kızlaaaaaaaaarrrrr hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnn
bi dahaki sevgililer gününde hepimizin yanında askerlerimiz olacak kızlar inşşşşş off şu günler bi bitseydiyaa
şafak : 273
Kuzular hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..
Allah bidahaki sevgililer gününde sevdiceklerimizle elele olmayı nasip etsin bize...
Günaydın Tertip Nasılsın?
iyiyim esracım sen nasılsın bi sen bide ben varız sabahları zaten buırda
günaydın kızlar iiyiz allaha şükür. burda kar falan yok yağmur da az yani. evet bizim topik pek bi hareketsiz. 4-5 kişi çevirioruz arada yazanlar hariç. sonlara doğru gelirler herhalde
dün çok güzeldi hala etkisindeyim.benim hediyemi almamış ama bakalım belki bugün alır.
şafak: 298-10görmeme 10 gün kaldı uff
Bacımmmmm gittim geldimmm, çok zor oldu dönüş ama... Şimdi haziranı bekliyorum heyecanla gülüm. Orda düşündüm varya şuanda gamzeye daha yakınım dedim
Ya alttan al alttan, benmi öğreticem bunları sana !!!Çıkma kocanın sözünden. Kır dizini otur evinde !
Aradımı bari konuştunuzmu?
Buarada kızlar, sevdiceğime sizden bahsettim... Beraber son yazdıklarınızı okuduk falan..
Diyoki burda çok sıcak ve çok samimi bir ortam var.. :)
Tabii kuzum yaa arkadaşlar anlıyorum deseler de tam anlamıyolar biliyorum :) ama siz bu derdin içindesiniz ben ne yaşadıysam sizde yaşıyosunuz o özlemi o açıdan biz samimiyikk :) bu arada geçmiş olsun tatloşmm
Bnde bursa da yım artık buraya taşındık ailecek çok seviniyorumm aşkımla ailem aynı şehirde oluyoobu aralar o yuzden ugrayamıyorum ama aklım sizdee tertiplerm yaa bu duruma geleceğimi hiç tahmin etmezdim :1 Esraaa kızz şmdi de ben sana yakın olduuum
Bi de de en anlamsız sevgililer günüydü dün ama hazirana ne kaldı kiiiiiii
çiçek göndermiş beyaz gül en sevdiğimden :111:
içine de çok güzel yazı yazmış çok duygulandım
hiç beklemiodum ne ara ayarladıysaçok mutlu oldum.
çiçekten ziyade bu durumda bile düşünmesi çok duygulandırdı beni.
ne güzelll
bende dün kargo yolladım cumartesi alacak işte de kafamda soru işaretleri var ya..
ne yapayım ne alayım pek bir bilemedim..
bende gömlek ve kazak aldım birde onalra uydurup çorap aldım, hepsini güzelce yıkadım kuruttum ütüledim orda zorlanmasın diye,
sonra kalpli bir kutu içine mektuplar notlar yazıp onları kurdele ile fiyonk yapıp güzelce süsledim birde marketten jelibon, benimo vs. bi kaç çikolata falan aldım koliye hepsini yerleştirdim. birde bir kitap aldım onuda güzelce koydum koli yaptım dün verdimm
bakalım cumartesi alacak ama benim içim rahat değil pek ya
begenmezse bide hoşuna gitmezse diye korkuyorum
Ben hiç bişey alamadım çünkü çarşısı kilitliymişAma aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş iş yerine
beğenmez olur mu o kadar uğraşmıssın düşünmen yeter bi kere. ayrıca orda mahrumiyet bölgesi gibiler ne göndersek sevinirler
benim kitabımı da dün almış. çok sevinmiş mektubuma çok duygulanmış ağladım dedi içim burkuldu kıyamam yaaaaa
bu arada şafak:297-9 tek günlere düştüm ya sıyırcamhastayım da hala düzelmedim inş gidebilirim
aynen bitse de gelseler. şimdiki hedef 230 tam yarısı ediyor
şimdiden nişanı nası yapsak die düşünüorum kendimce hülyalara daldım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?