sorma aynen bende tüm detayları düşünüyorum ama bütçemiz de kısıtlı tabi.. annemde dışarda yapmak istiyo bakalım nolcak
hatta bugün davetiye ve nişan şekeri de yaptırmak istiyorum onlara baktım biraz. zor valla inş altından kalkabiliriz
aynen benim de öyle bizimde bütçe sorunumuz var
Bende salonda yapmak istiyorum, davetiyem bile belli şimdiden olmadı kredi çekerim ama yapıcam allah nasip ederse hayalimdeki gibi
allah yardımcınız olsun inşallah zor ben kendimi düşünemiyorum :18:
ben kredi çekmek istemiyorum çünkü ev için kredi ödeyeceğiz zaten bi de onun için kredi ödeyemem.
ama en az davetiye şeker salon için 5 bın tl lazım.para bırıktıreyım bari
ooo bizim kızlarr nişan merasimine dalmışlar bende katılayım bari valla ben her ay maasımla ceyiz düzüyorum eksik bitmiyor valla eksizsiz olsun istiyorum acıkcası bende o gelmeden kıyafetleri mobilyaları hep ayarlamak istiyorum allah yuva kurana yardım edermiş ama elbet olacak kızlar napalımmm
şafak :270
allah büyük diyip yolumuza bakcaz artık yoksa moralim bozuluo valla
ben hem iş hem dersane beraber götürmeye çalışıyorum ama yapamıyorum sanırım annem de çalışıyor çünkü çok yoğun çalışıyor evde de ev işi yapıyorum ders çalışmaya hiç vaktim kalmıyor. sanırım işten çıkmam gerekecek. hiç de para biriktiremicem ama ne yapalım artık bi hedefim var.
şafak: 296-8
saol canım. bende memnunum aslında ama maaşım az 900 tl alıorum suanda asagı yukarı. memur olursam en az 1600 alıcam kısmetse hatta kendı bolumumden atanırsam 2100 falan alıolar. o yüzden kpss benim için çok önemli. inş kazanırım
ilerde bu kdr fırsatım olmaz. evlılık cocuk derken. sımdı atandım atandım yoksa olmaz yani. sevgilim de teknik bölüm onun da atanmasını istiyorum kısmet :44:
aynen canım bende aynılarını düşünüyorum en kötü eski işine dönecen patronu dönmek istersen dönebilirsin demişti kaç yıl orda çalıştı. ama işte o zaman maddi olanaklarım biraz daha kısılmıs olacak. onu istemediğimiz için kpss ye hazırlanmaya çalışıyoruz. ıns olur
aynen hayırlısı olsun. ben zaten arada telefonda soyluorum şimdi tatildesin kıymetini bil. gelince iş di ev di mobilyaydı derken ekonomi uzmanı olacaksın
evet birinin ucu birine değmio dün akşam annemle konuştum. en az 5 bın tutuo bende ısı bırakcam evde yaparız dedım. biz oderız sen bunları kafana takma dedi sağolsun.allah razı olsun ama yine de yük oluşturmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?