92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

elif arkadaşla hç tanışmadm ama bnmki çanakkalede askerlik yaparkn şoför olarak seçildi bileciğe gitckti oda aynı şekilde hep duyuorm bileck g.doğuya gönderio die şırkılıodm ağlamktn ama naptm burdan sölemk nekdr doru bilmiorm ama 4444 tefriciye dua yaptk kaynanamlar we bz bol bol dua ettm onun dışında amme yasin....ne dua görürsem okudum namazlar kıldm çk dua ettm gtmesine 2gn kala göndermediler nişanlımı bide nişanlım yapılı uzun zayıf geçmişine bakmşlar askeri okulu kazandğınıda görünce komutanlar tim alcz sni ddiler ama ddm ya 2gn kala iptal oldu nişanlım gtmedi 3kişilerdi 2si gtti ama onlardanda hbr alıo çk rhtlarmış

günaydın bebeklerim nasılsınız ben düzeldim sayılır ama dün hiç kalkamadım yataktan kafam kalkmadı onu otobüse bindirdim 9 da bi uyudum bu sabah kalkıyorum aramış hiçbirini duymadım teslim olduğunu haber vericekti heralde arar umarım bidaha

4444 tefriciyenn gerçkten anlamı çok büyük hiç olmz dediğini olduruo bol bol dua edioz ama bak bu aklımza gelmemşti çok saol cnm yha

valla bravo bebğim nsl uyudun kz bn uyuyamıom bu durumlarda doping almş gibi oluom :)) arar arar m.etme teslm olmştur enşte vakt bulunca arar

askerlik düşsün die eylem yapacam :))) hesap yaptm eğer askerlk düşerse bzde izni kullanmssk nisanda gelio askerm bzmde nnisan 8 de 4 sne olmş oluo hazrndada istemeye gelselerr nişan fln derken ağusts olur :)) ağstosunda hiçbi önmi olmz o zmn :)) sanki 10 gn snra nisan mış gibi heycn yaptm :)) ama cdden şu askerlk düşerse hepimz uçccaz mutlluktan hele 91/3 lerinki hemen teskerelerini alıp glck :) kesn eylem yapmamz gerek :))

Canım ya kötü olmuş senin askerinde etimesguttaydı diye hatırlıyorum. benimkinede vermediler benimkini 9.30da bindirdik canım şuan siverekte teslim olmuştur heralde bugün son diye biliyorm. ne zaman gidicek peki :S

Telefonla aradı, bir hafta sonra yatacak, daha evraklar yeni hazırlandı demiş. Sözde yol parası demişlerdi. Neyse buldu da gitti. Ama tabi geç kaldı bı gun. Bugün sabah ancak vardı. Su sıralar teslim olmuş olması lazım.

valla bravo bebğim nsl uyudun kz bn uyuyamıom bu durumlarda doping almş gibi oluom :)) arar arar m.etme teslm olmştur enşte vakt bulunca arar

aradı bebeğim aradı çokkkk rahatmş senınkı gibi benımkıde çok rahatım diyo kamuflaj bıle giymicekmış takım elbıse giycekmş herkes telefnlarla diyo benımkı kuaför orda da kuaförluk yapıcakmış 40 kişiymişler çok sevindim çocuk saf gibi hiçbi şeyden mutlu olmuyo yine soğuk yine soğuk güya burda konuşmuştuk bunları tüm her şeye rağmen onun rahat olduğunu bilmek beni çok mutlum oldu hayırlı haberler almanız dileğiyle canlarım üzülmeyin sizlerde

oh sewndm cnm :) sennkininde yapsı öle demkki :)) ilk günü bide bgn alışnca kndne gelr :=

bırı 91-3 mu dedı yok anacım dusmez 4 mılyon duası etsek de dusmez bu o yuzden ben 24 kasımı beklıorum bu saatten sonra dusmesın zaten

ne kadar kısa surede alısırsanız o kadar ıyı olur sızın ıcın. kendı fıkrım tabıkı. kısa bır sure deıl 1 seneden bahsedıyoruz burda.. bu kadar kendınızı yıpratırsanız hasta olursunuz valla

merhaba kızlar , nasıl gidiyor askerlik 1 ayı geride bıraktınız tebrikler :)
böyle böyle bitecek

kızlarr benimkide aradı bugün öğlen yeni uyanmış istirahatları varmış çok sevindim uyuyabildiğine rahat şuanlık diyor yemekleride iyimiş çok şükür. telefon sokmamda çok sürmez dedi.
p.tesi günü meslekler seçilcekmiş bakalım hayırlısı inşallah daha rahat ediceği biyere verirler herkesin yerinin rahat olmasınıda çok sevindimm doğu diye çok korkuyorduk ama doğu daha rahat derlerdi doğruymuş inşallah hep rahat olurlarda bizde rahat oluruzz.. Rabbim bütün askerlerimizi korusunn..

niye kmse konuşmuo burda askerlernz konşma yasağımı koydu ayy n kdr donuk bii topikk :)) yarenlerm naslsnz :)

yarenlerim.. tertiplerim.. kimsecikler kalmamış nöbete buralarda.. 1haftayı aşkın süredir yoktum,bütün sayfaları okudum bugün..herkes ayrı yerlere dağılmış gitmiş resmen ama hepimizde sıkıntı,dert,tasa.. nasıl geçer ki bu zaman.. allah yardımcımız olsun.. hepimizin yarini kavuştursun sağsalim..

Şafak : 415 karanlık çok karanlık..

o karanlık da elbet bir gün aydınlanacak gece kendini güneşe bırakmak zorunda canım bak daha ne 457 lerden 415 lere kızz hemde 15 gün sonra 300 den düşmeye başlıyacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…