91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

yaa aslında bizim yakındı sanki sülüsler ama biz izinleri kullanmadık sayıyoruz yani gelirse izne şafak atmicak:26:

çoğu kişi kullanılmış gibi sayıyo sonra toptan düşeriz diye

bizde yarısını kullanmış yarısını kullanmamış sayıyoruz
çok mecbur kalmadıkça izin kullanmayı düşünmüyoruz..
bitmesine az kala işte son hesabı yapıp son şafaklarımızı sayacağızz..

bende sonradan düşeceğim. izin kullanmadan dayanabileceğini sanmıyorum psikolojisi bozulur o kadar uzun süre. haziran sonu gibi gelecek allah nasip ederse izne. ben izinler dahil yani tam 460 dan düşüyorum.
şafak: 326-38.. çok az kaldı zaten 299 ları görmeye :)

of ya beni bu aralar çok sıkıştırıyor bu şafak ya..
gecmiyor gibi geliyor ..

zor tabi dayanmak ama erken gelmesi daha iyi olur 25 gün kafadan erken geliyor işte hayırlısı ölede bölede gelecekler hepsi inş

1 hafta gelecek kısmetse haziranda cok kullanmayacak zaten ama hıc kullanmadan da zor gelir sanmıyorum..
hayırlısı bu ara benim çabuk geçio. dersane de başladı haftaiçi iş haftasonu ders akşam ders derken çabuk geçio gelio bana..
26 şubatı bekliyorum allahın izniyle..

biz de kullanıcaz bir kere temmuzda ama geldiğinde şafak atmayacak.

daha iyi hissediyorum kendimi valla şafak 298 atarsa 297

nasıl gidiyor kızlar moralman kötüyüm ben işte hayat devam ediyor herkes sıkılmıs gibi kimseyi göremiorum burda

ŞAFAK : 324

aynen valla moralsizim bende. günler geçmiyor gibi sanki. onsuz 1 yıl geçecek hayatımdan bunu düşündükçe moralim daha bi bozuluyor..
35 gün kaldı onu görmeme 35 gün bile o kadar fazla ki .. şafak bile saymak istemiyorum hele 300 lü rakamları görmek istemiyorum
o yüzden şafağı yazmıcam saymıcam bi süre.

aynen cnm ama ister istemez sayılıyo yaa.

Bacicikomun da mehtaba çıkmasına az kalmışş maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…