bizim kızlar evlenmeye cıkmısınız olacak inş hayırlısıyla benimkide izinde geliyimde nişanlanalım diyor dedim acele etme gelince rahat rahat yaparız 2013 topiğinde bulusuruz canlar merak etmeyin
şafak: 319
izinsiz: 293
Amiin kızlaaar :) Benimki de bnm ailesel sebeplerimden dolayı bırak nişanı izinde evlenek diyooooobizimkilere de mantıklı geldi işin garip yanıı ama o askerdeyken hazırlıkları tek ben yapamıcağm için zor ama olsa kalpten giderim herhalde
oh ne güzel yabizimkiler asla oyle bişeyi kabul etmezler yani babam malesef bilmiyor bile daha
çok korkuyorum beni vermeyecek diye
.
Korkma cnmm ya ben de nasıl korkardım bi bilsen ama tanıştıktan sonra sevdi damadını senin de aynen öyle olur eminimm gerçi hala takılır ben seni kimseye vermem diye ama
Bakalım ya canım inşaallah verir de boşuna korkmuş olurum
peki nasıl bişey yani misafir gibi oluyor mu yoksa ne bileyim nasıl bir hava oluyor evde paylaşabilir misin :)
.
Tabisii:) biz tanışmayı bayrama denk getirmiştik cnm bayram havası misafir havası olsun diye :) bi o bi ben dışında herkes çok rahattı valla aileler hemen kaynaştı konuşacak ortak noktaları çokmuş :) ama babam öyle sert mesafeli konuşmadı Allah razı olsun onun payı büyük yani bu durumda. biz yemek çay kahve işleriyle meşgul olduk ztn kızkardeşimle elim ayağıma dolaşırdı tek olsaydımama bi aşkım bi ben gerim gerim gerildik ne soruyosalar o başka bişiy yok sonradan çok dalga geçtik o hallerimizle ama çok heyecanlı ve çok güzeldi aah ah senin de izinde tanışılır herhalde dimi terto ama olmasa da ne demişler geç olsun güç olmasın amaa bizcee geç de olmasın güç de olmasıın
2013 evlenme topiğinde olamam herhalde anca nişan felan olur. 2014 e artık.
bizimkide bayramda tanışmıştı. çok da güzel anlaştılar sadece kendi gelmişti aileler daha tanışmadı. ama bizimkiler istemiyor
bende şimdilik ses etmiyorum askerden dönsün o zaman dişimi göstercem
sabırla bekliyorum olacak biliyorum
bu arada çamaşır makinamı da bu haftasonu alıyorum allahın izniyle. çeyizimi tamamlayıp para biriktirmem lazım nişan için.
kimbilir belki benimde 2014 topiğinde olur babam vermez erken diye
bilemiyoruz ki şimdiden
hayırlı olsun canım hangi marka ve model ve ne kadar
bende alıcam ama çok kararsızım şu sıralar ve çok pahalı geliyor bana
.
Allah'ın izniyle ben 2013'te evleniyorum. Bende o topiğe gideyim yaa niye gitmiyorumki
Buarada aşkım şimdi çarşıya çıkıcak nete gircek bekle allah bekle...
Aaaaayyy kızlaaarr bide haftaya bugün, şuanda kars'ta olcam kısmetse...çok heyecanlıyım yaa..
Allah'ın izniyle ben 2013'te evleniyorum. Bende o topiğe gideyim yaa niye gitmiyorumki
Aaaaayyy kızlaaarr bide haftaya bugün, şuanda kars'ta olcam kısmetse...çok heyecanlıyım yaa..
Aminn cnm senin de inşallah heyecanın hiç kaybolmasın Allah temiz kalbine göre versin kalbin çok temiz diye hissettim tatloşumm ya benim 6.hissim çok kuvvetlidir
ne tatlı telaşlar yaşamışsın ya maşaallah
bende yaşarım inşaallah tez vakitte hayırlısıyla da bende anlatırım burda
inan sen anlatınca ben heycanlandım
Rabbim en güzel şekliyle tamamına erdirsin inşaallah..
.
tunceli / 319inşallah bitecek bu günler............
Dualarım seninle sevdiğim...
burdaki modele karar verdim. canım şuan alınacak en iyi zaman bence. çünkü devlet destekli %50 indirim var. bayiler yetişemiyo bile. 1300 burdakı fıyatı 1200 e 4 taksıt falan almayı planlıyorum.
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...aşır-makineleri/WAS20461TR.html?source=browse
benim babamda şu bakımdan erken diyor askerliği var daha gelecek iş kuracak vs derken biraz yaş bakıyor olaya.. kısmet bakalım belli olmaz bu işler.
Aminn cnm senin de inşallah heyecanın hiç kaybolmasın Allah temiz kalbine göre versin kalbin çok temiz diye hissettim tatloşumm ya benim 6.hissim çok kuvvetlidir
o topikte hep çeyizlik şeyler konuşuluyo bacicikom yaa biz daha tam daha başlamadığımızdan turist gibi kalırız ordaay geri sayım başladı yaa şanslı terto senii elbet bi gün bizde görürüz yavuklumuzuuu
burdaki modele karar verdim. canım şuan alınacak en iyi zaman bence. çünkü devlet destekli %50 indirim var. bayiler yetişemiyo bile. 1300 burdakı fıyatı 1200 e 4 taksıt falan almayı planlıyorum.
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...aşır-makineleri/WAS20461TR.html?source=browse
benim babamda şu bakımdan erken diyor askerliği var daha gelecek iş kuracak vs derken biraz yaş bakıyor olaya.. kısmet bakalım belli olmaz bu işler.
git kuzum git bırak bizi burda
ay çok az kalmış. benim de tam 1 ayım var 30 gunden dusmeye baslıcaz ıns. tabı babam ızın verırse daha bılmıyor
haftaıcı carsı mı olur yaw ?
benimde Allah nasip ederse 2013 gibi gözüküyor inşaAllah öylede olur
ne güzel ya hızla geçsin zaman sevdiğine kavuş hemencecik
.
tunceli / 319inşallah bitecek bu günler............
Dualarım seninle sevdiğim...
o topikte hep çeyizlik şeyler konuşuluyo bacicikom yaa biz daha tam daha başlamadığımızdan turist gibi kalırız ordaay geri sayım başladı yaa şanslı terto senii elbet bi gün bizde görürüz yavuklumuzuuu
Allah kavuştursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?