• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ayyyy çok güzelmiş yaaaa gözün aydın esra. kısa da olsa yakından görmek başka bişi. :nazar:
bende haftasonunu bekliyorum :52:
şafak: 291-3:nazar::72:

Kızlar..
Hepinize Günaydınlar..

Şimdi Size Ne Anlatacağımm :75:

Şimdi Bildiğiniz Üzere Geçen Hafta Burda da Anlatmıştım, Askerime Bir Kargo Göndermiştim..
Beğenilmiş ve NeticesindeAskerim Bende Sana Bi Hediye Hazırlatıyorum ve Salı Günü Kadıköye Gidip Oradan Alacaksın Dedi..
Neden Yaptın Gerek Yoktu Desemde Sözümü Dinler mi Hiç?

Neyse İşte Dün Mesajlaşıyorduk Sabah Öğlene Doğru Telefonu Kapandı İş Çıkışı da Ben Gidicem Kadıköye ama Güya Bana Tarif Edecek Msj Msj Nereden Alacağımı,
Telefonu Kapandı Ben İşten Servisle Kadıköye Gideceğim Telefonu Kapanınca Sinirlendim Epey Gitmesem mi Diye de Düşündüm.. Tam Servisi Beklerken Telefonunu Açmış Mesaj Gönderdi Bana - Esra Nerdesin Ümraniyeye Git.. Diye..

Bende Kızarak İyi Tamam Dedim..
Yola Mesajlaştık Hep - Sana Tarif Edicem Dedi Bende Zaten Tripliyim Sinirlendim İyi tamam Dedim ..
Çok Sinirlendim Hem nereye gideceğimi bilmiyorum hem hediye ne merak ediyorum hem telefonunu kaç saat kapattı deli oldum :47:

Neyse Ümraniye Küçüksuda Servisten İndim, Hızlıca Çarşıya Doğru Yürüyorum..
Bu arada indim Yürüyorum Diyede Mesajımı Attımm..

Neyseee Hızlı Hızlı Yürürken, Sol Tarafımdan bir çiçekk gözüktü, kafamı çevirmemle Emremi Görmem Bir Oldu.. :78:

Şok Oldum Resmen..
Emre Karşımdaydı..
Bi Kaç Dakika Anlamadım Dur Senkimsin Falan Oldum :53::53::53:

Velhasıl Kızlar,
Emrem Bana Süpriz Yapmış.. :69:

Şuan Hala Daha Onun Burda Olduğuna İnanamıyorum..

Çok Güzel ama Tekrar Gidecek :31:

Şimdilik Bu Kadar ..

♥ ♥ ♥

emresra
Şubat
2012©

Aaaaayyy bayıldımmm muhteşem bir sürpriz bu adaşımmm, çok ama çok sevindimmmmm... Allah mutluluğunu bozmasın.
Süper olmuş yaa, harika bir sürpriz :1:

ayyy kızlar babam izin verdi :52::52::52: birşey demedi çok enteresan :52::52:
sıyırmak üzereyim sanırım :52::52:

Allaaaaaahhh ne güzel haberler yaa, sabah sabah içimi açtınız bacılar :1:
Çok sevindim canoo, hadi bakalım güle güle git gel:)

Allaaaaaahhh ne güzel haberler yaa, sabah sabah içimi açtınız bacılar :1:
Çok sevindim canoo, hadi bakalım güle güle git gel:)
[/QUOTE]

tak ederım kader ortaklarım :1::16: içimi bi heyecan kapladı. hadi bakalım :10::77:

EsRA valla emren cok güsel süpriz yapmıs izne geldi yani ayyy hemen boynuna atlasaydın valla ne kadar mutlu olabileceğini takmin ediyorumm canm çok güsel:13:

Son düzenleme:
evet nişanlı değiliz ama tanışmışlardı. yani gelince nişan vs olcak. ailede herkes bilio zaten :34: sadece henüz resmiyete dökülmedi.
yazın geldiğinde aile tanışması yapmayı planlıyoruz. mustakbel kayınvalidem tanışalım artık kızım çok uzatmayın dedi. bi de annem söledi ben sölemedim yumuşarat söledi herhalde :32:

günaydın canlarrr napıosunuz
canım seninde tanısma zamanın gelmiş geçiyor git bak bakalım nasıl bi ailede gelin olacaksın demi ama sanslısın bak yanına gidebileceksin keşke bende gitsem kıskandım şimdi :50:

şafak : 264 :72: gel teskere gel teskere

Son düzenleme:
ben onlarla tanıştım zaten. o da bizimkilerle tanıştı. sadece aileler birbirini tanımıo biraz garip :1:
ay evet çok heyecanlıyım. pazarı iple çekiyorum. kesin cumartesi uyuyamam.

şafak: 290-2 bu arada 90 ları da yedik ohhh :21::72::nazar:
yarın 289 olacak. gel 230 gel gel gel :1:

heyoooooooo bizim tertip nerde ya esra da kayıplarda bizim topik düşüsde saymayımı bıraktınız canlar yaaa:3:

şafak :263 :72:

valla ya kimse uğramıyor. bi selam verin bari. :47:
ben bi daha pazartesi anca gelirim kısmetse :52:
şafak: 289-1 çok güzel bi şafak oldu bu. hem 90 lardan düştük hem de bi yarın kaldı aşkımaq kavuşmama. :29::21:

sizlerde durumlar nasıl bakalım.

Selam devrelerimmmm,
Çok sıkılıyorum kızlar yaaaaaaaaa :( Şu şafak bitse artık, yarim gelse... ooofff... hem bunalımım hep..
Dün çarşıya çıkmıştı kameradan gördüm. Öyle bal'dıki...

Şafak: 285

selamlaar tertipleer nasıl gidiyor diyecem ozlem tavan yapmıs durumda hepimizdee 6 ayımız bitiyor bu buyuk mutluluk teselli ben ekimden beri goremedim nişanlımı temmuz basında gelcek 10 gun yasayan olu gbi olduk yahuu yıllardan beri gormuyorum gibi yolun yarısı gozuktu neredeyse allah kısa zamanda kavusturmayı nasip eder inşallaaaaaaaah:72:

günaydın kızlar öylede böylede bitecek ben de zor zorlanıyorum ama elimizden baska ne gelirki sabır sabır sabırr bende kamerada gördüğümle yetiniyorum su an nişan konumuz var izine gelse nişan mı yapsak telasındayız ikimizde dayanamıyoruz valla ne olacaksa hayırlısı olsun tabi:nazar:

şafak : 262 şafak :72:her gün atıyorrr gel askerimm artık ya:43::43:

Bizm kızlar yine mızmızlanmaya başlamışş galiba :40: Halinize şükredin yavyulayımm benm askerim gibi sıcak çatışmalara girenler var ki benmkinin taburundan bi asker şehit oldu düşünün psikolojisini :( bana operasyondan döndüm diyene kadar geceleri uyku yok :50: ama nolursa olsun hasret zor beklemek zor tabii ki. Allah tez zamanda hepimizi kavuştursunn Aminnn :16:

Güzel şafak tatlı şafak 284 :72:
Artık şafakla barıştım o yüzden o da güzel güzel azalıyo galibaa :16:

Bizm kızlar yine mızmızlanmaya başlamışş galiba :40: Halinize şükredin yavyulayımm benm askerim gibi sıcak çatışmalara girenler var ki benmkinin taburundan bi asker şehit oldu düşünün psikolojisini :( bana operasyondan döndüm diyene kadar geceleri uyku yok :50: ama nolursa olsun hasret zor beklemek zor tabii ki. Allah tez zamanda hepimizi kavuştursunn Aminnn :16:

Güzel şafak tatlı şafak 284 :72:
Artık şafakla barıştım o yüzden o da güzel güzel azalıyo galibaa :16:

Oooofff Allah ailesine sabır versin o şehidimizin...
Sevdiceğinin ve tüm askerlerimizinde yardımcısı olsun gülüm...

Güzel şafak tatlı şafak canım şafak he :52::52::52:

Kısa Bir Aradan Sonra, Selam Kızlar..

Sevgilimin Burda Olma Sebebiyle Pek Uğrayamadım..

Bugün Gönderdim Sevgilimi..
Bi Daha İzne Gelmesini İstemiyorum.. İlk gidişinden Daha da Acıydı..
Dedim Ona Bi Daha Geldiğine Göndermem Seni..

Off..

Öyle İşte Kızlar..
Şu askerlik Bir Bitseydi de, Hayırlısıyla Kavuşsaydık ya ...

.

Herkese Günaydın Kızlar :116:

Yeni Bir Haftaya Başlıyoruz :116:

İstanbul'da Hava Yağmurlu ama Olsun :)

Berekettir, Yağmur :)

.

selam kızlarrr....:16::52: herkese sevgi dolu öpücükler :16:
sevdiğimi gördüm çok mutluyum :21: görmek çok iyi oldu. birgün biteceğine artık inanıyorum, kendimi avutmuyorum. moralimiz yüksek. :24:
suprus yaptım ona o benı otogardan alacagını bılıodu ben tugaya gıttım. sok oldu :53: nası buldun dıo dedım ben bulurum :52:
z.yaglı sarma goturdum komutanlar vs hepberaber yemısler cok beenmısler. :17:
ızmır gusel aynı ıstanbula benzıo hıc farkı yok. hiç yabancılık çekmedim. :27:
kısmetse bi daha mayıs sonunda görüşcez izne gelcek.

şafak: 286-90 :nazar::72:

Back