• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Bacikommmm bugün mehtap 11, darısı başına gülüm. Nasılsın iyimisin? Nasıl gidiyo bakim.

Buarada Şafak 319 :72:

Ayy ne heyecanlısınızdır tertiip valla güzel duygular bunlaarr :16: beni sorma ya dün takmışım kulaklığı cihan güçlü-seni çok özledim varya onu dinliyodum zaten burnumun ucunda bi de asker gördüm elinde silah nöbet tutuyo dolmuşla yanından geçtik yüzünde de kar maskesi var hava soğuk diye ben bi başladım ağlamaya herkesin içinde ayyy hiç de utanmadım kendime inanamıyorumm durum vahim mi acebaa :50: :27:

Şafak : 319

:31:

.

oh oh indiniz 10 lara yaa bnde normalde yarın inicektim ama 5 gün rötarlıyık :25: olsun ne yapak :16:

Ayy ne heyecanlısınızdır tertiip valla güzel duygular bunlaarr :16: beni sorma ya dün takmışım kulaklığı cihan güçlü-seni çok özledim varya onu dinliyodum zaten burnumun ucunda bi de asker gördüm elinde silah nöbet tutuyo dolmuşla yanından geçtik yüzünde de kar maskesi var hava soğuk diye ben bi başladım ağlamaya herkesin içinde ayyy hiç de utanmadım kendime inanamıyorumm durum vahim mi acebaa :50: :27:

oh oh indiniz 10 lara yaa bnde normalde yarın inicektim ama 5 gün rötarlıyık :25: olsun ne yapak :16:

Canım benim :( çok fenayız çookkk.. bana arada resim gönderiyo, öyle özlemişimki bakamıyorum.. baktığım an gözlerimden yaşlar iniyo. şimdi gidicem yanına.... ama ya dönüşüm. Çok zor olacak...
sabır sabır sabııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Seni çok özledimmmmm askerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Canım benim :( çok fenayız çookkk.. bana arada resim gönderiyo, öyle özlemişimki bakamıyorum.. baktığım an gözlerimden yaşlar iniyo. şimdi gidicem yanına.... ama ya dönüşüm. Çok zor olacak...
sabır sabır sabııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Seni çok özledimmmmm askerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Bende aynen öyle yolladığı o resim nasıl içime oturuyo anlatamam cnm ama olsun sen onun yanında olmanın tadını çıkar dönüşünde de iki üç ay o zamanları hatırlayarak idare edersn snra da izne geliiir yine baştan alırsıın sonra da Allahın izniyle biterr :16: Ama böyle demek kolay tabi sen uygula desen uygulayabiliyor muyuzz hayırr :50: puffffffff :43:

kızlar selam nabersiniz bakalım. bu aralar moralim düzeldi biraz allaha şükür. kardeşim geldi kıbrıstan orda okuyor. onun sayesınde biraz neşelendim. şafak da saymıyorum eskisi gibi daha iyi oluyor. alıştım onsuzluğa sanki.. şubatta gitcektim şimdi de gidesim yok iyi mi :27::52:

Evet,

Bugün Şafak : 316

:72::72::72:

Çok Şükür Bugünümüze..

200'lere Sadece 16 günümüz kaldı..

Buda bitecek Rabbimin izniyle...

Sabırla 316 Gün Daha Sayacağım..

.

Son düzenleme:
selam canım. kimse gelmiyor bu aralar. saymayı mı bıraktılar noldu :27:
bende yazayım şafak 320 20 lerde bitti allaha şükür :72::nazar:
ben yoğunum valla. iş+ders+aöf derken içim dışım ders oldu uffff:44:

selam canım. kimse gelmiyor bu aralar. saymayı mı bıraktılar noldu :27:
bende yazayım şafak 320 20 lerde bitti allaha şükür :72::nazar:
ben yoğunum valla. iş+ders+aöf derken içim dışım ders oldu uffff:44:

oh ohhh senin 20ler bitiyor, benimde 299 yaklaşıyor çok heycanlıyım çokkk :79:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

aynen bende yogunum bu aralar nedense :31: Allah kolaylık versin canım..

.

Ben şahsen bırakmıştım saymayı sıkıldım ya ne bitmez askerlikmiş sorunlarımızda bitmiyor bi gelseydi hemen evlenecem yeter valla :44:

şafak: 320
izinsiz: 294 :72:

bende bıraktım canım hergün bakmıyorum. 3-4 gunde bır aklıma geldıkce bakıyorum. şöle ıkı basamaklı rakamlara dussek sayılcak da bole sayılmıo ya :14:
amın saol canım allah zıhın acıklıgı versın tum öğrencilere :52:

bende bıraktım canım hergün bakmıyorum. 3-4 gunde bır aklıma geldıkce bakıyorum. şöle ıkı basamaklı rakamlara dussek sayılcak da bole sayılmıo ya :14:
amın saol canım allah zıhın acıklıgı versın tum öğrencilere :52:

iki basamaklılara dah açok var ama zaman geçmeye mahkum oldugu için sıkıntı yok :12:

Rabbim hepimize zamanı su gibi geçirtmeyi nasip etsin inşaAllah :16:

şafakların atmasınaa tam bir saat kaldı :65:

.

Herkese Günaydııınn Efendiimmm :)

Her Gece Rüyalar Görüyorum kızlar.. Yatıyorum Gece, Uyuyamıyorum En az bir saat Gözlerimi KApadıgımda Nşanlanıyoruz Hayalleri beliriyor gözlerimde :31:

ah ah..

Nasip olurmu nasıl olur_?

Rabbim inşaAllah Emremle Bizi Birbirimize Nasip Eder..

Amin...

amin canım. bende dün akşam konuşurken aynısını söyledim emreme :16: adaşlar bu arada :27:
bu haftasonu arkadaşımın nişanı var ay dedim bizimkini de görebilecek miyiz acaba.. :31:

amin canım. bende dün akşam konuşurken aynısını söyledim emreme :16: adaşlar bu arada :27:
bu haftasonu arkadaşımın nişanı var ay dedim bizimkini de görebilecek miyiz acaba.. :31:

Adaşlar demek :27:

görürüz canım inşaAllah :31: ah ahhh ..
belki bigün burda 2013 yılında evleneceklerin arasında yer alırız.. artık bu topikte olmak istemiyorum :27:
evleneceklerin topiğinde olmak istiyorum :65:

.

bizim kızlar evlenmeye cıkmısınız olacak inş hayırlısıyla benimkide izinde geliyimde nişanlanalım diyor dedim acele etme gelince rahat rahat yaparız 2013 topiğinde bulusuruz canlar merak etmeyin :1:

şafak: 319
izinsiz: 293 :72:

Son düzenleme:
Back