Kızlar..
Hepinize Günaydınlar..
Şimdi Size Ne Anlatacağımm
Şimdi Bildiğiniz Üzere Geçen Hafta Burda da Anlatmıştım, Askerime Bir Kargo Göndermiştim..
Beğenilmiş ve NeticesindeAskerim Bende Sana Bi Hediye Hazırlatıyorum ve Salı Günü Kadıköye Gidip Oradan Alacaksın Dedi..
Neden Yaptın Gerek Yoktu Desemde Sözümü Dinler mi Hiç?
Neyse İşte Dün Mesajlaşıyorduk Sabah Öğlene Doğru Telefonu Kapandı İş Çıkışı da Ben Gidicem Kadıköye ama Güya Bana Tarif Edecek Msj Msj Nereden Alacağımı,
Telefonu Kapandı Ben İşten Servisle Kadıköye Gideceğim Telefonu Kapanınca Sinirlendim Epey Gitmesem mi Diye de Düşündüm.. Tam Servisi Beklerken Telefonunu Açmış Mesaj Gönderdi Bana - Esra Nerdesin Ümraniyeye Git.. Diye..
Bende Kızarak İyi Tamam Dedim..
Yola Mesajlaştık Hep - Sana Tarif Edicem Dedi Bende Zaten Tripliyim Sinirlendim İyi tamam Dedim ..
Çok Sinirlendim Hem nereye gideceğimi bilmiyorum hem hediye ne merak ediyorum hem telefonunu kaç saat kapattı deli oldum
Neyse Ümraniye Küçüksuda Servisten İndim, Hızlıca Çarşıya Doğru Yürüyorum..
Bu arada indim Yürüyorum Diyede Mesajımı Attımm..
Neyseee Hızlı Hızlı Yürürken, Sol Tarafımdan bir çiçekk gözüktü, kafamı çevirmemle Emremi Görmem Bir Oldu.. :78:
Şok Oldum Resmen..
Emre Karşımdaydı..
Bi Kaç Dakika Anlamadım Dur Senkimsin Falan Oldum
Velhasıl Kızlar,
Emrem Bana Süpriz Yapmış..
Şuan Hala Daha Onun Burda Olduğuna İnanamıyorum..
Çok Güzel ama Tekrar Gidecek
Şimdilik Bu Kadar ..
♥ ♥ ♥
emresra
Şubat
2012©
ayyy kızlar babam izin verdibirşey demedi çok enteresan
sıyırmak üzereyim sanırım
ayyy kızlar babam izin verdibirşey demedi çok enteresan
sıyırmak üzereyim sanırım
Bizm kızlar yine mızmızlanmaya başlamışş galibaHalinize şükredin yavyulayımm benm askerim gibi sıcak çatışmalara girenler var ki benmkinin taburundan bi asker şehit oldu düşünün psikolojisini bana operasyondan döndüm diyene kadar geceleri uyku yok ama nolursa olsun hasret zor beklemek zor tabii ki. Allah tez zamanda hepimizi kavuştursunn Aminnn
Güzel şafak tatlı şafak 284
Artık şafakla barıştım o yüzden o da güzel güzel azalıyo galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?