Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım küsme yaaa ben çok hastayım 2 gündür yatıorum evde hiç gelemedim o yüzden. askerimde hasta olmuş.. kalp kalbe karşı yani o da hemen hasta olmuş
topik boş kalmış bu ara kimse gelmio sanırım. sevgililer günü hediyesini de yarın posta etmem lazım anca gider
şafak: 303-16çok az kaldı 299 u görmeye..
Kızlarrrr, ben dün burnumdan bir operasyon geçirdim. Ondan giremiyorum. Şimdide bir bakayım hemen çıkayım dedim.
Öpüldünüzzz...
küsme kız niye küsüosun bende çalışıyorum valla fırsat buldukça giriyorummm topik başkanı yapalımmı seni![]()
bu günleri gördük ya artık inanıyorum ki bir gün gelecek bir gün kalacak
299![]()
selam kızlar..
uzun süre bakmadan duramıyorum ama arada saymıyorum. şafak bugun 300. 300 lerin son günü allahıma şükür
yarın 299 olacak ..
bugün hediyesini de kargoya verdim. çarşamba anca gider sanırım.
buluşmamıza da 12 gün kaldı çok az kaldı havalar ısınsa biraz iyiydi yaa..
Kızlar ben bişey alamadım bu sevgililer gününde...
Kutlamakla kalıcam sadece...(((
Kızlar ben bişey alamadım bu sevgililer gününde...
Kutlamakla kalıcam sadece...(((
ben kıtap aldım. ortak okumak ıstedıgımız ama onun askere gıtmesı yuzunden alıp okuyamadıgımız bı kıtap vardı. gecen kıtapcıdan gecerken rastgele gordum aklıma geldı. kesın o da hatırlar. kıtap okumayı da cok sever. o yuzden kıtap aldım mektup yazdım bi de kucuk bı kart koydum yolladım. burda olsa cok daha ozel seyler yapabılırdım ama orda cekınır sımdı dalga gecmesınler dıe bu sekılde yaptım bu seferlık :) ben ızınler dahıl sayıyorum. 230 u gorsek bı sımdı de onu dusunuorum yolun yarısı cunku![]()
Olsun cnm ya kalplerimiz onlarla nasılsa inş bidahaki sevgililer gününde hepimizin yanında olacak sevdiceklerimiz
gececek cnm 230da 130 da 30 da görecez bak basladıgın zamanı bi düşün bide şimdiki zamana bak ben gün gectikçe daha çok özlüyorum ama kavusacagız diyede bişey diyemiyorumm sabırlarınız hiç bitmesinnn![]()
aynen iwran zaman geçtikçe bu günlerin geçeceğine inancım da artıyor.
460 dan başladık bugün 300 deyiz. 160 gün nasıl geçtiyse bundan sonrası da geçecek diye düşünüyorum.
kısa süreli saymalar da iyi oluyor mesela görüşmemize 12 gün var sanki 12 gün sonra bitecek gibi hissediyorum.
bir dahaki görüşmemiz de haziran başında olacak inş.
sabırla inançla bekliyoruz.![]()
Cano aynıyız yaa, benim sevdiceğimde allahın izniyle haziranın başında geliyo :)