o karanlık da elbet bir gün aydınlanacak gece kendini güneşe bırakmak zorunda canım bak daha ne 457 lerden 415 lere kızz hemde 15 gün sonra 300 den düşmeye başlıyacaz
Bu KTM olayı ne saçma bir sey ya.
Birliğine gitse bir an önce..
konuş neslim arkndaym :)) hepsini yicez :))
o saçma dedğin ktm askerini koruo ama :S tehlikeli bölgelrden geçcekler onlar onları koruo işte :)
Bu KTM olayı ne saçma bir sey ya.
Birliğine gitse bir an önce..
gaz werme kız delüüü
Gerçekten banada saçma geliyor canım. tek tek gittimi fazla belli olmaz ama hepbirlikte gittimi daha çok dikkat çekerler gibime geliyor yaa bende korktum KTM'ye gidicekmi diye ama Allahtan gitmedi benimki direk sivereke gitti. seninki nerde şuanda canım?
öle demeyn kzlar ya tm imkanlara bişey diemm ama sonçta çatışma terör bölgesi olan yerlere gidiolar dewlet sormlu o askerlerden onların güvnliğini sağlamaları lazm nsl davrndıklaarını bilmiorm ama szn askerlerinizi koruyanda insan ewladı ana kuzusu ve sizin askerlrnz için hergün riskteler herşeye katlanmamz gerek bunada eyw dicez isyan etmenn bi anlamı yok( sağ salim gidip gelsnler sen sadece dua et böle burda kızarak kendini parçalayarak bi sonuç alamazsn
gaz vermessem bitmz kuzum napam :)) baksana topikte hergün isyan var :) zaten öbür topikler gibi canlı değiliz bizim topik anca 5 6 aya canlanır :)) askerlik bitince güler bunlar anca :))
Evet, benimki de oyle diyor. Konvoylari bombaliyorlar falan diyor. Hangisi hayırlı bilemiyorum. :85:
Mardin KTM de.
Yiyecek bir şeyi yok abi, ben nasil sakin olayım.
Kac gundur okuorum ama bisi yazamadim bi turlu.. Gitti sevdicek cok bos kaldi evgitmeden de bizde kaliodu bombos geliyor ev simdi ( usutmusum bi de kipirdicak halim yoktu haftasonu depresif oldum :S
neyse allahtan keyfi yerinde... Moralimi yuksek tutuyorum o sayede.. O ii olsun, ben nasilsa idare ederim ():)
Safaklar atti, hadi hayirlisi) bir gunu daha atlattik :)
ya hatunlar.. ben fenalardayım.. yarimi usta birliğine gönderdiğimden beri uyku yok gözümde.. iki dakika dalıyorum kabuslar görüp uyanıyorum.. sonra toptan gidiyo uyku.. çok özledim ben ya.. böle görüp göndermek de ayrı bi kötüymüş.. sanki yemin töreninden sonra gitmicekmiş gibi geldi.. napcaz bunun çaresi yok ki alış diyorum kendi kendime.. saçmalama diyorum.. yapma diyorum ama boş.. çok özledim ya canım yanıyo nasıl geçer bu zaman.. kızları gördükçe utanıyorum da kendimden.. diyorum herkes yolladı yarini,doğuya batıya kuzeye güneye.. herkes bekliyo.. ayıp diyorum ama yok ya.. nasıl geçicek ya.. deli olucam ne yapsam bilemiyorum.. uğraş bulmaya çalışıyorum bişeler bişeler nereye kafamı çevirsem sanki ordan bakıyomuş gibi bana.. bunu da ne kadar sever, aa bu filmi birlikte izlemiştik hayatın her anında çıkıyo karşıma.. özlüyorum ya çok özlüyorum.. geçmiyor dakikalar saniyeler.. acemilikte arasın diye bakardım şimdi aradığını gördüğümde gözlerimden yaşlar boşanıyor yağmur misali.. telefonu açana kadar geçen o saniyelerde ağlayıp, tekrar sesimi düzeltip hiçbişe yokmuş gibi "canım benim nasılsın" demek imkansıza yaklaşıyor gün geçtikçe.. "beni boşver sen nasılsın,burda öyle yada böyle geçicek zaman" dediği zaman "herşey yolunda tatlım,aklın burda kalmasın" derken kalbime bin bıçak saplanıyor aynı anda.. Çok Özledim diye haykırmak istiyorum artık.. ama daha çook var çok.. böle işte.. kızmayın, kınamayın allahaşkına ama ben çok özledim yaa...
geçmiş olsun handecm şmdi iimisin bari?
yok cnm ya.. bogazim cok fena sis.. nasil iltihaplandiysa kulagima vuruyordu agrisi sabah, haftasonu yalnizdim bende cikip ilac dahi alamadim. Bu sabah aldim ilacimi , caktim 1000lik antibiyotigi gecsin diye bekliyorum :)
su icemiyorum ya gozumden yas geliyor, ne kotu sey su bogaz iltihabi
benimkide her dk telefonda iimisin, ben olsaydim bakardim sana yok bilmemne... ay o uzuluo diye daha cok uzuluyorum.. kafami kaldiramiyorum vallahi, ofiste miiyim ruyada miyim belli degil :S
senden ne var ne yok cnmcim, konusamadik bayadir..
ay ay ay çk geçmş olsn handecim bu hwada nası hsta oldn anlamadmki kuru hwadan nem kapmk olmş sennkidr kontrolunde içseydn ilaç olmasın bide bşi aman çk dikatli olmk lazım ne güzel sennki hssasmş bnm öküzde yk öle şeyler cnm çk sıkkın dokunsan ağlıcm dha doru sbh serwste zor dayandm tmda o arada erkan aradı ağladm brz ama hpsi boşalmadğı içn dha çk boğuluorm dün karacaya grdm okdr güzel bi takım beğendmki hele psta tabakları çk süperdi özel kutusunda falan böle özel tasarım erkan olmadn karar wermedm dha doru herşyi onsz aldğm içn artk bşi almk istemiorm onsz klmadı hewesm yani sinirlerim çk bozuk anlıcğn üniwe gtti snra iş içn çekti gtti şmdi askerlk onun adıyla yaşamktan surati olmadn yaşamktn çk sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?