günaydın güzeller
esracım 200leri gördük ama ben hala alışamadım günler geçmez oldu sanki moralim bozuluyor valla artıkk görmeye görmeye yüzünü unutacam çok zormuş asker beklemek valla ben şahsen cok zorlanıyorum
ŞAFAK :267
günaydın kızlar. evet malesef daha çok var. ama ben alıştım sanırım artık moralim bozulmuo. çok da yoğunum düşünmeye fırsatım olmuo ondan da olabilir.
şafak:293-5 gitmeme çok az kaldı
düşünence heyecanlanıyorum valla
inş bi aksilik olmaz da gidebilirim. alyansı kırılmış sevdiceğimin alyans aldım ona :16
bi de börek çörek yapacağım kısmetse.
canım doğru diosunda ben cok sansızım bi kez bile göremedim valla çok ihtiyacım var aslında ona kafamı dagıtamıyorum elim kolumda baglı imkan olsa koşup gitcem valla ona ama yok inş su yaz bi gecerse demi bitecek
bende çok bişe yapmıcam içeriye yiyecek sokmak yasakmış. tadımlık götürcem yine de
tam da bu haftasonu dersanede sınav varinş ikisini de ayarlayabilirim.
bakalım bende bizimkilere daha gideceğimi sölemedim. cuma günü söylemeyi planlıyorumkızacaklar ama napiim..
110 gün üstüne görüşmüş olcaz valla biriyle beraber olduğumu unutcam yoksa
bende sölemicektim ama yaş 25 olmuş bu yaştan sonra gizli saklı işler yapmak istemiyorum başıma bişe gelebilir vs. yalan sölemek istemiyorum artık. biraz söylenecekler ama gitmeme engel olamazlar. yemin törenine de gitmiştim ankaraya ailesi ile birlikte o zamanda sölendiler ama gittim. yatılı da kalmıyorum aynı günde gidip döncem. o yüzden sölicem. tekrar yazarım size yediğim fırçalarısendeki de ii cesaret kız.
yani ben sölemeden gidemezdim. çok huzursuz olurum. hem ii olur babam bırakır havaalanına
Nişanlı olmanın en güzel yönlerinden biride bu olsa gerek...
Rahat rahat gidip görebiliyosun.
Benim balım batıda olsaydı ben en az ayda bir mutlaka giderdim tertiplerim.
yaa öle olur sölemezsen
bende izmiri hiç bilmiorum umarım aksilik olmadan gider gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?