ankrayamı geliosun neresine bende ankarada oturuyorum inş güzel gecer sıkma canını
Evet canım yarın ankarada olucam inşaAllah, Gazi unıv. de okuyorum sınavlara giricem, beşevlerdeki kampüste, teyzem var çankayada ordada kalıcam işte bir gece..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankrayamı geliosun neresine bende ankarada oturuyorum inş güzel gecer sıkma canını
geçen sana yazdım görmedinnn burdaküstüm sana artık gelmiyosun da
ESRAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
Büşüm benm cevap yazdım bence sen benim cevabımı görmedin
küsme bi bilsen herşey ters gidiyor![]()
günaydın kızlar bizim aramız o kadar kötü ki moralim cok bozuk bi kaç gün görüşmeme kararı aldık belki de bı daha aranızda olamayacam herseyin hayırlısı olsun
şafak :331
Kızlar Sınavlarım var bu hafta sonu dua edin iyi geçsin
Eğer diplomayı alamazsam annem seni vermem diyor
ankaraya gideceğim
off ya![]()
bugün mutluyum huzurluyum allaha şükür.. yarimi gördüm kameradan da olsa..evci iznine çıktığı için sabahtan beri konuşuyoruz o da mutlu iki gün tatil gibi olacak onun için. şafağımda da 30 lar için son gündeyiz. şafak: 330.. yarın 329 a hoşgeldin diyeceğim allahın izniyle
bugun çeyiizm için bişeler aldım valla daha bi heveslendimmm onunla evlenmek için aşkım benim ya
ŞAFAK : 329
Aldıkların hayırlı olsun canım..
Aldığın herseyi onunla kullanmanın hayali çok güzel bisey..
İnsaallah aldiklarimizi onlarla kullanmak nasip olur, hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvada..
sevgililerrr günü nelerr düşünüyorsunuzzz??? benim aklıma hiç bir şey gelmiyorrrr((
![]()
Tertibim sıkma canını, herşey olacağına varırda zaten.. Asker psikolojisi işte, düzelecek inşallah..
Dualarım seninle adaşım :)
Şafak: 325
Allah mutluluğunuzu bozmasın devrem![]()
sevgililerrr günü nelerr düşünüyorsunuzzz??? benim aklıma hiç bir şey gelmiyorrrr((
![]()