Adaşımmmmmmm inşallaaahhh sende 2013 gelini olursunnn yaa... Hemde düğündaş oluruzallah hepimizi sevdiceğine çabucak sağ salim kavuştursun adaşım.
Aminnn hepimiz mutlu olalım inşallah canlarmm
Bi bundannbi bundann :127: bi de bundann :132: sonrada bundaan :123: vee hahaayt ay kendime inanamıyorumm :90:
Aminnn hepimiz mutlu olalım inşallah canlarmm
Bi bundannbi bundann :127: bi de bundann :132: sonrada bundaan :123: vee hahaayt ay kendime inanamıyorumm :90:
amin inşaallah canım
Adaş, Şafakdaş, Tezkeredaş, Düğündaş
olabileceğimiz bütün ikizlikleri oluruz inşaallah
Dimi adaş yaaa.. Allah bize o günleri göstersin kuzum.
.
hehe :)
bende yapayımm :) hoşuma gitti :)
bi bundan(şafak sayarken)
bi bundan(askerlik bitince)
sonra bundan
sonraaa buu :123:
sonrada bundannn
sonra bi daha bundannnn
bi daha bi daha
sonra bi daha
.
ay süpersiniz sizi enerjik görmek çok hoşuma gidiyor benim de enerjim yükseliyor her sabah okuyorujm mesajları daha bi ii oluyor
çamaşır makinasını baya araştırdım diğer forumlarda da baktım en çok kullanılan ve tavsiye edilen bi model olduğu ve tabiki ekonomik olduğu için bunda karar kıldım. bende alıcam ama bayide dursa depoda bişe olmaz herhalde evde bos yer de var gercı eve de getırebilirler.
bizde de durumlar aynı daha çok yolumuz var sanırımamacımız kpss. kpss olursa daha rahat evlenebiliriz yoksa biraz zor görünüyor. herşey para olmuş moralim bozuluyor valla :26:
hayırlısı diyelim artık..
amin canım inşallah. öss ye gircem sanki o kadar bel bağlamış durumdayım
çok güzel kar yağıyor bu arada istanbula..
ben bi çamaşır makinasını alcam bizde kız çamaşır makinasını alıyor. gerisini sevgilim alsın
selam kızlar
ben bi alt devrenizim 91/4 yanisize bi el sallayıp kaçıyım dedim eskiyorsunuz beni görün biraz mutlu olun didim size moral virmeye geldimm hayde hoşçaçalun
selam kızlar
ben bi alt devrenizim 91/4 yanisize bi el sallayıp kaçıyım dedim eskiyorsunuz beni görün biraz mutlu olun didim size moral virmeye geldimm hayde hoşçaçalun
çok iyi anlıyorum seni canım, Rabbim muvaffak eylesin inşaAllah..
ya bende çamaşır mak, bulaşık mak, yatak odasını alıcam ben anlamadım bu ne ya herşeyi ben mi alıyorum :s bizde niye böyle :26:
CeydaCım.
valla senin ticker'ı görünce çok fena moral buluyorum
iyi etin arada ugra buraya da
.
Alt devrem hoşgeldin :))
Bende şafak 313... 200'lere yaklaştıkça moraller tavan yapıyodarısı başınaaaaa..
selam kızlar
çok iyi anlıyorum seni canım, Rabbim muvaffak eylesin inşaAllah..
ya bende çamaşır mak, bulaşık mak, yatak odasını alıcam ben anlamadım bu ne ya herşeyi ben mi alıyorum :s bizde niye böyle :26:
CeydaCım.
valla senin ticker'ı görünce çok fena moral buluyorum
iyi etin arada ugra buraya da
.
Kııııızzzzzlaaaaarrrrr, aşkımın pazartesi günü doğumgünüüüüü... ellerimle ördüğüm atkısını ve mektubumu bugün kargoya verdim.
Gerçi perşembede ben gidiyorum yanına ama yinede doğumgününde elinde olması daha farklı daha güzel..
Buarada İstanbulda muhteşem kar yağıyooorrr, heryer bembeyazzzzz..
İstanbulda olanlar parmak kaldırsınnnnnn..
benim tickerı görünce çok fena mutlumu oluyosunkız vur dediysek öldür demedik anam
benim mutsuzluğumun üzerine mutlulukmu kuruyosun sen
neyse yawrum sevinin diye geldim zaten sevindi gariban
hoşbuldukkk canımm
benim şafakta 391tez git 200lere yallah
amiiinnnnnn tüm tertiplerime darısı inşallah
Kııııızzzzzlaaaaarrrrr, aşkımın pazartesi günü doğumgünüüüüü... ellerimle ördüğüm atkısını ve mektubumu bugün kargoya verdim.
Gerçi perşembede ben gidiyorum yanına ama yinede doğumgününde elinde olması daha farklı daha güzel..
Buarada İstanbulda muhteşem kar yağıyooorrr, heryer bembeyazzzzz..
İstanbulda olanlar parmak kaldırsınnnnnn..
bilmiyorum ki canım gidenlere sormak lazım
ben giderken bi kendimi götürcen büyük hediye hahahayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?