91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

aynen benim de öyle bizimde bütçe sorunumuz var

bende salonda yapmak istiyorum, davetiyem bile belli şimdiden olmadı kredi çekerim ama yapıcam Allah nasip ederse hayalimdeki gibi

aynen benim de öyle bizimde bütçe sorunumuz var

Bende salonda yapmak istiyorum, davetiyem bile belli şimdiden olmadı kredi çekerim ama yapıcam allah nasip ederse hayalimdeki gibi

allah yardımcınız olsun inşallah zor ben kendimi düşünemiyorum :18:

allah yardımcınız olsun inşallah zor ben kendimi düşünemiyorum :18:

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah..

o günler gelsinde bazen diyorum artık olsunda hayalimdeki gibi olmasın yeterki biz birlikte olalım ailelerimiz anlaşabilsin gerisi umrumda değil

ama hani hayallerde işte bir sürüüüü

.

ben kredi çekmek istemiyorum çünkü ev için kredi ödeyeceğiz zaten bi de onun için kredi ödeyemem.
ama en az davetiye şeker salon için 5 bın tl lazım. para bırıktıreyım bari

ben kredi çekmek istemiyorum çünkü ev için kredi ödeyeceğiz zaten bi de onun için kredi ödeyemem.
ama en az davetiye şeker salon için 5 bın tl lazım. para bırıktıreyım bari

evet benimde abartıya kaçmazsak davetiye salon 5 - 6 bin tl buluyor
bende para biriktiriyorum, çeyiziminde tam olması lazım, Allah yardımcımız olsun ya
bakalım o günler gir gelsin de yaparız Allahın izniyle..

.

ooo bizim kızlarr nişan merasimine dalmışlar bende katılayım bari valla ben her ay maasımla ceyiz düzüyorum eksik bitmiyor valla eksizsiz olsun istiyorum acıkcası bende o gelmeden kıyafetleri mobilyaları hep ayarlamak istiyorum allah yuva kurana yardım edermiş ama elbet olacak kızlar napalımmm

şafak :270

Son düzenleme:
allah büyük diyip yolumuza bakcaz artık yoksa moralim bozuluo valla
ben hem iş hem dersane beraber götürmeye çalışıyorum ama yapamıyorum sanırım annem de çalışıyor çünkü çok yoğun çalışıyor evde de ev işi yapıyorum ders çalışmaya hiç vaktim kalmıyor. sanırım işten çıkmam gerekecek. hiç de para biriktiremicem ama ne yapalım artık bi hedefim var.

şafak: 296-8

evet canım bende öyle yapıyorum heray bişeyler alıyorum benim herşeyim tamam gibi,
bir kaç tane daha nevresim takımı da aldım mı oyle küçük bişeyim kalmıyorum işte bi tek yatakodası halısı mutfak alısı ve onların tülleri gibi büyük şeyler kalıyor onlar içinde ev eşya belli olmadan alamayacağımdan para biriktirmem gerekiyor,
ama eksik hiç bitmiyor ben anne tamam dedikçe o şuda var buda var deyip daha çooook alınacak şey oldugunu hatırlatıyor

şüpesiz Allah ev kurana yardım eder, bende inanıyorum buna

Allah yardımcın olsun canım, inşaAllah istediğin gibi sınavı kazanıp muvaffak olursun ..
benim çok şükür işim güzel çalışıyorum çalışmasaydım herşey çok zor olurdu

saol canım. bende memnunum aslında ama maaşım az 900 tl alıorum suanda asagı yukarı. memur olursam en az 1600 alıcam kısmetse hatta kendı bolumumden atanırsam 2100 falan alıolar. o yüzden kpss benim için çok önemli. inş kazanırım

benimde çok yüksek değil maaşım aslında benim bölümüm teknik kpss ile atansam bende 2000 tl ye yakın maaş alırım ama işte

inşaAllah kendi bölümünde atanırsın..

ilerde bu kdr fırsatım olmaz. evlılık cocuk derken. sımdı atandım atandım yoksa olmaz yani. sevgilim de teknik bölüm onun da atanmasını istiyorum kısmet :44:

ilerde bu kdr fırsatım olmaz. evlılık cocuk derken. sımdı atandım atandım yoksa olmaz yani. sevgilim de teknik bölüm onun da atanmasını istiyorum kısmet :44:

evet evlendikten sonra olmaz..
birde sevgililerimiz vardı değil mi
benimkide geldikten sonra iş bulacakkk ...
askerlik bitisin istiyorum ama bir yandan düşününce askerden sonra neler olacak korkuyorum da ya :s

süreç nasıl işleyecek acaba..
292 gün daha bunları düşünmekle geçecek..

.

aynen canım bende aynılarını düşünüyorum en kötü eski işine dönecen patronu dönmek istersen dönebilirsin demişti kaç yıl orda çalıştı. ama işte o zaman maddi olanaklarım biraz daha kısılmıs olacak. onu istemediğimiz için kpss ye hazırlanmaya çalışıyoruz. ıns olur

sizin yine bir sürü seçeneğiniz var, bizim eski işine devam etmesi gibi bir olasılık yok malesef

yeni bir iş bulması gerekiyor nasıl olacak hiç bilmiyorum..

hayırlısıyla gelsinlerde artık iş meselesini de hallederiz...

aynen hayırlısı olsun. ben zaten arada telefonda soyluorum şimdi tatildesin kıymetini bil. gelince iş di ev di mobilyaydı derken ekonomi uzmanı olacaksın

aynen hayırlısı olsun. ben zaten arada telefonda soyluorum şimdi tatildesin kıymetini bil. gelince iş di ev di mobilyaydı derken ekonomi uzmanı olacaksın

evet aynen öyle, şimdi tatildeler gelsinler artık hem ekonomi uzmanı hem hayat uzmanı olmaları gerekecek birrazcık

ben şuan çeyiz di nişandı,
çeyizi tamamlamaktan nişan için araştırma yapmaktan hesap yapmaktan, bubnların hesaplarını düşünmekten kafamm başka çalışmaya başladı :111: :111: :111: :111:

geldikten sonra biraz daha rahatlarım..

evet birinin ucu birine değmio dün akşam annemle konuştum. en az 5 bın tutuo bende ısı bırakcam evde yaparız dedım. biz oderız sen bunları kafana takma dedi sağolsun. allah razı olsun ama yine de yük oluşturmak istemem.

evet , karşı taraf ne kadar anlayışlı olursa olsun kendime düşen görevlerimi yapmak istiyorum bende
Allah nasip ederse herşeyimi gücüm yettiği kadar iyisinden yapacağım..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…