91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

inşaAllah ya düşününce çok heycan veriyor,
birdahaki sevgililer gününde sevgililerimizzzle olacağız Allah'ın izniyle

bi gelseydi o günler ya ..
olsun bunada şükür işte

Kuzular hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..
Allah bidahaki sevgililer gününde sevdiceklerimizle elele olmayı nasip etsin bize...

iyiyim esracım sen nasılsın bi sen bide ben varız sabahları zaten buırda

bende işte çok şükür iyiyim
Kar Yağdı Yine Mutluyuz, Umutluyuz
şafak sayıyoruz işte öyleee

evet bizim topik ağır ilerliyor birazzz

Son düzenleme:
günaydın kızlar iiyiz allaha şükür. burda kar falan yok yağmur da az yani. evet bizim topik pek bi hareketsiz. 4-5 kişi çevirioruz arada yazanlar hariç. sonlara doğru gelirler herhalde

dün çok güzeldi hala etkisindeyim. benim hediyemi almamış ama bakalım belki bugün alır.
şafak: 298-10 görmeme 10 gün kaldı uff

ne yaptıki sana

çiçek göndermiş beyaz gül en sevdiğimden :111:
içine de çok güzel yazı yazmış çok duygulandım
hiç beklemiodum ne ara ayarladıysa çok mutlu oldum.
çiçekten ziyade bu durumda bile düşünmesi çok duygulandırdı beni.

Tabii kuzum yaa arkadaşlar anlıyorum deseler de tam anlamıyolar biliyorum :) ama siz bu derdin içindesiniz ben ne yaşadıysam sizde yaşıyosunuz o özlemi o açıdan biz samimiyikk :) bu arada geçmiş olsun tatloşmm

Bnde bursa da yım artık buraya taşındık ailecek çok seviniyorumm aşkımla ailem aynı şehirde oluyoo bu aralar o yuzden ugrayamıyorum ama aklım sizdee tertiplerm yaa bu duruma geleceğimi hiç tahmin etmezdim :1 Esraaa kızz şmdi de ben sana yakın olduuum

Bi de de en anlamsız sevgililer günüydü dün ama hazirana ne kaldı kiiiiiii

Aaaaa Bursayamı taşındınız, artık artvin yok yani... artık sevdiceğinde gelince hep görüşebilceksiniz bacımmm çok sevindim. Evet artık sen bana yakınsınnnn
Ben gitmiştim bursaya çok güzel biyerdi, iyi iyi valla çok sevindim senin adına kuzum. Ben diyorum nerelerde bu cadı :))

ne güzelll

bende dün kargo yolladım cumartesi alacak işte de kafamda soru işaretleri var ya..

ne yapayım ne alayım pek bir bilemedim..

bende gömlek ve kazak aldım birde onalra uydurup çorap aldım, hepsini güzelce yıkadım kuruttum ütüledim orda zorlanmasın diye,
sonra kalpli bir kutu içine mektuplar notlar yazıp onları kurdele ile fiyonk yapıp güzelce süsledim birde marketten jelibon, benimo vs. bi kaç çikolata falan aldım koliye hepsini yerleştirdim. birde bir kitap aldım onuda güzelce koydum koli yaptım dün verdimm
bakalım cumartesi alacak ama benim içim rahat değil pek ya

begenmezse bide hoşuna gitmezse diye korkuyorum

Ben hiç bişey alamadım çünkü çarşısı kilitliymiş Ama aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş iş yerine

beğenmez olur mu o kadar uğraşmıssın düşünmen yeter bi kere. ayrıca orda mahrumiyet bölgesi gibiler ne göndersek sevinirler
benim kitabımı da dün almış. çok sevinmiş mektubuma çok duygulanmış ağladım dedi içim burkuldu kıyamam yaaaaa

Ben hiç bişey alamadım çünkü çarşısı kilitliymiş Ama aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş iş yerine

evet ya bana da beyaz gül göndermiş beyaz seviorum die. 14 şubatta beyaz gülü biraz zor buldum dedi

bu arada şafak:297-9 tek günlere düştüm ya sıyırcam hastayım da hala düzelmedim inş gidebilirim

bakalım İnşaAllah Beğenir
Cumartesiyi iple çekiyorummm

Konuşunca Sesinden Anlarım Ben Beğenmiş mi Beğenmemiş Mi

.

aynen bitse de gelseler. şimdiki hedef 230 tam yarısı ediyor
şimdiden nişanı nası yapsak die düşünüorum kendimce hülyalara daldım bugün

aynen bitse de gelseler. şimdiki hedef 230 tam yarısı ediyor
şimdiden nişanı nası yapsak die düşünüorum kendimce hülyalara daldım bugün

evet hedef 230

o nişan merasimi yok hey gidi..
ben onu düşünmekten varya kafayı yiyeceğim neredeyse

Nişanı yapacağım yerdenn... kıyafetimi diktireceğim yere kadar herşeyi sürekli düşünüyor ve araştırıyorum
o gelene kadar kafayı yemezsem iyidir

.

sorma aynen bende tüm detayları düşünüyorum ama bütçemiz de kısıtlı tabi.. annemde dışarda yapmak istiyo bakalım nolcak
hatta bugün davetiye ve nişan şekeri de yaptırmak istiyorum onlara baktım biraz. zor valla inş altından kalkabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…