• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Şafak : 289

:72::72::72:

300'lere Gelmenin hayalini yaşarken.. 200'lerde yüzüyorum şuan :12:
Çok Şükür Bugünleride Gördük..
Biran evvel 100'lere girmek İstiyorum Allahın İzniyle..

:72:

Yeni Bir Haftaya Başlıyoruz..
Hemen Geçer Gider İnşaAllah

:54:

.​

Son düzenleme:
günaydın güzeller
esracım 200leri gördük ama ben hala alışamadım günler geçmez oldu sanki moralim bozuluyor valla artıkk görmeye görmeye yüzünü unutacam çok zormuş asker beklemek valla ben şahsen cok zorlanıyorum

ŞAFAK :267

günaydın güzeller
esracım 200leri gördük ama ben hala alışamadım günler geçmez oldu sanki moralim bozuluyor valla artıkk görmeye görmeye yüzünü unutacam çok zormuş asker beklemek valla ben şahsen cok zorlanıyorum

ŞAFAK :267

Günaydın Canım..
canım moralini yüksek tutmaya çalış evet önümüzde koskoca 60 lar 80 ler var.. onlar bitecek sonra tekrar 190 lardan başlayacağız..
geçmez gibi amam yapacak hiç bişey yok..

geçecek :72:
Şu yazı bir atlattık mı tamamdır zaten :12:
bir dahaki kış yanımızda olacaklar :12:

.

Son düzenleme:
günaydın kızlar. evet malesef daha çok var. ama ben alıştım sanırım artık moralim bozulmuo. çok da yoğunum düşünmeye fırsatım olmuo ondan da olabilir.

şafak:293-5 gitmeme çok az kaldı :52:

günaydın kızlar. evet malesef daha çok var. ama ben alıştım sanırım artık moralim bozulmuo. çok da yoğunum düşünmeye fırsatım olmuo ondan da olabilir.

şafak:293-5 gitmeme çok az kaldı :52:

bende alıştım :31:
moralimi bozmuyorum :12:

hem bu sırada bende çeyiz ve nişan hazırlığımı yapacağım için ne kadar uzun olursa o kadar güzel yaparız işte :12:

çok az kalmış canım :nazar:
heycan doruktadır şimdi :52:

.

düşünence heyecanlanıyorum valla :52:
inş bi aksilik olmaz da gidebilirim. alyansı kırılmış sevdiceğimin alyans aldım ona :16
bi de börek çörek yapacağım kısmetse.

canım doğru diosunda ben cok sansızım bi kez bile göremedim valla çok ihtiyacım var aslında ona kafamı dagıtamıyorum elim kolumda baglı imkan olsa koşup gitcem valla ona ama yok inş su yaz bi gecerse demi bitecek:16:

Son düzenleme:
düşünence heyecanlanıyorum valla :52:
inş bi aksilik olmaz da gidebilirim. alyansı kırılmış sevdiceğimin alyans aldım ona :16
bi de börek çörek yapacağım kısmetse.

olmaz inşaAllah canım :16:
ben geçen hafta yolladığım kolinin içerisine elimle yaptıgım bişeyler koymak istedim fakat, ablasının o güzel vişneli tartlarından sonra benim yaptıklarımı beğenmez diye hazır sevdiği şeylerden aldım çikolata fln işte :31: :1:

canım doğru diosunda ben cok sansızım bi kez bile göremedim valla çok ihtiyacım var aslında ona kafamı dagıtamıyorum elim kolumda baglı imkan olsa koşup gitcem valla ona ama yok inş su yaz bi gecerse demi bitecek:16:

imkan olsa herbirimiz koşup koşup gideceğizz..
evet canım hayırlısıyla şu yazı bir atlattık mı bitiyor Allahın izniyle..

böyle düşündüğüm için sabah kalktım mis gibi güneşş bir seviniyorum bir seviniyorum yaz geldi diye :27:
annem diyo kızım güneş var ama soguk niye seviniyosun, diyorum olsun anne güneşi gördüm ya o bana yeter :37:

bende çok bişe yapmıcam içeriye yiyecek sokmak yasakmış. tadımlık götürcem yine de :56:
tam da bu haftasonu dersanede sınav var :47: inş ikisini de ayarlayabilirim.
bakalım bende bizimkilere daha gideceğimi sölemedim. cuma günü söylemeyi planlıyorum :53: kızacaklar ama napiim..
110 gün üstüne görüşmüş olcaz valla biriyle beraber olduğumu unutcam yoksa :52:

bende çok bişe yapmıcam içeriye yiyecek sokmak yasakmış. tadımlık götürcem yine de :56:
tam da bu haftasonu dersanede sınav var :47: inş ikisini de ayarlayabilirim.
bakalım bende bizimkilere daha gideceğimi sölemedim. cuma günü söylemeyi planlıyorum :53: kızacaklar ama napiim..
110 gün üstüne görüşmüş olcaz valla biriyle beraber olduğumu unutcam yoksa :52:

bizimkiler hayattaaaaaa izin vermzlerdi bende zaten söylememiştim gittiğimde :53: :1:
çok fenayııımmm :12:

en son gördüğümden bu yana 3 gün sonra 60 gün olacak :31:

.

bende sölemicektim ama yaş 25 olmuş bu yaştan sonra gizli saklı işler yapmak istemiyorum başıma bişe gelebilir vs. yalan sölemek istemiyorum artık. biraz söylenecekler ama gitmeme engel olamazlar. yemin törenine de gitmiştim ankaraya ailesi ile birlikte o zamanda sölendiler ama gittim. yatılı da kalmıyorum aynı günde gidip döncem. o yüzden sölicem. tekrar yazarım size yediğim fırçaları :52: sendeki de ii cesaret kız.

bende sölemicektim ama yaş 25 olmuş bu yaştan sonra gizli saklı işler yapmak istemiyorum başıma bişe gelebilir vs. yalan sölemek istemiyorum artık. biraz söylenecekler ama gitmeme engel olamazlar. yemin törenine de gitmiştim ankaraya ailesi ile birlikte o zamanda sölendiler ama gittim. yatılı da kalmıyorum aynı günde gidip döncem. o yüzden sölicem. tekrar yazarım size yediğim fırçaları :52: sendeki de ii cesaret kız.

Ya sorma hasret başa vurunca işte cesaret tavan yapıyor :37: :37: :12:
Vardır Bi Hayır, Rabbim Nasip Etti Gitmeyi :31:

ama şimdi düşünüyorum hangi akılla gittim hiç bilmiyorum :53:

Nişanlı olmanın en güzel yönlerinden biride bu olsa gerek...
Rahat rahat gidip görebiliyosun.
Benim balım batıda olsaydı ben en az ayda bir mutlaka giderdim tertiplerim.

Nişanlı olmanın en güzel yönlerinden biride bu olsa gerek...
Rahat rahat gidip görebiliyosun.
Benim balım batıda olsaydı ben en az ayda bir mutlaka giderdim tertiplerim.

ben nişanlı da olsam babamlar yollmazdı beni zaten adaşım :31:
benimki batı da ama gidemiyorum işte :31:

yaa öle olur sölemezsen :52::20:
bende izmiri hiç bilmiorum umarım aksilik olmadan gider gelirim.

pişman değilim yine olsa yine giderdim :10: :30:
aman canım neyini bileceksin ki zaten artık şehirler ararsı gitmek çocuk oyuncagı ineceğin yeri biliyorsun yani eskisi gibi cahillik te yok ki :6:

hiç bişey olmdan gider gelirsin sorunsuz :103:

bizde de nişanlı olsak öyle izin vermezler ama ben işte kavga gürültü izni koparıyorum. bi de yaş 25 iş güç sahibi olunca pek ses edemiolar. kaçarım yoksa heeee :4:
zaten uçakla gitcem de tugay biraz ters yerde orayı rahat bulabilirim inş. neyse görcez. havalarda güzel gidiyor inş. çok güzel olur haftasonu izmir.

ohh bizsiz devam edin topiğe şun lara bak şunlara bende dün aşkıma dedim ne olur gel diye askım diyor burda 1 saat daha beklemek istemiyorum açıkcası diyorr valla su askerliği görmeden bitirirsek heralde bize bundan sonra bişey olmaz sınavımızı başarıyla atlatmıs oluruz :34::52:

şafak :265 teyyyy :72::21:
kavuşcaz inş :29:

Kızlar..
Hepinize Günaydınlar..

Şimdi Size Ne Anlatacağımm :75:

Şimdi Bildiğiniz Üzere Geçen Hafta Burda da Anlatmıştım, Askerime Bir Kargo Göndermiştim..
Beğenilmiş ve NeticesindeAskerim Bende Sana Bi Hediye Hazırlatıyorum ve Salı Günü Kadıköye Gidip Oradan Alacaksın Dedi..
Neden Yaptın Gerek Yoktu Desemde Sözümü Dinler mi Hiç?

Neyse İşte Dün Mesajlaşıyorduk Sabah Öğlene Doğru Telefonu Kapandı İş Çıkışı da Ben Gidicem Kadıköye ama Güya Bana Tarif Edecek Msj Msj Nereden Alacağımı,
Telefonu Kapandı Ben İşten Servisle Kadıköye Gideceğim Telefonu Kapanınca Sinirlendim Epey Gitmesem mi Diye de Düşündüm.. Tam Servisi Beklerken Telefonunu Açmış Mesaj Gönderdi Bana - Esra Nerdesin Ümraniyeye Git.. Diye..

Bende Kızarak İyi Tamam Dedim..
Yola Mesajlaştık Hep - Sana Tarif Edicem Dedi Bende Zaten Tripliyim Sinirlendim İyi tamam Dedim ..
Çok Sinirlendim Hem nereye gideceğimi bilmiyorum hem hediye ne merak ediyorum hem telefonunu kaç saat kapattı deli oldum :47:

Neyse Ümraniye Küçüksuda Servisten İndim, Hızlıca Çarşıya Doğru Yürüyorum..
Bu arada indim Yürüyorum Diyede Mesajımı Attımm..

Neyseee Hızlı Hızlı Yürürken, Sol Tarafımdan bir çiçekk gözüktü, kafamı çevirmemle Emremi Görmem Bir Oldu.. :78:

Şok Oldum Resmen..
Emre Karşımdaydı..
Bi Kaç Dakika Anlamadım Dur Senkimsin Falan Oldum :53::53::53:

Velhasıl Kızlar,
Emrem Bana Süpriz Yapmış.. :69:

Şuan Hala Daha Onun Burda Olduğuna İnanamıyorum..

Çok Güzel ama Tekrar Gidecek :31:

Şimdilik Bu Kadar ..

♥ ♥ ♥

emresra
Şubat
2012©

Son düzenleme:
Back