91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

günaydın kızlar ya canım cok sıkılıyor artık zaman gecmiyor gibi bide çok kavga edioruz aşkımla canım sıkılıyor morAlim bozuluyor bi bitseydi dayanamıyorum artık

şafak : 334

günaydın kızlar ya canım cok sıkılıyor artık zaman gecmiyor gibi bide çok kavga edioruz aşkımla canım sıkılıyor morAlim bozuluyor bi bitseydi dayanamıyorum artık

şafak : 334

Canım benim bizde aynı inanki
ama zaman geçiyor, şükredip sabretmekten başka çeremiz yok malesef

biz kavga etmiyoruz allaha şükür ama zaman bu aralar geçmiyor gibi hissediyorum. çalışmak iyi oluyor bu açıdan ister istemez zaman akıyor evde olunca daha zor oluyor
şafak 335 buluşma şafağımız: 47

esra sanki senin şafak daha mı hızlı akıo nedir çifter çifter mi sayıyon kız

Yok kız ne çifteri ya he arada bir gün girmediğimde şafak atamıyorum bir sonraki gün çift şafak atmış oluyorum mesela cuma günü aneanneme gittim orda kaldım pazar günü geldim pazar şafak atınca çift gittim

öylede iyi oluyor

vay be 200'lere azcık kaldıı

evet öyle güzel oluyor bende işyerinde işaretleme yaparken pazarı işaretleyince pazartesi günü çift çok seviniyorum
devrik bi cümle oldu sanki..
haftaya pazartesiyi bekliyorum 329 olacak uff .. aslında biraz saymaya ara mı versem öle de güzel oluo sonra 1 hafta birden düşüyorum

bende 2 güne inşaAllah 329 diyeceğim
ya olmuyor ki oyle saymadan da
illaki insanın aklına geliyor şafağın kaç olduğu

Son düzenleme:
belki bakmam biraz..
bu arada linensde kampanya vardı 1 tek kişilik yorgan 4 tane de yastık aldım %50 ındırımden 111 tl verdim

belki bakmam biraz..
bu arada linensde kampanya vardı 1 tek kişilik yorgan 4 tane de yastık aldım %50 ındırımden 111 tl verdim

tek kişilik niye aldın kız cceyizine çift kişilik alsaydın yorgan dediğin uyku setimi elyaf yastıkmı yastıklarda

Günaydınlar Herkese..

Bugün Şafak : 330 ..

Yarın 329 ..

Az Kaldı 300'lerden kurtulmaya

.

tek kişilik niye aldın kız cceyizine çift kişilik alsaydın yorgan dediğin uyku setimi elyaf yastıkmı yastıklarda

çift kişilik vardı benim 2 tane normal 1 tane de kaz tuyum var. bunu da mısafırlık aldım. uyku seti değil normal mıkrofıberdı sanırım beyaz yanı. ben uyku setı sevmıyorum. cesıt cesıt nevresımım var onları kullancam kısmetse. yastıkları da 2 tanesını mıcrofıber 2 tanesını boncuk elyaf aldım.

bugun şafak: 334 buluşma şafağımız 46
aşkım çavuş olcakmış sanırım. iyi mi kötü mü bilemedim. şuanda onbaşıydı.

Esraaaaa kuzummm buldum seniiiiii Sobeeeeee

Büşümmm
napıyım orda sizin hızınıza yetişemiyorum bende kendi topiğimde çalkalanıp duruyorum

iyi iyi bizimkide aynı :)

kamerada göriiim bari teknoloji çağında yaşadıklarımıza bak yaaaa... ufff....
psikolojim bozuldu iice yoldan geçen elele çiftlere bakıp üzülüorum

ben de sabah gördüm aşkımı çarsıya cıkarmıslar 1 saatlıgıne onda gördüm cnm seninle şafaklarımız aynıydı benim 333 ben mi yanlış sayıyorum senmı cnm bu arada çavus daha iyi kendinden aynı seviyede olanlardan daha üst sırada olcak benimki çavusdu zaten komando cavusum oyy oyy

Ohh uçak biletimide aldım kızlaaaaaaaaaaaarrr.. Askerime kavuşuyorum, 4 gün elele....

Mehtap: 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…