91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bende çok pis çeyiz işlerine daldım
mutfak eşyam hemen hemen tamam :)
şimdi yatak odama geçtim tam anlamıyla

büyük eşyalarım kaldı işte bulaşık mak. mutfak halısı yatak odası fln :)
ah ahh al al bitmiyor yahu

ben ne zamandır alıyorum ama evet dedıgın gıbı bıtmıyor. bende bulasık makınasını almayı dusunuodum ama ısten cıkacagım ıcın kendımı zorlamak ıstemıyorum. kalsın artık daha var nasılsa
ıvır zıvırlar var benımde dun kalvaltılık rende baharatlık bi de yaglık aldım daha ınce seylere basladım bende. benım de yatak odası tamam gıbı süslü yatak örtümü bile aldım
umarım tez zamanda sermek nasip olur.

şafak bugun 338 bulusma safagımız 50 ay sankı gecmıo zaman bu aralar
21 gundur goremedım yuzunu bu haftasonu gorebılırım umarım

ben evim belli olmadan bulaşık makinasını almak istemiyorum.
bide diğer beyaz eşyalarım alınmadan hepsi aynı seri olsun istiyorum ama bakalım

bende dün rendemi kesme tahtamı falan aldım birazdan onları çeyiz topiğime ekleyeceğim

geçiyor geçiyor bak yılbaşıda geldi geçti
au yazı bir atlatırsak sonra yanımıza gelecek askerlerimiz temelli Allahın izniyle..

şafak : 338

bizim kızlar ceyizlerini düzüosunuz bakıyrumda allah sevdiğinizle yaşamayı kullanmayı nasip etsin hepinize benimde hazır
yemek takımım kahvaltı setim yatak örtüm ama hiç esya almadım kız tarafı ne alır ki böle mutfak esyası tamamda başka başka

Son düzenleme:

eşya olarak kız bişey almaz bizde, sadece yatak odasını kız alır oda maddi durumu iyiyse kötüyse onuda erkek alır :)

ama mutfak elyası yatak odası eşyası mutfak halısı yatakodası halısı kıza ait birde tülleri işte :)

anammm daha ne kadar çok yapacak şey varmış..

benimde evim belli deil ama beyaz eşyalarım belli hepsini boschdan alcam kısmetse o yuzden bulasık makınamı alabılırım kampanya beklıyorum. çeyiz topiği henüz açmadım ben açarım belki
uffff inş.

amin cnm. bızde bulasık makınası yatak odası tuller perdeler halılar kıza aıttır mutfak da tabı onu solemıorum

Uuuufff yaa sıkılıyorummmm

noldu ki canım hayrola ?

Benim de yatak örtüm nevresimlerim filan hazır ama o dönmeden hiç bişey almak içimden gelmiyo..

canım neden sıkılıyorsun? :26:

Öylesine be adaşım, çalışmıyorum, nişanlım yanımda değil... sıkılıyorum işte evde evde evde evde...

noldu ki canım hayrola ?

Yukarda yazdığım gibi canımm

Benim de yatak örtüm nevresimlerim filan hazır ama o dönmeden hiç bişey almak içimden gelmiyo..

Ben hiçbişey almadım valla kızlar... askerim gelsin ozaman yavaş yavaş alınır hepsi. alsam koyacak yer bile yok..

ben kampanyaları takip ediyorum istediğim ürünleri çok ucuza almıs oluyorum böylece :) nişan bölümüne resimlerini koydum. sevdiğim için nişan bohçasını bile hazırladım. bizim yazlık ev var fazla kullanmadıgımız ben oraya koyuyorum ıyı oluyor boylece. erkeklerle bıse secılmıo hemen sıkılıyorlar. o yüzden o gelene kadar baya bıtırmıs olurum.
bu haftasonu da gorusemıcez az once konustum cumartesı dısarı cıkıomus ben calısıorum cmrt gunlerı 21 gun oldu hıc gormedım
haftaya kadar 30 gun olcak nerdeyse offf yaaa moralim bozuldu gece gece

evet cnm dediğin gibi erkekler böle şeylere pek bakmazlar biz aldık aldık yoksa kalır bende hazırlanıyorumm valla gelene kadar ufak seylerı hep bitirmeye calıscam inş benim sevgilim mobilyacı mobilyalarımız hazır bile aşkım kendi elleriyle yapacak ben tasarlayacam herşey çok güsel olur inş

şafak : 337

zaman durdu sanki şu 300 lerde bi bitseydiii off ne zormuş yaa

kızlarrrr erdimiiiiiii çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk özledim

şafak attı :336

Kızlar Hepinize Günaydın..

Şafak Bugün : 332

2 Gün Sonra 30'lardan kurtulacağım nasipse

Çok Şükür Bugünümüzede..

Öylesine be adaşım, çalışmıyorum, nişanlım yanımda değil... sıkılıyorum işte evde evde evde evde...
[/B]

ah be adaşım keşke bende hep evde olsaydım inan ki..
çalışıyorum yoruluyorum
eve gel uyu işe git
evde oturup yemek yapmayı öğrenip işlemeler yapmayı tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…