91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

napıosunuz canlarım kaç gündür giremiyorum yazddıklarınızı okudum ohh yanına gidende var ceyiz düzende var gün sayanda var

şafağım : 289 yuppiiii

Son düzenleme:
napıosunuz canlarım kaç gündür giremiyorum yazddıklarınızı okudum ohh yanına gidende var ceyiz düzende var gün sayanda var

napalım canım hafta sonu işte evde vakit geçiriyoruz, kuzenlerim bizde

sen neler yapıyorsun..

topik git gide canlanıyor çeyiz eşya konularında :124:

.

napalım canım hafta sonu işte evde vakit geçiriyoruz, kuzenlerim bizde

sen neler yapıyorsun..

topik git gide canlanıyor çeyiz eşya konularında :124:

.

bende çalışıyorum bi pazar günü evdeyim valla çok yorgun oluyorum topiği takip edemiorum
şafak yaklaştıkça biizm kızlar çeyiz hazırlığı yapıyor

off off ben çok özledimm askerim senii kızlar youtubeden "komutanım" şarkısını mutlaka dinleyinn bence

Bizim topik çok ekşınlı devremmm sen nerelerdesinnn yaaaa...

Ve- Askerimin doğumgünü bugüünnnnnnnnnnnnnn !!!
Yanında olmak istiyorum aşkımmmmmmm, Allahın izniyle geliyorummmmm 3 gün kaldııı, 3 gün !!

Yanında olmak istiyorum aşkımmmmmmm, Allahın izniyle geliyorummmmm 3 gün kaldııı, 3 gün !!

işte geldim burdayım doğum günü kutlu olsun askerinin her doğum gününde sen ol hep ynında inş ohh görmeyede gitcen hediyeni yolladınmıı bakim

Dilerim, Bundan Sonraki Tüm Doğum Günlerinde Sevdiğinin Yanında Olursun Hep..

Günaydın Kızlar

İstanbulda Karr var fena
çok güzel gözüküyor ama sevdiğimsiz hiçbir anlamı yok

oda burda olsaydı bu kar'ın altında onunla gezseydim

ahh ahh..

bir dahaki kış yağar mı yine böyle çok kar :) acısını çıkartmak istiyorum çok fenaaaa

.

çok güzelmiş canım baktım. güle güle kullan sevdiceğinle
bende az mola verdim. belki işten çıkabilirim. dersane öğretmenim ikisini beraber götüremezsin sonra istediğin yer olmayınca üzülme boşuna dedi kafamı karıştırdı o yüzden ara verdim bende

teşekkür ederim canım :109:

hayırlısı olsun canım iyi düşün taşın - eger istediğin yer olmazsa işten de çıkmış olmuş olursun

inşaAllah gönlüne göre olur hepsi..

.

işte geldim burdayım doğum günü kutlu olsun askerinin her doğum gününde sen ol hep ynında inş ohh görmeyede gitcen hediyeni yolladınmıı bakim

Sağol İwrancım inşallah. Yolladım atkı ördüm ellerimle, birde mektup yazdım yolladım onları canım.

Sağol adaşım hepimiz inşallah...
Kar çok güzel yine çoookkk.. İstanbul gelinliğini giyindi resmen...

izmir bornova evet az kaldı canım 26 gün kaldı inşallah gidebilirim havalar çok kötü.
ohohoho evet canları çok şey istio ama

İnşallah canım yaa..

Aaaaayyy süperlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

evet bugün istanbul gelinliğini giydi resmen..
ve işten erken çıktık saat 15.30 da paydooss

beğenmene çok sevindimmm :103:

.

Tertiplerriim Günyadınlar Hepinize

Bugün Şafağım Sadece : 9 :124:

Yani 299'a 9

az Kaldı azzzzzz 299'a :124:

Gerçek Şafak : 309 :124:

.

günaydın kızlar..
bugün istanbul çok güzel.. her taraf bembeyaz..
dün cep telefonumu iş yerinde unuttum. sevgilimde 25 kere aramış çok merak etmiş sabah arıo evden dedim nie akşam aramadın madem o kadar merak ettin. çekinmiş yesinler
9 iyiymiş esracım
hadi bende yazayım 313-25

Kızlar napıonuz bakim yotubeden ''KOMUTANIM'' şarkısını şiddetler tavsiye ediorum mutlaka dinleyin bizde 24 saat konusuyoruz hastaneye diye çıktı 1 aydır erzurumda gezior askım sen askerlıkmı yapıon diorum geziyorumya işte diyor sıpa

şafagımız : 287

ne güzel ya

bizim denetimler var mayısın sonuna kadar izin bile yasak

yarim çok yoruluyor malesef, birde çok soğuk havalar

ama elden ne gelir ki..

Rabbim kolaylık versin inşaAllah..

Sabrediyoruz işte şu havalar bir sıcaklansa..

.

kız senin şafak o kadar az mıydı yaw ?

allah yardımcısı olsun .. bizimki rahat şimdilik ama onlarda da henüz izin hakkı yok. haziranda gelcek kısmetse arkadaşım evlenio 2 haziranda yanımda olmanı istiyorum dedim tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…