. herkes bekliyo.. ayıp diyorum ama yok ya.. nasıl geçicek ya.. deli olucam ne yapsam bilemiyorum.. uğraş bulmaya çalışıyorum bişeler bişeler nereye kafamı çevirsem sanki ordan bakıyomuş gibi bana.. bunu da ne kadar sever, aa bu filmi birlikte izlemiştik hayatın her anında çıkıyo karşıma.. özlüyorum ya çok özlüyorum.. geçmiyor dakikalar saniyeler.. acemilikte arasın diye bakardım şimdi aradığını gördüğümde gözlerimden yaşlar boşanıyor yağmur misali.. telefonu açana kadar geçen o saniyelerde ağlayıp, tekrar sesimi düzeltip hiçbişe yokmuş gibi "canım benim nasılsın" demek imkansıza yaklaşıyor gün geçtikçe.. "beni boşver sen nasılsın,burda öyle yada böyle geçicek zaman" dediği zaman "herşey yolunda tatlım,aklın burda kalmasın" derken kalbime bin bıçak saplanıyor aynı anda.. Çok Özledim diye haykırmak istiyorum artık.. ama daha çook var çok.. böle işte.. kızmayın, kınamayın allahaşkına ama ben çok özledim yaa...
soğuorm artk ondn
haydaa
cnm o kadar dert var ki basindao da uzakta oldugu icin sen yalniz basina yuzlesiyorsun.. cok zor gercekten ama anlattiklarindan anladigim sen elinden geleni yapiyorsun, guclu bir kizsin cok sukur.. gittigi yere kadar maalesef bazi seyler, gucun tukenene kadar devam et ama, seni yipratip incitiyorsa bazen dur demen gerekir. dayanmaya calis, ileride baktin gucun kalmiyor o zaman dusunursun gidisat ne olacak diye.. ah bu durumlar ne zor yaa... ailesiydi, isti, askerlikti..ivir zivir derken artik heves kalmiyor insanda guzel seylere dair :S maalesef nisanlida olsan sevgilide olsan ayni sey, insanda heves tat birakmiyorlar ( askini yasayamiyorsun yaa.. uf
kapattm telimi şmdi arar diemm konuşmk istemiorm sennle die telim bozuk bilio kapanmş kndi kndine derim arıck olursa iş ondn kaççak delik arıorm yani tawsiyene uyucm bi süre hç bşile ilgilenmick çeyizci falan gezmicm kndime odaklanıcm ddğn gbi ama bksana şunların güzelliğine bunları gördmde böle oldm ztn canlı görsen eminim dha çk beğenirsn burdan çk bşie benzemio
Yemek Takmlar - Porselen Tekli rnler - City Concept KRC Online Maazas | Karaca & KRC
ayy cok guzeller biliyorum bunlari gormustum magazasinda :)) cok seker.. ama 2li olmasi beni bozdu :)) illa 6li fln olsun gibi bi takintim var bnm :S kahvalti takimi bakiyom bende bu aralar..
evet biraz oyle yap cnm, hep ayni seyleri kafanda kur kur nereye kadar. Baska seylerle ilgilen kendini simart, kendine bisi al falan, kafani baska seylerle mesgul edersen bir muddet bu bunalma halinde hafiflicek emin ol
çk mutszmm anlayın bni nolur
(( varmış mı peki
Kac gundur okuorum ama bisi yazamadim bi turlu.. Gitti sevdicek cok bos kaldi evgitmeden de bizde kaliodu bombos geliyor ev simdi ( usutmusum bi de kipirdicak halim yoktu haftasonu depresif oldum :S
neyse allahtan keyfi yerinde... Moralimi yuksek tutuyorum o sayede.. O ii olsun, ben nasilsa idare ederim ():)
Safaklar atti, hadi hayirlisi) bir gunu daha atlattik :)
gitcm uşağa kafasına atcm şmdi yüzüğü wazgçtm bn ewlenmktn dicm dönekliksede döneğim ulen dicm gelcm
ay bunu yeni gordumatma yuzugu falan ya, dur bakalim bi.. bekle biraz zamana birak . Kafani baska birseylerle mesgul et. Ondan sonra baktin hala aynisin, ona gore karar verirsin ne yapip yapmayacagini
oy kiyamam (
tşk ederm desteklerin için dua ediorm aramasn die inş aramz
ay tam bu yazdigini gordum cevap yaziim diye dusunurken, 92/1 topigine yazdigini gordum. Heh dedim gozde patladi :))
dugunmu ne dugunu falan diye, tam yarasina tuz basilmis kuzumun, kiyamam ben sana
wala kardeş yaa düğün sordularmı küfür ediolar gbi gelio gerçktn bomba gbi oluorm birden tekme e insnlarda haklı nişanı duyunca görünce soruolar tbi normal şartlarda nişanlılar ewlenir ama bz ewlenemicğmzi bilmiolar
insallah atlatirsin bu gunleri de, dugununu fln yaparsin insallah.. haklisin insan bozuluyor sorulunca.. tabii dedigin gibi insanlar da hemen dugun ne zaman diyor :S iki ucu seyli degnek yani :S
bizimde dert farkliydi nisan zamani, soruyorlar diince aklima geldi. Bizde nisanlandik tabii bnmki askere gitmeden falan ya herkes soruyordu, `ay ne aceleniz var, dugun ne zaman? 2013 mu ohooooo cokmus, yazik, o kadar beklenir mi` falan.. yahu size ne kardesim alla alla size ne :) evlenen benim :) yaptim nisanimi mis gibii, yavas yavas sakin sakin esyami topluorum.. kime ne yani :) kuduruyordum millet sordukca, ayyy asker mi beklicen lafindan gina gelmisti :) ya zaten anca toparlariz iste evi esyayi o askerdeyken, ona basmio kafalari.
ay ben zaten nisan arkasi hemen dugun yapcak olsam, nisan yapmazdim :))) sevmiyorum nisan konseptini elimde degil :) aklima geldi bak yine simdi.. ne sinir olmustum yaa her dk soru sorulmasina.. off
Bnde öle herks soruo ee düğün gelince olckmi hmn ddğn gbi ne desen iki ucu şeyli cwp weremiosn olck desen olmıck olmıck desen bin tane soruya maruz kalıosnwala bn bu gece kötü şeyler yapabilirim mesela kör kütük sarhoş olana kdr içebilir uşağı basabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?