hepinzin msjlarını okudum en az bnm kadar üzülüp sewndiğinize emnm canlarım bnm yha iiki varsnz iiki burası var yoksa kafayı yeriz hrlde :))) inş. rabbm sizdende böle msjlar gelmesini nasp eder rahat raht tatl gibi yapar gelrler askerlklerini inş..sağ salim gelip bzm olurlar inş. insan olmk çok değişik yha sabh onu gönderdm akşma kdr ağladm akşm sesini duydm güsel haberlerni aldm sabaha kdr uyumadm mutlulktan salk gibi gezdm ortlarda :) bide dün bnm arkdşn sewglisnn askere gtceğini öğrndm sonra dedim çok şükür biz 400 leri bitrcz o anı bida yaşmcz ilk günkü halimi htrlamak bile istemiorm neydi o halmz yha bi yarılasak şu askerliği hepmz bu zmnlrımıza gülcez :)) gülmk istyrm artk yhaa bide sizden bişey istcm kızlr biliorm hepimz btn askerlr için dua edioz ama bunu birazck özel tutarsanz sewnrm elifin (brrk) askeri %99 doğuya çıkck bilecik söğütte elifim mafoldu dua etmkten sizde dua edin nolur pis yere düşmesn( bunu cani gönülden yapan herkesden allah razı olsn :))
elif arkadaşla hç tanışmadm ama bnmki çanakkalede askerlik yaparkn şoför olarak seçildi bileciğe gitckti oda aynı şekilde hep duyuorm bileck g.doğuya gönderio die şırkılıodm ağlamktn ama naptm burdan sölemk nekdr doru bilmiorm ama 4444 tefriciye dua yaptk kaynanamlar we bz bol bol dua ettm onun dışında amme yasin....ne dua görürsem okudum namazlar kıldm çk dua ettm gtmesine 2gn kala göndermediler nişanlımı bide nişanlım yapılı uzun zayıf geçmişine bakmşlar askeri okulu kazandğınıda görünce komutanlar tim alcz sni ddiler ama ddm ya 2gn kala iptal oldu nişanlım gtmedi 3kişilerdi 2si gtti ama onlardanda hbr alıo çk rhtlarmış
günaydın bebeklerim nasılsınız ben düzeldim sayılır ama dün hiç kalkamadım yataktan kafam kalkmadı onu otobüse bindirdim 9 da bi uyudum bu sabah kalkıyorum aramış hiçbirini duymadım teslim olduğunu haber vericekti heralde arar umarım bidaha
Canım ya kötü olmuş senin askerinde etimesguttaydı diye hatırlıyorum. benimkinede vermediler benimkini 9.30da bindirdik canım şuan siverekte teslim olmuştur heralde bugün son diye biliyorm. ne zaman gidicek peki :S
valla bravo bebğim nsl uyudun kz bn uyuyamıom bu durumlarda doping almş gibi oluom :)) arar arar m.etme teslm olmştur enşte vakt bulunca arar
aradı bebeğim aradı çokkkk rahatmş senınkı gibi benımkıde çok rahatım diyo kamuflaj bıle giymicekmış takım elbıse giycekmş herkes telefnlarla diyo benımkı kuaför orda da kuaförluk yapıcakmış 40 kişiymişler çok sevindim çocuk saf gibi hiçbi şeyden mutlu olmuyo yine soğuk yine soğuk güya burda konuşmuştuk bunları tüm her şeye rağmen onun rahat olduğunu bilmek beni çok mutlum oldu hayırlı haberler almanız dileğiyle canlarım üzülmeyin sizlerde
4444 tefriciyenn gerçkten anlamı çok büyük hiç olmz dediğini olduruo bol bol dua edioz ama bak bu aklımza gelmemşti çok saol cnm yha
ayyy ewet buketım nolmuş bunlara yaaa boyle sewinin hadi bakın safaktan gitmiş 35 gn daha ne beee
yarenlerim.. tertiplerim.. kimsecikler kalmamış nöbete buralarda.. 1haftayı aşkın süredir yoktum,bütün sayfaları okudum bugün..herkes ayrı yerlere dağılmış gitmiş resmen ama hepimizde sıkıntı,dert,tasa.. nasıl geçer ki bu zaman.. allah yardımcımız olsun.. hepimizin yarini kavuştursun sağsalim..
Şafak : 415 karanlık çok karanlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?