91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

tertibiimm hayırlı olsuun ben uç aydr goremiorum bi 3 4 ay daha goremicem gordugum zaman hersey basa sarıo :2:

Devrem o yönden canım çok sıkılıyor.. Gidip görmek çok iyi olacakta, bırakıp gelmek....... oooooooofff offf çok sıkılıyorum çook

Ohh uçak biletimide aldım kızlaaaaaaaaaaaarrr.. Askerime kavuşuyorum, 4 gün elele....

Mehtap: 22

ayyy hadi gözün aydın tertipcan hayırlısıyla git gel inş. da aynen o 4 gün sonrası çok fena olur ama olsun yinede görmek yeter. bizim izin martta olucakmış ve o artvine gelse rahat görüşemicez beni de babam bi daha bursa ya yollamaz ne yapcam ben

Ohh uçak biletimide aldım kızlaaaaaaaaaaaarrr.. Askerime kavuşuyorum, 4 gün elele....

Mehtap: 22
,

gözün aydın esracımm ohh kavusuyosun valla ben gittiğinden beri görmüyorum ona ne demeli tertipler dagıtımdada görmedim keske bende gidebilsem biizm izin de martda ama gelmesin diorum daha cabuk bter ama dayanamıyorum off off bi bitseydi hayırlısıyla burda evlenecegimiz günleri sayardık kızlar yaa

şafak : 332

Bugün Şafakk

329

Sonunda 30dan da kurtulduk

Hedef: 299

.

Son düzenleme:
esraburak çok sevindim senin adına bende görebilmek için şafak sayıyorum ama daha var bana şubatta gideceğim kısmetse.
bende önceden almıştım biletimi ama ben 1 günde gidip döncem artık olduğu kadar ..

şafak 333 e 45 ..
canım ben şafağımı yanlış sayamam çünkü excel tutuyorum ordan otomatik hesap ediyor zaten
kurtulamadım bi 33 lerden

Haydaaa ama canım, okulla ilgili bişey uydurup gitsen bursaya... askerini görceğini söylesen izin vermezlermi?

Sağolasın canım benimmm, izine gelsin be canım.. Hem onun kafası dağılır biraz, gemde hasret giderirsiniz. benimkide kısmetse haziranda gelcek izine.

oh ohh maşaAllah :) gözün aydın adaşım :)

şafak atıyor, mehtap yaklaşıyor ne güzellll :)

Adaşımmm çok şükür yaa, sağolasın.

Bende şubatta gidiyorum tertibim.. Şubatın 2'sinde..
Olsun canom görüp gelelimde yeterki 1 gün olsun.

Tarih : 12 . 01 . 2012

Şafak : 328

Herşeye rağmen, zorda olsa, onu beklemek çok güzel..
Bununda Geçip Biteceğini, Sonunda Hayırlısıyla Kavuşacağımızın Umudu, Hayali, Duasıyla Ayakta Duruyorum..
Sensiz Günler Çok Kötü Geçsede Herşey Güzelmiş Gibi Yaşamaya Devam Ediyorum..
Seni Çok Seviyorum..

..::emresra::..

.

Son düzenleme:
esracım çok güzel özetlemişsin duygularına aynen katılıyorum. şafağımı da yazayım: 332-44

günaydın kızlar bizim aramız o kadar kötü ki moralim cok bozuk bi kaç gün görüşmeme kararı aldık belki de bı daha aranızda olamayacam herseyin hayırlısı olsun

şafak :331

günaydın kızlar bizim aramız o kadar kötü ki moralim cok bozuk bi kaç gün görüşmeme kararı aldık belki de bı daha aranızda olamayacam herseyin hayırlısı olsun

şafak :331

eski bi asker yareni olarak cevap vermek istedim herşey düzelir askerde piskolojileri alt üst oluyor ona zaman ver eminim arar seni canınıda sıkma konuyu bilmeden yorum yapmadım umarım canın sıkılmaz :26:

sıkma canını herşey olacağına varır biraz rahat bırak isterse arar zaten.
bizimkinin de annesi gidio bu haftasonu evciye çıkcak nefes almış olacak biraz..
şafak: 331-43

Kızlar Sınavlarım var bu hafta sonu dua edin iyi geçsin
Eğer diplomayı alamazsam annem seni vermem diyor

ankaraya gideceğim

off ya

eski bi asker yareni olarak cevap vermek istedim herşey düzelir askerde piskolojileri alt üst oluyor ona zaman ver eminim arar seni canınıda sıkma konuyu bilmeden yorum yapmadım umarım canın sıkılmaz :26:

yok cnm tsk ederim aksine evet tanıyamıorum onu napcagımı bende sasırdım gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…