hepinzin msjlarını okudum en az bnm kadar üzülüp sewndiğinize emnm canlarım bnm yha iiki varsnz iiki burası var yoksa kafayı yeriz hrlde :))) inş. rabbm sizdende böle msjlar gelmesini nasp eder rahat raht tatl gibi yapar gelrler askerlklerini inş..sağ salim gelip bzm olurlar inş. insan olmk çok değişik yha sabh onu gönderdm akşma kdr ağladm akşm sesini duydm güsel haberlerni aldm sabaha kdr uyumadm mutlulktan salk gibi gezdm ortlarda :) bide dün bnm arkdşn sewglisnn askere gtceğini öğrndm sonra dedim çok şükür biz 400 leri bitrcz o anı bida yaşmcz ilk günkü halimi htrlamak bile istemiorm neydi o halmz yha bi yarılasak şu askerliği hepmz bu zmnlrımıza gülcez :)) gülmk istyrm artk yhaa bide sizden bişey istcm kızlr biliorm hepimz btn askerlr için dua edioz ama bunu birazck özel tutarsanz sewnrm elifin (brrk) askeri %99 doğuya çıkck bilecik söğütte elifim mafoldu dua etmkten sizde dua edin nolur pis yere düşmesn( bunu cani gönülden yapan herkesden allah razı olsn :))
elif arkadaşla hç tanışmadm ama bnmki çanakkalede askerlik yaparkn şoför olarak seçildi bileciğe gitckti oda aynı şekilde hep duyuorm bileck g.doğuya gönderio die şırkılıodm ağlamktn ama naptm burdan sölemk nekdr doru bilmiorm ama 4444 tefriciye dua yaptk kaynanamlar we bz bol bol dua ettm onun dışında amme yasin....ne dua görürsem okudum namazlar kıldm çk dua ettm gtmesine 2gn kala göndermediler nişanlımı bide nişanlım yapılı uzun zayıf geçmişine bakmşlar askeri okulu kazandğınıda görünce komutanlar tim alcz sni ddiler ama ddm ya 2gn kala iptal oldu nişanlım gtmedi 3kişilerdi 2si gtti ama onlardanda hbr alıo çk rhtlarmış