• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Adaşımmmmmmm inşallaaahhh sende 2013 gelini olursunnn yaa... Hemde düğündaş oluruz :D allah hepimizi sevdiceğine çabucak sağ salim kavuştursun adaşım.

amin inşaallah canım :16:

Adaş, Şafakdaş, Tezkeredaş :1:, Düğündaş :1: :12:

olabileceğimiz bütün ikizlikleri oluruz inşaallah :24::32:

:31:

.

Son düzenleme:
Aminnn hepimiz mutlu olalım inşallah canlarmm

Bi bundann :70: bi bundann :127: bi de bundann :132: sonrada bundaan :123: vee :49: hahaayt :emir_bebek: ay kendime inanamıyorumm :90:

hehe :)

bende yapayımm :) hoşuma gitti :)

bi bundan :5: (şafak sayarken)

bi bundan :12: (askerlik bitince)

sonra bundan :73:

sonraaa buu :123:

sonrada bundannn :emir_bebek:

sonra bi daha bundannnn :emir_bebek:

bi daha bi daha :emir_bebek::emir_bebek:

sonra bi daha :emir_bebek:

:17: :17: :17:

:65::65::65::65::65:

.

Son düzenleme:
Aminnn hepimiz mutlu olalım inşallah canlarmm

Bi bundann :70: bi bundann :127: bi de bundann :132: sonrada bundaan :123: vee :49: hahaayt :emir_bebek: ay kendime inanamıyorumm :90:

Aaaayyy öldüm gülmekten, Allah iyiliğini versin tertom :D

amin inşaallah canım :16:

Adaş, Şafakdaş, Tezkeredaş :1:, Düğündaş :1: :12:

olabileceğimiz bütün ikizlikleri oluruz inşaallah :24::32:

:31:

Dimi adaş yaaa.. Allah bize o günleri göstersin kuzum.

.

hehe :)

bende yapayımm :) hoşuma gitti :)

bi bundan :5: (şafak sayarken)

bi bundan :12: (askerlik bitince)

sonra bundan :73:

sonraaa buu :123:

sonrada bundannn :emir_bebek:

sonra bi daha bundannnn :emir_bebek:

bi daha bi daha :emir_bebek::emir_bebek:

sonra bi daha :emir_bebek:

:17: :17: :17:

:65::65::65::65::65:

.

Sıkıntıdan gelinen son noktaaa :D

ay süpersiniz sizi enerjik görmek çok hoşuma gidiyor benim de enerjim yükseliyor her sabah okuyorujm mesajları daha bi ii oluyor :52:
çamaşır makinasını baya araştırdım diğer forumlarda da baktım en çok kullanılan ve tavsiye edilen bi model olduğu ve tabiki ekonomik olduğu için bunda karar kıldım. bende alıcam ama bayide dursa depoda bişe olmaz herhalde evde bos yer de var gercı eve de getırebilirler.

bizde de durumlar aynı daha çok yolumuz var sanırım :14: amacımız kpss. kpss olursa daha rahat evlenebiliriz yoksa biraz zor görünüyor. herşey para olmuş moralim bozuluyor valla :26:
hayırlısı diyelim artık..

ay süpersiniz sizi enerjik görmek çok hoşuma gidiyor benim de enerjim yükseliyor her sabah okuyorujm mesajları daha bi ii oluyor :52:
çamaşır makinasını baya araştırdım diğer forumlarda da baktım en çok kullanılan ve tavsiye edilen bi model olduğu ve tabiki ekonomik olduğu için bunda karar kıldım. bende alıcam ama bayide dursa depoda bişe olmaz herhalde evde bos yer de var gercı eve de getırebilirler.

bizde de durumlar aynı daha çok yolumuz var sanırım :14: amacımız kpss. kpss olursa daha rahat evlenebiliriz yoksa biraz zor görünüyor. herşey para olmuş moralim bozuluyor valla :26:
hayırlısı diyelim artık..

Allah nasip ederse bu sene sonuna doğru bende çamaşır makinemle bulaşık makinemi alacağım şimdi onlar için para biriktiriyorum :31:

inşaAllah olur canım ya, evet herşey para artık, paran yoksa istediğin gibi evlenemiyorsun bile.. :31:

Rabbim gönlüne göre verir inşaAllah..

.

amin canım inşallah. öss ye gircem sanki o kadar bel bağlamış durumdayım :14:
çok güzel kar yağıyor bu arada istanbula..
ben bi çamaşır makinasını alcam bizde kız çamaşır makinasını alıyor. gerisini sevgilim alsın :33:

selam kızlar :54:

ben bi alt devrenizim 91/4 yani :27: size bi el sallayıp kaçıyım dedim :3: eskiyorsunuz :1: beni görün biraz mutlu olun didim size moral virmeye geldimm :60: hayde hoşçaçalun :9::9:

amin canım inşallah. öss ye gircem sanki o kadar bel bağlamış durumdayım :14:
çok güzel kar yağıyor bu arada istanbula..
ben bi çamaşır makinasını alcam bizde kız çamaşır makinasını alıyor. gerisini sevgilim alsın :33:

ben bi alt devrenizim 91/4 yani :27: size bi el sallayıp kaçıyım dedim :3: eskiyorsunuz :1: beni görün biraz mutlu olun didim size moral virmeye geldimm :60: hayde hoşçaçalun :9::9:

çok iyi anlıyorum seni canım, Rabbim muvaffak eylesin inşaAllah..
ya bende çamaşır mak, bulaşık mak, yatak odasını alıcam ben anlamadım bu ne ya herşeyi ben mi alıyorum :s bizde niye böyle :26:

CeydaCım.
valla senin ticker'ı görünce çok fena moral buluyorum :46:

iyi etin arada ugra buraya da :12:

.

Alt devrem hoşgeldin :))
Bende şafak 313... 200'lere yaklaştıkça moraller tavan yapıyo :D darısı başınaaaaa..

ya bende çamaşır mak, bulaşık mak, yatak odasını alıcam ben anlamadım bu ne ya herşeyi ben mi alıyorum :s bizde niye böyle :26:

CeydaCım.

.

benim tickerı görünce çok fena mutlumu oluyosun :27: kız vur dediysek öldür demedik anam:27:
benim mutsuzluğumun üzerine mutlulukmu kuruyosun sen :60:
neyse yawrum sevinin diye geldim zaten sevindi gariban :60: :37:

Alt devrem hoşgeldin :))
Bende şafak 313... 200'lere yaklaştıkça moraller tavan yapıyo :D darısı başınaaaaa..

hoşbuldukkk canımm :1:
benim şafakta 391 :42: tez git 200lere yallah :4::10::52::1::1::1:
amiiinnnnnn tüm tertiplerime darısı inşallah :1:

Kııııızzzzzlaaaaarrrrr, aşkımın pazartesi günü doğumgünüüüüü... ellerimle ördüğüm atkısını ve mektubumu bugün kargoya verdim.
Gerçi perşembede ben gidiyorum yanına ama yinede doğumgününde elinde olması daha farklı daha güzel..

Buarada İstanbulda muhteşem kar yağıyooorrr, heryer bembeyazzzzz..

İstanbulda olanlar parmak kaldırsınnnnnn..

ayy çok sevindim valla :40: sizde şafak kaç bakiim :32:

CeydaCım.

.

amin canım ya inşallah ..
bizde de var yatak odası bulaşık makinası yok sanırım.

Kııııızzzzzlaaaaarrrrr, aşkımın pazartesi günü doğumgünüüüüü... ellerimle ördüğüm atkısını ve mektubumu bugün kargoya verdim.
Gerçi perşembede ben gidiyorum yanına ama yinede doğumgününde elinde olması daha farklı daha güzel..

ben istanbuldayım canım. evet çok güzel yazıyor :nazar:
ayy misafir de geliyor artık topiğimize eskidik mi ne ?

benim tickerı görünce çok fena mutlumu oluyosun :27: kız vur dediysek öldür demedik anam:27:
benim mutsuzluğumun üzerine mutlulukmu kuruyosun sen :60:
neyse yawrum sevinin diye geldim zaten sevindi gariban :60: :37:

hoşbuldukkk canımm :1:
benim şafakta 391 :42: tez git 200lere yallah :4::10::52::1::1::1:
amiiinnnnnn tüm tertiplerime darısı inşallah :1:

senin mutsuzlugundan mutluluk asla istemem canım... senin mutsuz olmanı gerektirecek bir durumda yok bak iz bu günlere geldiysek sende geleceksin emin ol mutlu ol..

inan sende senin alt devrelerin geldikçe çok mutlu olacaksın onların ticker ları sana oyle mutluluk verecek ki..

bir yandan da onlar içn dua edeceksin, ben gerçekten oyle yapıyorum..
Rabbim bana 313 lü günleri gösterdi ya sizlerede göstersin sıkıntısız inşaallah..

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

bende İstanbuldayım adaşım :12:

.

Son düzenleme:
Askerime bir takım eşofman aldım, çorap aldım, lifini kaybetmiş lif götürcem.. Ayak kokusu için tabanlık aldım, sprey aldım...
Burdan eski spor ayakkabılarını götürcem.. Acaba başka bişey gerekir mi kızlar yaw.

bilmiyorum ki canım gidenlere sormak lazım :52:
ben giderken bi kendimi götürcen büyük hediye hahahayt :27:

Back