Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar ya canım cok sıkılıyor artık zaman gecmiyor gibi bide çok kavga edioruz aşkımla canım sıkılıyor morAlim bozuluyor bi bitseydi dayanamıyorum artık
şafak : 334
biz kavga etmiyoruz allaha şükür ama zaman bu aralar geçmiyor gibi hissediyorum. çalışmak iyi oluyor bu açıdan ister istemez zaman akıyor evde olunca daha zor oluyor
şafak 335 buluşma şafağımız: 47
esra sanki senin şafak daha mı hızlı akıo nedirçifter çifter mi sayıyon kız
evet öyle güzel oluyor bende işyerinde işaretleme yaparken pazarı işaretleyince pazartesi günü çift çok seviniyorum
devrik bi cümle oldu sanki..
haftaya pazartesiyi bekliyorum 329 olacak uff .. aslında biraz saymaya ara mı versem öle de güzel oluo sonra 1 hafta birden düşüyorum![]()
belki bakmam biraz..
bu arada linensde kampanya vardı 1 tek kişilik yorgan 4 tane de yastık aldım %50 ındırımden 111 tl verdim![]()
selaamlar 91/3 guzelleri şafak olur 330keyifler nasıl gorusmeyelii
Günaydınlar Herkese..
Bugün Şafak : 330 ..
Yarın 329 ..
Az Kaldı 300'lerden kurtulmaya
.
tek kişilik niye aldın kız cceyizine çift kişilik alsaydın yorgan dediğin uyku setimi elyaf yastıkmı yastıklarda
Esraaaaakuzummm buldum seniiiiii
![]()
Sobeeeeee
![]()
çift kişilik vardı benim 2 tane normal 1 tane de kaz tuyum var. bunu da mısafırlık aldım. uyku seti değil normal mıkrofıberdı sanırım beyaz yanı. ben uyku setı sevmıyorum. cesıt cesıt nevresımım var onları kullancam kısmetse. yastıkları da 2 tanesını mıcrofıber 2 tanesını boncuk elyaf aldım.
bugun şafak: 334 buluşma şafağımız 46
aşkım çavuş olcakmış sanırım. iyi mi kötü mü bilemedim. şuanda onbaşıydı.
peki olsun bakalım izin verdim![]()
ufff burnumda tütüyo yaaa bu haftasonu da görmezsem çatlarım![]()
çift kişilik vardı benim 2 tane normal 1 tane de kaz tuyum var. bunu da mısafırlık aldım. uyku seti değil normal mıkrofıberdı sanırım beyaz yanı. ben uyku setı sevmıyorum. cesıt cesıt nevresımım var onları kullancam kısmetse. yastıkları da 2 tanesını mıcrofıber 2 tanesını boncuk elyaf aldım.
bugun şafak: 334 buluşma şafağımız 46
aşkım çavuş olcakmış sanırım. iyi mi kötü mü bilemedim. şuanda onbaşıydı.