92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

soğuorm artk ondn

offff ne kadr iyi hayatım ya ben otobüse bindirdiğimden beri uyuyorum daha telefnda 1-2 kez sesini duydum yataktan kalkamıyorum tövbe yarbbim karabasan basmış gibi kafam kalkmıyo uyanmak istiyorum uyanamıyorum uyanıyorum telefna bakıyorum aramış üst dewrelerden mesaj atmş tekrar aramsını beklerken uyuyorum bende çok kötüyüm ya ama onsuzluğa alıştım gibi bilemiyorum daha doğrusu ben gitmeden önce burdayken giydiği tşörtünü isstemıştım aynı teni koyuyo onunla uyuyup onnla kalkıyorum çokk güzel kokuyo

soğuorm artk ondn

haydaa

cnm o kadar dert var ki basinda o da uzakta oldugu icin sen yalniz basina yuzlesiyorsun.. cok zor gercekten ama anlattiklarindan anladigim sen elinden geleni yapiyorsun, guclu bir kizsin cok sukur.. gittigi yere kadar maalesef bazi seyler, gucun tukenene kadar devam et ama, seni yipratip incitiyorsa bazen dur demen gerekir. dayanmaya calis, ileride baktin gucun kalmiyor o zaman dusunursun gidisat ne olacak diye.. ah bu durumlar ne zor yaa... ailesiydi, isti, askerlikti..ivir zivir derken artik heves kalmiyor insanda guzel seylere dair :S maalesef nisanlida olsan sevgilide olsan ayni sey, insanda heves tat birakmiyorlar ( askini yasayamiyorsun yaa.. uf

kapattm telimi şmdi arar diemm konuşmk istemiorm sennle die telim bozuk bilio kapanmş kndi kndine derim arıck olursa iş ondn kaççak delik arıorm yani tawsiyene uyucm bi süre hç bşile ilgilenmick çeyizci falan gezmicm kndime odaklanıcm ddğn gbi ama bksana şunların güzelliğine bunları gördmde böle oldm ztn canlı görsen eminim dha çk beğenirsn burdan çk bşie benzemio
Yemek Takmlar - Porselen Tekli rnler - City Concept KRC Online Maazas | Karaca & KRC

ayy cok guzeller biliyorum bunlari gormustum magazasinda :)) cok seker.. ama 2li olmasi beni bozdu :)) illa 6li fln olsun gibi bi takintim var bnm :S kahvalti takimi bakiyom bende bu aralar..

evet biraz oyle yap cnm, hep ayni seyleri kafanda kur kur nereye kadar. Baska seylerle ilgilen kendini simart, kendine bisi al falan, kafani baska seylerle mesgul edersen bir muddet bu bunalma halinde hafiflicek emin ol

çk mutszmm anlayın bni nolur

Kizlar benim askerimde bugun usta birligine gitti cok guzel bi 9 gun gecirdikten sonra basladigimiz noktaya geri geldik daha simdiden ozledim hayirlisiyla birligine teslim olsa da icim rahatlasa

Gecmis olsun, Allah sifa versin.

gitcm uşağa kafasına atcm şmdi yüzüğü wazgçtm bn ewlenmktn dicm dönekliksede döneğim ulen dicm gelcm

ay bunu yeni gordum atma yuzugu falan ya, dur bakalim bi.. bekle biraz zamana birak . Kafani baska birseylerle mesgul et. Ondan sonra baktin hala aynisin, ona gore karar verirsin ne yapip yapmayacagini

oy kiyamam (

ay bunu yeni gordum atma yuzugu falan ya, dur bakalim bi.. bekle biraz zamana birak . Kafani baska birseylerle mesgul et. Ondan sonra baktin hala aynisin, ona gore karar verirsin ne yapip yapmayacagini

oy kiyamam (

tşk ederm desteklerin için dua ediorm aramasn die inş aramz

ay tam bu yazdigini gordum cevap yaziim diye dusunurken, 92/1 topigine yazdigini gordum. Heh dedim gozde patladi :))

dugunmu ne dugunu falan diye, tam yarasina tuz basilmis kuzumun, kiyamam ben sana

wala kardeş yaa düğün sordularmı küfür ediolar gbi gelio gerçktn bomba gbi oluorm birden tekme e insnlarda haklı nişanı duyunca görünce soruolar tbi normal şartlarda nişanlılar ewlenir ama bz ewlenemicğmzi bilmiolar

insallah atlatirsin bu gunleri de, dugununu fln yaparsin insallah.. haklisin insan bozuluyor sorulunca.. tabii dedigin gibi insanlar da hemen dugun ne zaman diyor :S iki ucu seyli degnek yani :S

bizimde dert farkliydi nisan zamani, soruyorlar diince aklima geldi. Bizde nisanlandik tabii bnmki askere gitmeden falan ya herkes soruyordu, `ay ne aceleniz var, dugun ne zaman? 2013 mu ohooooo cokmus, yazik, o kadar beklenir mi` falan.. yahu size ne kardesim alla alla size ne :) evlenen benim :) yaptim nisanimi mis gibii, yavas yavas sakin sakin esyami topluorum.. kime ne yani :) kuduruyordum millet sordukca, ayyy asker mi beklicen lafindan gina gelmisti :) ya zaten anca toparlariz iste evi esyayi o askerdeyken, ona basmio kafalari.

ay ben zaten nisan arkasi hemen dugun yapcak olsam, nisan yapmazdim :))) sevmiyorum nisan konseptini elimde degil :) aklima geldi bak yine simdi.. ne sinir olmustum yaa her dk soru sorulmasina.. off

Bnde öle herks soruo ee düğün gelince olckmi hmn ddğn gbi ne desen iki ucu şeyli cwp weremiosn olck desen olmıck olmıck desen bin tane soruya maruz kalıosn wala bn bu gece kötü şeyler yapabilirim mesela kör kütük sarhoş olana kdr içebilir uşağı basabilirim

hahaha :) nizamiyenin kapisinda nara atarsin :)) cik ulen disari heeeyyyyt diye :))))))))

kızlarrrr..

nerelerdesiniz bakiim.. diğer tertipler de sohbet muhabbet gırla valla.. ben sabah giriyorum boş, akşam giriyorum boş, gecenin bi körü giriyorum yine boş..
naapcaz ne edicez nasıl geçicek bu zaman üleeeen.. isyanlardayım.. düğün yapcaz, çeyiz yapcaz, iş bulcaz, şafak saycaz, mehtap beklemeden izin kullanmadan bitirmeye çalışcaz... yapcaz da yapcaz.. ama kafa başka yere çalışmıyo ki.. aman naaptı, aramadı, arayamadı mı yoksa bişey mi oldu ki.. beyin boş durmuyo ki, üretiyo da üretiyo.. uyku da yok gözümde.. her cümlenin sonunda bi soru işareti.. her kararın sonunda " bi de yarim arasın onunla paylaşayım beklentisi.." o arayana kadar o kararın önemini yitirmesi veya aradığı zaman gelecekten bahsetmek, şu anki halimizden bahsetmek günlük hayata zaman bırakmamak.. zaten 5 dakikada ne konuşabilirsen.. aman işte böyle..

her doğan günün batmaya mahkumdur... her gecenin bir sabahı vardır.. vatan için gittin, benim için döneceksin.. atarsa 414 atmazsa ne olucakk..

ahanda yaktım bütün devreleri toptan.. offf of.. ne zormuş arkadaş.. ne garip şeymiş bu zaman, yar yanındayken dört nala at gibi koşturur da durduramazsın, yavaşlatamazsın.. şimdi bekliyoruz, sayıyoruz ya.. topal köpek misali iki adım ileri beş adım geri.. ah ülen ah.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…