91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

şu askerliğin bittiği günü çok merak ediyorum, bunca hasretin sonu nasıl olacak diye..

.

off bende gitmeden dönüşü düşünüyorum neyse artık yaşayacağız göreceğiz.. herşeyin hayırlısı.. hastayım da inşallah iileşirim gidene kadar..
şafak: 306-18

Bacicikoom cok sukur hayirlisiyla gitmis gelmiss kocacikinide gormus darisi basimiza artikk.. Uzulme amaa tmm bu sana depo olsun izne kadarr cnm benm gerci sen anlatinca benm bile aglayasim geldi ama sabretcez mecbur.

Bizde beyfendinin kiskanclik krizi yuzunden ayrilmanin esigine gelmstk kizlar tam askerlik sayesinde duzeldi derken tekrar basladi kiskancliklari ayy kac gun oldu konusmadik da allahtan duzeldi aramiz cok sukur eskisi gibiyiz daha da sozunden cikmam artik :))))

şu askerliğin bittiği günü çok merak ediyorum, bunca hasretin sonu nasıl olacak diye..

.

Allahın izniyle evlilik olcak adaşımmmm...yeterki sağ salim kavuşalım.

off bende gitmeden dönüşü düşünüyorum neyse artık yaşayacağız göreceğiz.. herşeyin hayırlısı.. hastayım da inşallah iileşirim gidene kadar..
şafak: 306-18

Geçmiş olsun cano, kendine dikkat et yaa... Dönüş okadar zor oluyo ki... Nekadar anlatsam az...

Bacımmmmm gittim geldimmm, çok zor oldu dönüş ama... Şimdi haziranı bekliyorum heyecanla gülüm. Orda düşündüm varya şuanda gamzeye daha yakınım dedim

Ya alttan al alttan, benmi öğreticem bunları sana !!! Çıkma kocanın sözünden. Kır dizini otur evinde !
Aradımı bari konuştunuzmu?

Buarada kızlar, sevdiceğime sizden bahsettim... Beraber son yazdıklarınızı okuduk falan..
Diyoki burda çok sıcak ve çok samimi bir ortam var.. :)

ayyy tabi ki öyle kader ortağıyız
bende bahsetmiştim. ne kadar güzel sizi sadece aynı duyguları yaşanlar anlayabilir demişti. aynen de öyle..
fena grip oldum. bu halde işe niye geldiysem onu da anlamış değilim.. doktora gittim ilaç falan verdi bakalım umarım iyileşirim gidene kadar..

bu ara şafak sayıyorum yine 299 a çok az kaldı .. 305-17

NAPIOSUNUZ CANLAR gün saymaya devam demi bende gitmek istiyorum kızlar bi çare bulun bana gidip naısl kalabilirim az fikir verin

şafak :280 bitecek inş bitecek yaaaaaaaaaa

benim gibi yapabilirsin en kötü aynı gün içinde sabah gidip akşam döncem kısmetse. babam izin vermez diğer türlü böyle de vereceği muamma ama artık
kalmak istiyorsan zor çünkü tek başına kız olarak otellerde falan bilmediğin yerde..

gunu birlik ucakjla 1.5 saat sürüyor agrı ama ucaga hiç binmedim korkuyorum haadi bişey olsa allah göstermeye ayy valla cıldırcam görmeye görmeye acayip kavga edioruzzz yaaa

sabah en erken ucaga bak aksam da o teslım olduktan sonrakı ucaga bınebılırsın ben oyle aldım sabah 6,40 aksam 18 de ucagım. sabah cıktıgında ben orda olcam ıns
onu bırlıgıne teslım ettıkten sonra da doncem kısmetse. bızım yakın gercı ucakla 45 dakka 1 saat suruo

gunu birlik ucakjla 1.5 saat sürüyor agrı ama ucaga hiç binmedim korkuyorum haadi bişey olsa allah göstermeye ayy valla cıldırcam görmeye görmeye acayip kavga edioruzzz yaaa

Canim yaa bizimkilerin o tarafa yani doguya genelde uçaklar günde bir kez gidiyo ve bir kez dönüyo. Yani mesela uçak istanbuldan karsa sabah 11'de kalkiyor... 1'de karsta oluyor. 13;30'da karstan kalkiyor 15.30da istanbulda oluyor... Yani en azindan kars böyle.. İnsallah agri böyle degildir.. Agriyla karsta sınır.. Uçak 2 saat sürüyo cano. En az 1 gece otelde kalmak zorundasin.

Günaydın Kızlarrr

Bugün Sonunda 299 Oldum

Çok Mutluyummm

Çok Şükür Bugünleride Gördüm

.

Topiği Tek Başıma Yürütüyorum Galiba

Nerde Bizim Tertippplerrrr :44:

.

kuzu sen tekmi kaldın gözün aydın 2oo leride gördük diosun he darısı şimdi çift rakamlara benim şafak kartımda ki 0 bitti kızlar çok seviniyorum görünce

şafak : 277 askerimiiiii çooook özledimmm

Son düzenleme:

He ya sonunda 299 diyebildim yani

niye hiç topiğimize uğramıyorsunuz ya

küsüm ben size

.

ay canım küsme yaaa ben çok hastayım 2 gündür yatıorum evde hiç gelemedim o yüzden. askerimde hasta olmuş.. kalp kalbe karşı yani o da hemen hasta olmuş
topik boş kalmış bu ara kimse gelmio sanırım. sevgililer günü hediyesini de yarın posta etmem lazım anca gider

şafak: 303-16 çok az kaldı 299 u görmeye..

Kızlarrrr, ben dün burnumdan bir operasyon geçirdim. Ondan giremiyorum. Şimdide bir bakayım hemen çıkayım dedim.
Öpüldünüzzz...

küsme kız niye küsüosun bende çalışıyorum valla fırsat buldukça giriyorummm topik başkanı yapalımmı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…