kızlarrrr..
nerelerdesiniz bakiim.. diğer tertipler de sohbet muhabbet gırla valla.. ben sabah giriyorum boş, akşam giriyorum boş, gecenin bi körü giriyorum yine boş..
naapcaz ne edicez nasıl geçicek bu zaman üleeeen.. isyanlardayım.. düğün yapcaz, çeyiz yapcaz, iş bulcaz, şafak saycaz, mehtap beklemeden izin kullanmadan bitirmeye çalışcaz... yapcaz da yapcaz.. ama kafa başka yere çalışmıyo ki.. aman naaptı, aramadı, arayamadı mı yoksa bişey mi oldu ki.. beyin boş durmuyo ki, üretiyo da üretiyo.. uyku da yok gözümde.. her cümlenin sonunda bi soru işareti.. her kararın sonunda " bi de yarim arasın onunla paylaşayım beklentisi.." o arayana kadar o kararın önemini yitirmesi veya aradığı zaman gelecekten bahsetmek, şu anki halimizden bahsetmek günlük hayata zaman bırakmamak.. zaten 5 dakikada ne konuşabilirsen.. aman işte böyle..
her doğan günün batmaya mahkumdur... her gecenin bir sabahı vardır.. vatan için gittin, benim için döneceksin.. atarsa 414 atmazsa ne olucakk..
ahanda yaktım bütün devreleri toptan.. offf of.. ne zormuş arkadaş.. ne garip şeymiş bu zaman, yar yanındayken dört nala at gibi koşturur da durduramazsın, yavaşlatamazsın.. şimdi bekliyoruz, sayıyoruz ya.. topal köpek misali iki adım ileri beş adım geri.. ah ülen ah.. :26:
Geceleri rahat mi ariyolar benim askerim bugun usta birligine teslim oldu ne zaman arar acaba hic bilmiyorum offfffbi an önce gece olsada askerimin sesini duysam ya... şfk 416
kızlarrrr..
nerelerdesiniz bakiim.. diğer tertipler de sohbet muhabbet gırla valla.. ben sabah giriyorum boş, akşam giriyorum boş, gecenin bi körü giriyorum yine boş..
naapcaz ne edicez nasıl geçicek bu zaman üleeeen.. isyanlardayım.. düğün yapcaz, çeyiz yapcaz, iş bulcaz, şafak saycaz, mehtap beklemeden izin kullanmadan bitirmeye çalışcaz... yapcaz da yapcaz.. ama kafa başka yere çalışmıyo ki.. aman naaptı, aramadı, arayamadı mı yoksa bişey mi oldu ki.. beyin boş durmuyo ki, üretiyo da üretiyo.. uyku da yok gözümde.. her cümlenin sonunda bi soru işareti.. her kararın sonunda " bi de yarim arasın onunla paylaşayım beklentisi.." o arayana kadar o kararın önemini yitirmesi veya aradığı zaman gelecekten bahsetmek, şu anki halimizden bahsetmek günlük hayata zaman bırakmamak.. zaten 5 dakikada ne konuşabilirsen.. aman işte böyle..
her doğan günün batmaya mahkumdur... her gecenin bir sabahı vardır.. vatan için gittin, benim için döneceksin.. atarsa 414 atmazsa ne olucakk..
ahanda yaktım bütün devreleri toptan.. offf of.. ne zormuş arkadaş.. ne garip şeymiş bu zaman, yar yanındayken dört nala at gibi koşturur da durduramazsın, yavaşlatamazsın.. şimdi bekliyoruz, sayıyoruz ya.. topal köpek misali iki adım ileri beş adım geri.. ah ülen ah.. :26:
Aaa noluyoruz canım bu ne halin böyle yaa noldu sanki gidip gelicek bu kadar karamsar olma canım benim yaa daha kötü olanlar var çok şükür yaşıyor eli ayağı tutuyorr gelicek evlencaksiniz mutlu mesut yaşicaksınız. son hasretliğiniz buna sevin biraz sonunda sonsuza kadar kavuşacaksınız. toparla artık kendini.
valla sizi böyle görünce ben anormalim diyorum kendime. benim askerim gitti 1 hafta geçmeden en yakın arkadaşımın annesi zorlu bir ameliyat oldu. o biraz iyleşmişken ananem baypass oldu 3 gün odada kaldı sonra fenalaştı yoğun bakımda hayatını kaybetti. yemin törenine gitmeye hazırlanırken d.bakıra yasa gittim. askerim cuma çıkıp geldi ben c.tesi geldim o beni teselli etmeye çalıştı yemn törenine son 1 hafta kala. şu 1 hafta geldi ya iyiki geldi bana ilaç gibi geldi o olmasaydı ben şuanda iyi olamazdım. çok şükürr bizimleler onlara biz moral vericez böyle olmanın kendinize ve sevdiğinize zararı var hiç kimseye yararı yok. toparlanın artık kendinize gelin hayat nolursa olsun devam ediyor geleceğinizi düşünün. merak etmeyin zaman herşekilde akıp gidiyorr hiç birşey için üzülmeyin gelicekler hepsi ve hepiniz hayallerinize kavuşucaksınız inşalah bunlar için çabalayın artık ve sevdiğinize sımsıkı sarılın..
sana çok hak veriyorum hayatım bende sendenim alıştım sayılır senın gibi dşünüyorum allh yokluklrını göstermesin bir de zamnın akmadığını dşünsenize kızlar allha skürler olsun kı zamn durmuo su gibi önemli olan da o zmanı su gibi akıtabılmek olumlu dşünün bakın burda sadece askerlık knuşmayalım her derdimizi paylaşalım destek olalım bu topik o yüzden açıldı ben sizin yaşınızı işinizi falan çok merak ediyorum mesela toplayalım hadi artık kendimizi
ayyy ben söylemek istemıyorum aslında yaa sizlerdn çok kçüğüm daha 17.5 6 ay snra 18 oluyorum malum okuyorum lise 4 e geçtim :)
aaaa en küçüklerimiz sensin heralde canım bende benim sanıyordum :) askerin kaç yaşında? ne kadardır berabersiniz?
20 ye yeni girdi canım girdiği gibi gitti işte ilçemiz oyle gnderdi bu yıl ona denk geldi o da ağustos flan beklıyodu 07.05.2010 dan beri birlikteyiz biz mayısta 2 bitti 3 e girdik gitii işte sizin ne kdarlık ?
hemm anladım canım Allah tamamının erdirsin inşallah. benimkide 20 yaşında 28.09.2008'den beri beraberiz canım :)
allahım ne kadr güzel ya inşallh bana da o günler nasip olur yaa ee söz nişan flan var mı aileler biliyo mu ?
İnşallah canım benim:) kendi aramızda söz var. askerimin tarafından herkes biliyor gidip geliyorum yani. benim tarafımdanda babam hariç herkes biliyor annemle falan tanıştılar yani :) babamda billiyordur da işte çaktırmaz o öyle şeyleri canım :) Hayırlısıyla geldikten sonra bişeyler düşünüyoruz. :)
sevindim cnım tez zamanda kavuştursun Allahım askerine mutluluğunuz her daim olsun :)
Amin canım hepimizin inşallah :) sen nerde oturuyorsun?
manisa da tatlım
askerin nerde yapıyor canım?
çok iyi canım valahi benımkı sıvılde bayan kuaförü kayseri erciyeste eğitim merkezinde otelde subaylar eşleri çocukları flan gelip tatil yapıyolarmış odası var ayrı orda yatıyo btn gün arkdşın telefnunu alıyo mesajlaşıyoruz şmdilik rahat cnım işte de soğukla mücadele ediyo çok komık ama içlik giyiyo ya o gördüğünüz yazlık kamuflaj yerine kışlığı giyiyo :) senınkı çannakkale demydı yanlş mı blıyorum enişte nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?