• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

kızlaaaaaaaaarrrrr hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnn :16: :16: :16:
bi dahaki sevgililer gününde hepimizin yanında askerlerimiz olacak kızlar inşşşşş off şu günler bi bitseydiyaa

şafak : 273:72:

inşaAllah ya düşününce çok heycan veriyor,
birdahaki sevgililer gününde sevgililerimizzzle olacağız Allah'ın izniyle :69:

bi gelseydi o günler ya ..
olsun bunada şükür işte :31:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kuzular hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..
Allah bidahaki sevgililer gününde sevdiceklerimizle elele olmayı nasip etsin bize...

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlar iiyiz allaha şükür. burda kar falan yok yağmur da az yani. evet bizim topik pek bi hareketsiz. 4-5 kişi çevirioruz arada yazanlar hariç. sonlara doğru gelirler herhalde :34:

dün çok güzeldi hala etkisindeyim. :16: benim hediyemi almamış ama bakalım belki bugün alır.
şafak: 298-10:nazar: görmeme 10 gün kaldı uff

günaydın kızlar iiyiz allaha şükür. burda kar falan yok yağmur da az yani. evet bizim topik pek bi hareketsiz. 4-5 kişi çevirioruz arada yazanlar hariç. sonlara doğru gelirler herhalde :34:

dün çok güzeldi hala etkisindeyim. :16: benim hediyemi almamış ama bakalım belki bugün alır.
şafak: 298-10:nazar: görmeme 10 gün kaldı uff

ne yaptıki sana :69:

çiçek göndermiş beyaz gül en sevdiğimden :111:
içine de çok güzel yazı yazmış çok duygulandım :14:
hiç beklemiodum ne ara ayarladıysa :69: çok mutlu oldum.
çiçekten ziyade bu durumda bile düşünmesi çok duygulandırdı beni.

Bacımmmmm gittim geldimmm, çok zor oldu dönüş ama... Şimdi haziranı bekliyorum heyecanla gülüm. Orda düşündüm varya şuanda gamzeye daha yakınım dedim :1:

Ya alttan al alttan, benmi öğreticem bunları sana !!! :1: Çıkma kocanın sözünden. Kır dizini otur evinde ! :1:
Aradımı bari konuştunuzmu?

Buarada kızlar, sevdiceğime sizden bahsettim... Beraber son yazdıklarınızı okuduk falan..
Diyoki burda çok sıcak ve çok samimi bir ortam var.. :)

Tabii kuzum yaa arkadaşlar anlıyorum deseler de tam anlamıyolar biliyorum :) ama siz bu derdin içindesiniz ben ne yaşadıysam sizde yaşıyosunuz o özlemi o açıdan biz samimiyikk :) bu arada geçmiş olsun tatloşmm

Bnde bursa da yım artık buraya taşındık ailecek çok seviniyorumm aşkımla ailem aynı şehirde oluyoo :16: bu aralar o yuzden ugrayamıyorum ama aklım sizdee tertiplerm yaa bu duruma geleceğimi hiç tahmin etmezdim :1 Esraaa kızz şmdi de ben sana yakın olduuum :52:

Bi de de en anlamsız sevgililer günüydü dün ama hazirana ne kaldı kiiiiiii :52:

Tabii kuzum yaa arkadaşlar anlıyorum deseler de tam anlamıyolar biliyorum :) ama siz bu derdin içindesiniz ben ne yaşadıysam sizde yaşıyosunuz o özlemi o açıdan biz samimiyikk :) bu arada geçmiş olsun tatloşmm

Bnde bursa da yım artık buraya taşındık ailecek çok seviniyorumm aşkımla ailem aynı şehirde oluyoo :16: bu aralar o yuzden ugrayamıyorum ama aklım sizdee tertiplerm yaa bu duruma geleceğimi hiç tahmin etmezdim :1 Esraaa kızz şmdi de ben sana yakın olduuum :52:

Bi de de en anlamsız sevgililer günüydü dün ama hazirana ne kaldı kiiiiiii :52:

Aaaaa Bursayamı taşındınız, artık artvin yok yani... artık sevdiceğinde gelince hep görüşebilceksiniz bacımmm çok sevindim. Evet artık sen bana yakınsınnnn :9:
Ben gitmiştim bursaya çok güzel biyerdi, iyi iyi valla çok sevindim senin adına kuzum. Ben diyorum nerelerde bu cadı :))

çiçek göndermiş beyaz gül en sevdiğimden :111:
içine de çok güzel yazı yazmış çok duygulandım :14:
hiç beklemiodum ne ara ayarladıysa :69: çok mutlu oldum.
çiçekten ziyade bu durumda bile düşünmesi çok duygulandırdı beni.

ne güzelll :nazar: :16:

bende dün kargo yolladım cumartesi alacak işte de kafamda soru işaretleri var ya..

ne yapayım ne alayım pek bir bilemedim..

bende gömlek ve kazak aldım birde onalra uydurup çorap aldım, hepsini güzelce yıkadım kuruttum ütüledim orda zorlanmasın diye,
sonra kalpli bir kutu içine mektuplar notlar yazıp onları kurdele ile fiyonk yapıp güzelce süsledim birde marketten jelibon, benimo vs. bi kaç çikolata falan aldım koliye hepsini yerleştirdim. birde bir kitap aldım onuda güzelce koydum koli yaptım dün verdimm
bakalım cumartesi alacak ama benim içim rahat değil pek ya :31:

begenmezse bide hoşuna gitmezse diye korkuyorum :31:

Ben hiç bişey alamadım çünkü çarşısı kilitliymiş :19: Ama aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş iş yerine :38:

ne güzelll :nazar: :16:

bende dün kargo yolladım cumartesi alacak işte de kafamda soru işaretleri var ya..

ne yapayım ne alayım pek bir bilemedim..

bende gömlek ve kazak aldım birde onalra uydurup çorap aldım, hepsini güzelce yıkadım kuruttum ütüledim orda zorlanmasın diye,
sonra kalpli bir kutu içine mektuplar notlar yazıp onları kurdele ile fiyonk yapıp güzelce süsledim birde marketten jelibon, benimo vs. bi kaç çikolata falan aldım koliye hepsini yerleştirdim. birde bir kitap aldım onuda güzelce koydum koli yaptım dün verdimm
bakalım cumartesi alacak ama benim içim rahat değil pek ya :31:

begenmezse bide hoşuna gitmezse diye korkuyorum :31:

beğenmez olur mu o kadar uğraşmıssın düşünmen yeter bi kere. ayrıca orda mahrumiyet bölgesi gibiler ne göndersek sevinirler :27:
benim kitabımı da dün almış. çok sevinmiş mektubuma çok duygulanmış ağladım dedi içim burkuldu kıyamam yaaaaa:14:

Ben hiç bişey alamadım çünkü çarşısı kilitliymiş :19: Ama aşkım bana bir demet kırmızı gül göndermiş iş yerine :38:

evet ya bana da beyaz gül göndermiş beyaz seviorum die. 14 şubatta beyaz gülü biraz zor buldum dedi :52:

bu arada şafak:297-9 tek günlere düştüm ya sıyırcam :52::52: hastayım da hala düzelmedim inş gidebilirim :31:

beğenmez olur mu o kadar uğraşmıssın düşünmen yeter bi kere. ayrıca orda mahrumiyet bölgesi gibiler ne göndersek sevinirler :27:
benim kitabımı da dün almış. çok sevinmiş mektubuma çok duygulanmış ağladım dedi içim burkuldu kıyamam yaaaaa:14:

bakalım İnşaAllah Beğenir :31:
Cumartesiyi iple çekiyorummm :6:

Konuşunca Sesinden Anlarım Ben Beğenmiş mi Beğenmemiş Mi :51:

.

aynen bitse de gelseler. şimdiki hedef 230 tam yarısı ediyor :34:
şimdiden nişanı nası yapsak die düşünüorum kendimce hülyalara daldım bugün :37:

aynen bitse de gelseler. şimdiki hedef 230 tam yarısı ediyor :34:
şimdiden nişanı nası yapsak die düşünüorum kendimce hülyalara daldım bugün :37:

evet hedef 230 :65:

o nişan merasimi yok hey gidi..
ben onu düşünmekten varya kafayı yiyeceğim neredeyse :31:

Nişanı yapacağım yerdenn... kıyafetimi diktireceğim yere kadar herşeyi sürekli düşünüyor ve araştırıyorum :31:
o gelene kadar kafayı yemezsem iyidir :37:

.

sorma aynen bende tüm detayları düşünüyorum ama bütçemiz de kısıtlı tabi.. annemde dışarda yapmak istiyo bakalım nolcak :31:
hatta bugün davetiye ve nişan şekeri de yaptırmak istiyorum onlara baktım biraz. zor valla inş altından kalkabiliriz:14:

Back