kızlarrrr..
nerelerdesiniz bakiim.. diğer tertipler de sohbet muhabbet gırla valla.. ben sabah giriyorum boş, akşam giriyorum boş, gecenin bi körü giriyorum yine boş..
naapcaz ne edicez nasıl geçicek bu zaman üleeeen.. isyanlardayım.. düğün yapcaz, çeyiz yapcaz, iş bulcaz, şafak saycaz, mehtap beklemeden izin kullanmadan bitirmeye çalışcaz... yapcaz da yapcaz.. ama kafa başka yere çalışmıyo ki.. aman naaptı, aramadı, arayamadı mı yoksa bişey mi oldu ki.. beyin boş durmuyo ki, üretiyo da üretiyo.. uyku da yok gözümde.. her cümlenin sonunda bi soru işareti.. her kararın sonunda " bi de yarim arasın onunla paylaşayım beklentisi.." o arayana kadar o kararın önemini yitirmesi veya aradığı zaman gelecekten bahsetmek, şu anki halimizden bahsetmek günlük hayata zaman bırakmamak.. zaten 5 dakikada ne konuşabilirsen.. aman işte böyle..![]()
her doğan günün batmaya mahkumdur... her gecenin bir sabahı vardır.. vatan için gittin, benim için döneceksin.. atarsa 414 atmazsa ne olucakk..
ahanda yaktım bütün devreleri toptan.. offf of.. ne zormuş arkadaş.. ne garip şeymiş bu zaman, yar yanındayken dört nala at gibi koşturur da durduramazsın, yavaşlatamazsın.. şimdi bekliyoruz, sayıyoruz ya.. topal köpek misali iki adım ileri beş adım geri.. ah ülen ah.. :26:
berrakçım ne yaptın sen böyle yaaa nasılda isyanlardasın vallaha, ama aslında hepimizin içinde kopan fırtınalar bunlar çünki daha şafaklarımız karanlık görünüyor gözümüze nerde askerin canım ??