Canım, ben uçakta gelirken kendi kendime "kızlara gitmelerini tavsiye etmeyeceğim" dedim...okadar üzücü bişeyki sana anlatamam. sen geliyosun, o orada kalıyor... Dolu dolu 4-5 gün yaşıyorsun ama bitiyo... dünden beri ağlıyorum. artık kızdı bana, bidaha gelmeni istemicem dedi..
Havalanındayken aradı... orda bile bütün milletin içinde ağladım.. O bana BAK AŞKIM NE GÜZEL GÖRDÜN BENİ BEN ÇOK İYİYİM ÇOK RAHATIM BUNU GÖRDÜN... 3 AY DAHA SEBREDİCEZ BEN GELİCEM falan dedikçe, o bana moral verdikçe ağladım... Aşkım sus daha söyleme bunları nolur, çok kötü oluyorum dedim.. aşkım bana moral verirken bile ağlıyorum.. Uçağa binip karstan uzaklaşmak çok zordu çookkk.. Kayınpederim yanımda olmasa uçakta hıçkıra hıçkıra ağlardım.....
Allaha binlerce şükürler olsun adaşım... Giden gün şafaktan gidiyo ve bitiyo işte..
şu askerliğin bittiği günü çok merak ediyorum, bunca hasretin sonu nasıl olacak diye..
.
off bende gitmeden dönüşü düşünüyorum neyse artık yaşayacağız göreceğiz.. herşeyin hayırlısı.. hastayım da inşallah iileşirim gidene kadar..
şafak: 306-18
Bacicikoom cok sukur hayirlisiyla gitmis gelmiss kocacikinide gormus darisi basimiza artikk.. Uzulme amaa tmm bu sana depo olsun izne kadarr cnm benm gerci sen anlatinca benm bile aglayasim geldi ama sabretcez mecbur.
Bizde beyfendinin kiskanclik krizi yuzunden ayrilmanin esigine gelmstk kizlar tam askerlik sayesinde duzeldi derken tekrar basladi kiskancliklari ayy kac gun oldu konusmadik da allahtan duzeldi aramiz cok sukur eskisi gibiyiz daha da sozunden cikmam artik :))))
benim gibi yapabilirsin en kötü aynı gün içinde sabah gidip akşam döncem kısmetse. babam izin vermez diğer türlü böyle de vereceği muamma ama artık
kalmak istiyorsan zor çünkü tek başına kız olarak otellerde falan bilmediğin yerde..
gunu birlik ucakjla 1.5 saat sürüyor agrı ama ucaga hiç binmedim korkuyorum haadi bişey olsa allah göstermeye ayy valla cıldırcam görmeye görmeye acayip kavga edioruzzz yaaa
Topiği Tek Başıma Yürütüyorum Galiba
Nerde Bizim Tertippplerrrr :44:
.
kuzu sen tekmi kaldın gözün aydın 2oo leride gördük diosun he darısı şimdi çift rakamlara benim şafak kartımda ki 0 bitti kızlar çok seviniyorum görünce
şafak : 277askerimiiiii çooook özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?